- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
Evet kullanıyorum cnmHapı kullanıyor musun hala.
Kalbini falan duydun mu canım ne kadarlık hamilesinİnşallah canım geçer benim de. Pazartesi bi iğnem daha var yapılacak. Haftaya çarşamba da kontrole gidicez.
Bu hafta çarş. gittim kanama için. Kalp atışı için 1 hafta sonra çağırdı. Benim son adet tarihine göre 7. Haftadayız. Ama ultrason kağıdında 5. Haftada görünüyoruz. Ultrason kağıdına dikkat ettiysen sen de görürsün. 4w3d yazıyor. Yani 4 hafta 3 günlük demek.Kalbini falan duydun mu canım ne kadarlık hamilesin
Biliyorum canım geç döllenme olmuşturBu hafta çarş. gittim kanama için. Kalp atışı için 1 hafta sonra çağırdı. Benim son adet tarihine göre 7. Haftadayız. Ama ultrason kağıdında 5. Haftada görünüyoruz. Ultrason kağıdına dikkat ettiysen sen de görürsün. 4w3d yazıyor. Yani 4 hafta 3 günlük demek.
Benimki durduk yere ama sanırsam yerleşme kanamasiydi benimkiKızlar kanamalarınız ilişkiden sonra mı oldu yoksa durduk yere mi???
Kızlar Merabalar nerdeyse çoğu yorumu okudum ama hiçkimse de göremedim felaket bir bas ağrısı var zonkluyor uykuda bile ağrıyor uyanıyorum hala ağrıyor 6 haftanın içindeyim şişkinlik zaten ayrı bir durum ama onu az az yiyerek biraz idare ediyorum bas ağrısı mahvetti yasayaniniz yokmu.
Yok canım geçmedi yani azınlık bir hamile kısmın agrirmis ilk 3 ay hafifliyor ama geçmiyor migrenim falan yoktu hiç basim agrimazdi yani.U uzulen_kiz_miray geçti mi ağrın, migrenin falan mı var canım. Hamilelikten kaynaklanmıyodur ki baş ağrısı.
Suan şiddetli değil ama oturup kalkarken hala zonkluyor patatesi deneyim bi İnşAllah Benimkide seninki gibi kısa sürer canım ya.Çok sagolsinnn2 gun yasadim.basima patates soyup yuvarlak dilimlerle bagladim gecti
Geçmiş olsun canım dr.una söyle bence. Hamilelikte kullanılabilen ilaçlar var.Yok canım geçmedi yani azınlık bir hamile kısmın agrirmis ilk 3 ay hafifliyor ama geçmiyor migrenim falan yoktu hiç basim agrimazdi yani.
Geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Bende kürtaj oldum. Bebeğimin kalbi durmuş. Fena haldeyim. 2 haftadır. Daha yeni girdim siteye :'(Kızlar epeydir yazamadım boş gebelikten kürtaj oldum
Çok geçmiş olsun canım buda bizim için bir sınav allah beterinden saklasınGeçmiş olsun. Çok üzüldüm. Bende kürtaj oldum. Bebeğimin kalbi durmuş. Fena haldeyim. 2 haftadır. Daha yeni girdim siteye :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?