• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

Bende 6+5 günlük hamileyim keseyı 5 haftalikken gördüm bu 7 haftada bebek ve kalp atışı için gitcem çok korkuyorum

Bende 6+5 günlük hamileyim keseyı 5 haftalikken gördüm bu 7 haftada bebek ve kalp atışı için gitcem çok korkuyorum

Bizde 6+3 günlük olduk bugün.. haftaya bugün doktora gidicez kalp atışı için bende senin gibiyim önce keseyi göremem diye korktum şimdi de kalp atışı :dua:
İnşallah duyarız 8 ay sonra sağlıkla alırız kucagimiza

Bende 9+1 günlük 15 dk sonra 9+2 olacağım :)
Ay çok gaz sancım oluyor süt içtikçe ya :)
ben kaç gündür süt içemiyorum ne yesem içsem cıkardım sütü içsem daha cok şişecem diye içemedim en son içtiğimide çıkardım zaten Allah yardımcımız olsun

Kızlar ben ultrason fotosuna baktım bulamadım ya kaç mm olduğunu
Aslında minnakın resmini atabilsen belkı içimizden biri görerdi:emir_bebek:

ben kaç gündür süt içemiyorum ne yesem içsem cıkardım sütü içsem daha cok şişecem diye içemedim en son içtiğimide çıkardım zaten Allah yardımcımız olsun

Aslında minnakın resmini atabilsen belkı içimizden biri görerdi:emir_bebek:
Amin susamsız çubuk kraker i dene ben öyle hafifletiyordum bulantıyı

selam kızlar bende 6+3 hf lik oldum bugün. cuma günü kalp atışını gördüm çok şükür. umarım saglikla kucağımiza aliriz hepimiz..

Amin susamsız çubuk kraker i dene ben öyle hafifletiyordum bulantıyı
evet canım sımdı onu aldım sabah gozumu acınca bır tane kemırıyorum ınan onun tadı bıle demir gibi oluyo azımda.

selam kızlar bende 6+3 hf lik oldum bugün. cuma günü kalp atışını gördüm çok şükür. umarım saglikla kucağımiza aliriz hepimiz..
hayırlı olsun canım

Yarında ben gitcem doktora inş hayırlı haberleri yazarım kızlar. Sizde çok ayakta kalınca kasık ağrısı oluyomu

Bende dün akşam başladı canım bugün doktora gittim tahlil istedi idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ilaç verdi tek kullanımlık onu içtim

Mide kalmadiki su içelim bu arada bebek 6+3 günlük kalp atislarinida dinledim herşey yolunda

Back