- Konu Sahibi 1Minikhatun
Arada kalbimin atışı hızlanıyor benimde.. ve nefes alıp vermek daha belirgin oldu sanki ben de..karnım baya baya şişip iniyor nefes alıp verdikçe :)Ya birşey sorcam ara ara sizde çarpıntı oluyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada kalbimin atışı hızlanıyor benimde.. ve nefes alıp vermek daha belirgin oldu sanki ben de..karnım baya baya şişip iniyor nefes alıp verdikçe :)Ya birşey sorcam ara ara sizde çarpıntı oluyor mu
Ya birşey sorcam ara ara sizde çarpıntı oluyor mu
Ben de 4+ 6 yim :) göğüs ucu agrısı ara ara regle benzer agrılar ve şişkinlik dışında bi belirtim Yok.. pazartesi kese için gitmeyi düşünüyorum bakalım
Dimi aynı şekilde kalbim dışarda atıyor sanki yaArada kalbimin atışı hızlanıyor benimde.. ve nefes alıp vermek daha belirgin oldu sanki ben de..karnım baya baya şişip iniyor nefes alıp verdikçe :)
İnşAllah değildir canımSıcak bastıkca bazen oluyor ama doktoruna sor Allah korusun tansiyon olabilir
Sağol canım :)Hayırlı olsun canım :)
Evet ama bi 5 sn falan en fazla bi de nadir oluyorDimi aynı şekilde kalbim dışarda atıyor sanki ya
Bende 6+5 günlük hamileyim keseyı 5 haftalikken gördüm bu 7 haftada bebek ve kalp atışı için gitcem çok korkuyorum
ben kaç gündür süt içemiyorum ne yesem içsem cıkardım sütü içsem daha cok şişecem diye içemedim en son içtiğimide çıkardım zaten Allah yardımcımız olsunBende 9+1 günlük 15 dk sonra 9+2 olacağım :)
Ay çok gaz sancım oluyor süt içtikçe ya :)
Aslında minnakın resmini atabilsen belkı içimizden biri görerdiKızlar ben ultrason fotosuna baktım bulamadım ya kaç mm olduğunu
Amin susamsız çubuk kraker i dene ben öyle hafifletiyordum bulantıyıben kaç gündür süt içemiyorum ne yesem içsem cıkardım sütü içsem daha cok şişecem diye içemedim en son içtiğimide çıkardım zaten Allah yardımcımız olsun
Aslında minnakın resmini atabilsen belkı içimizden biri görerdi
evet canım sımdı onu aldım sabah gozumu acınca bır tane kemırıyorum ınan onun tadı bıle demir gibi oluyo azımda.Amin susamsız çubuk kraker i dene ben öyle hafifletiyordum bulantıyı
hayırlı olsun canımselam kızlar bende 6+3 hf lik oldum bugün. cuma günü kalp atışını gördüm çok şükür. umarım saglikla kucağımiza aliriz hepimiz..
Yarında ben gitcem doktora inş hayırlı haberleri yazarım kızlar. Sizde çok ayakta kalınca kasık ağrısı oluyomu
Mide kalmadiki su içelim bu arada bebek 6+3 günlük kalp atislarinida dinledim herşey yolunda