- 21 Eylül 2016
- 391
- 255
- 23
- Konu Sahibi 1Minikhatun
Merhaba kızlar.
Ben 5+5 günlük hamileyim. Buyrun sohbet edelim meraklarimizi giderelim
Ben 5+5 günlük hamileyim. Buyrun sohbet edelim meraklarimizi giderelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallah sizede:)Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Bende sata göre 5 hafta 5 ama ultrasonda gore 4 hafta 5 günlük çıktı bugün keseyi gördüm sabırsızlıkla kalp atışını bekliyorum kızlarr gebelik.kesesi kaç mm olmali
Bende 9+1 günlük 15 dk sonra 9+2 olacağım :)
Ay çok gaz sancım oluyor süt içtikçe ya :)
O da olabilir bak hiç aklıma gelmemişti ama süt normalde de gaz yapardı bende şuan karnım şiş gören 5-6 aylık sanıyor :)Benimde çok gazım var yaa sütü normalde de icerdim ben sanırım bu kadar çok olması vitamin ilaclarindan
O da olabilir bak hiç aklıma gelmemişti ama süt normalde de gaz yapardı bende şuan karnım şiş gören 5-6 aylık sanıyor :)
Ay bende bende :) ama göbüş şişti tabi sancıdan belli oluyor bendeBen zaten balık etli biriydim hep belli olmuyor fazla
10. Haftadayım 2 kilo vermişim ama ben inşAllah daha da zayıflarım ama bebişim kilo alırBen zaten balık etli biriydim hep belli olmuyor fazla
10. Haftadayım 2 kilo vermişim ama ben inşAllah daha da zayıflarım ama bebişim kilo alır
Sağ alt köşede :)Ben heyecandan unuttum bilee
Ultrason kaginin neresinde yazıyor biliyor musunuz
Ah keşke keşke :)Ben henüz almadım vermedim de. Doktorum max 7 kg alabilirsin dedi keşke hiç almasam
Eve geçince bakicam hemen :))Sağ alt köşede :)
bnde yarin tam 8 haftalik olyrm
insallh amn saolasn cmlemz insallhRabbim kucagimiza almayı nasip etsin