5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

Ben de dün öğrendim daha 5. Haftadayım. Akıntı var bende de. Normalmiş ama.
Bende 14. Haftadayim ilk ogrendigimden beri sari beyaz akintim oluyor gayet normal kizlar sıkinti yapmayan hatta arada cok nadir kahverengi bile geldi bir iki damla bunlar normalmis iciniz rahat olsun rahim genisledigi icin akinti oluyrms bazilarinda

Bugün itibariyle Tam 6. Haftada Mide bulantım başladı :/ bayılacaktım neredeyse. Bir anda geldi.... karnım mı ağrıyor midem mi bulanıyor algılayamadım. 3 saate yakın sürdü su içtim haşlanmış patates yedim Şuan iyiyim çok şükür. Mide bulantısı denen şey böyle bir şeyse sanırım çalışmama iZin vermez.

Benim ilkinde 5 ay falan sürdü bulantılar. Hem de gün içinde falan hiç geçmiyordu. 5. Haftadayım daha başlamadı. İnşallah ikincide aynı sıkıntıyı yaşamam. Çok fena oluyo benim bulantılar öyle böyle değil.

Allah yardımcımız olsun. İnşallah bu kez bulantı yaşamazsın

Hayırlısı canım benim de 4+1. Ben 7.
Haftada dr a gitmeyi düşünüyorm. Kalp atışını da duymuş oluruz diye. Sen keseyi gördün mü?
En iyisini yaparsın canım ben 5.haftamda gittim gözükmüyor bi tuhaflık var dedi doktor başımdan kaynar sular döküldü resmen acilden alttan bakıcaz dediler kabul etmedim özele gittim gördüm şükürler olsun

Hayırlısı canım benim de 4+1. Ben 7.
Haftada dr a gitmeyi düşünüyorm. Kalp atışını da duymuş oluruz diye. Sen keseyi gördün mü?
Gördüm şükür canım 4+3 te 4 Ağustos randevum var ozamn 6±3 te kalbini dinlemek için gidecez Rabbim nasip ederse inşallah. Hayirlisiyla duyarız inşallah hepimiz Rabbim kucagimizada almayı nasip etsin inşallah

Gördüm şükür canım 4+3 te 4 Ağustos randevum var ozamn 6±3 te kalbini dinlemek için gidecez Rabbim nasip ederse inşallah. Hayirlisiyla duyarız inşallah hepimiz Rabbim kucagimizada almayı nasip etsin inşallah
İnşallah canım güzel haberleri veririz burdan. Senin ilk bebeğin mi?

İnşallah canım. Evet ilk senin ilk mi. İlk olunca çok panik oluyorum birde kimyasal gebeligim oldu o yüzden belkide inşallah bunu sağlıkla kucagima almayı nasip eder Rabbim
Benim 5 yaşında bi çocuğum daha var canım. Annelik hep bi endişe hali zaten. Doğduktan sonra da öyle.Gerçekten annelik çok güzel bi duygu. Her sıkıntıya değer.Onların sağlığı mutluluğu yeter bize.Allah yardımcımız olsun inşallah.

Kızlar benim dün kanamam oldu.acil dr gittim.alttan baktı.5 hafta 5 gunluk dedi.kese göründü.ama kalp atisi yok.benim rahim yapım farklıymış.rahimde perde var dedi.progestsn igne ve coraspirin verdi.cok şükür igneden sonra kamamam durdu.ama bugun biraz leke gordum yine.her wc gidisimde korkuyorum ya.birde haftaya vuma gel dedi.normalde kalp atisi kacinci haftada duyulur

Amin amin inşallah cnm. Yavrularını Allah sana bağışlasın canim

Bişey olmaz Allah'ın izniyle canım. Bende cuma gidecem kalp atışı için biz 5+3 uz daha

Dün gece yattığımda yerden kalkarken o kadar şiddetli kramp girdi ki bebeğime bişey oldu diye aklım çıktı kızlar sizde de oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…