- Konu Sahibi buse67zeynep
hepsi uygun fiyatlı ve tertemiz takasada açığım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsi uygun fiyatlı ve tertemiz takasada açığım
1.wenice marka 6-7 yaş 3 tl
2. 5-6-7 yaş 5tl
3. 5-6 yaş 3 tl
4. 4-5 yaş penye 1 tl
5. terlikler hepsi 26 numara adeti 5tl
çiçekli terlik polaris marka kalıbı geniş örgülü sandelet ve topuklu terlik kalıpları dar 25 giyene daha iyi olur
Pardon canım yazdığını yeni gördüm kusura bakma bişey daha terliklerin tabanı kaç cm boyutu benim kız kimi kalıp 26 kşmidinde 27 giyiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım topuklu terlik 16 cm,örgülü sandelet 17 cm polaris çiçekli sandelet 18 cm takasta yaparız canım
16 olan uymazda diğerleri olabilir canım takas istersen bakabilirsin canım benim sayfama
16 olan uymazda diğerleri olabilir canım takas istersen bakabilirsin canım benim sayfama
sen hangilerini istiyorsun
canım özelden 5 dakika engeline takıldım sen o iki ürünü ekle benim sayfama bakayım ayrıca oyuncak telafi etmene gerek yok bizdede dolu var olanı yeter sen beğendiklerini söyle bana illaki başabaş gelmesi gerekmiyor benim için beğendiğini hediyede yollarım
Canım dediğim gibi baska beğendiğin varsa söyle ama tahminimce benim ürünler Size küçük oyuncakların hepsi ve bu pantolon lâ switshort istersen bende bu ürünleri istiyorım eğer uyarsa senin için birde 16 cm olan terlik hariç diğer ikisi
Bunlar var canım hediye geldi sıfır kullanılmamış bize cok büyük duruyordu öyle istersen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım pantolon kaç yaş erkek çocuğa olurmu fiyat nedir
canım 3 numaradaki 1 tl lik penyenin satışını iptal ettim hediye olarak gönderebilirim