3 33 tekniğin ileri seviye olduğunu söylemişti 5 55 videolarini izledigim kişi. Önce 5 55 i uygulayin vs demisti. Siz acaba ne üzerinde uyguladınız ve olumlu sonuc aldiniz? Ve kendi adiniza bi dilek miydi?Merhaba takipteyim konunu. Ben 3 33 tekniği uyguladım. Şimdilik başarılı bugün sondu
Ben sürekli 3 33 tekniğine denk geldim. Dedim demekki bunu yapmam gerekiyor. Yapmaya başladım 5 55 tekniğini gördüm. Ben iş hayatıyla ilgili uyguladım. 2. Gün daha güzel sonucu aldım3 33 tekniğin ileri seviye olduğunu söylemişti 5 55 videolarini izledigim kişi. Önce 5 55 i uygulayin vs demisti. Siz acaba ne üzerinde uyguladınız ve olumlu sonuc aldiniz? Ve kendi adiniza bi dilek miydi?
Mesea küçük derken örnek verir misiniz? Bende bu tarz şeylerde hevesin kirilmamasi inancin azalmamasi icin küçük seylerle baslamak gerektiğini düşünüyorum.Defalarca sonuç almıştım ama hep küçük küçük şeylerde denedim büyüsü bozulmasın diye büyük şeylerde denemeye cesaret edemedim sanırım. Hatta sitemde bahsetmiştim detay isteyenler bakabilir. 5x55 Tekniği İle Dileklerimize Kavuşuyoruz
5x55 TekniÄi Ä°le Dileklerimize KavuÅuyoruz
5x55 TekniÄi    5 sayısı numerolojide deÄiÅim ve deÄiÅim içindeki saÄlanması gereken uyumu sembolize eder. DileÄimizin gerçekleÅmesi için...leylalin.blogspot.com
Şuan can dostum olan köpeğimi almak için annemi bir türlü ikna edemiyordum çalışmadan 3 ay sonra sahiplenebildim.Mesea küçük derken örnek verir misiniz? Bende bu tarz şeylerde hevesin kirilmamasi inancin azalmamasi icin küçük seylerle baslamak gerektiğini düşünüyorum.
Tuncay yesilpinarin videolarinda izleyip denerseniz daha iyi kavrayip yapabilirsiniz kendisi basit seviyeden başlayıp anlatmışBen de denicem inşaallah
Çok sağolunTuncay yesilpinarin videolarinda izleyip denerseniz daha iyi kavrayip yapabilirsiniz kendisi basit seviyeden başlayıp anlatmış
Sanırım daha etkılı bır teknık buldum ama meyvesını alınca yazacagım yazısını.Defalarca sonuç almıştım ama hep küçük küçük şeylerde denedim büyüsü bozulmasın diye büyük şeylerde denemeye cesaret edemedim sanırım. Hatta sitemde bahsetmiştim detay isteyenler bakabilir. 5x55 Tekniği İle Dileklerimize Kavuşuyoruz
5x55 TekniÄi Ä°le Dileklerimize KavuÅuyoruz
5x55 TekniÄi    5 sayısı numerolojide deÄiÅim ve deÄiÅim içindeki saÄlanması gereken uyumu sembolize eder. DileÄimizin gerçekleÅmesi için...leylalin.blogspot.com
Çok merak ettimSanırım daha etkılı bır teknık buldum ama meyvesını alınca yazacagım yazısını.
İyice merak ettimAnlatmayı cok ısterdım ama tamamlanmadan anlatırsam gercek olma potansıyelını kaybedecek dıye korkuyorum yarın yazarım ama bence yarına anlasılır bır konu =)
Bende kucuk seylerde denedım hep oldu ama bıraz uzun sürdü sonuç almamBen bunu 3 kere denedim 3de oldu ama bana değilev sahibi olmak istediğim için olumlama da ev Di bitti haftası eşimin kardeşı ev aldı tekrar yaptım kayinbabam aldı tekrar yaptım canım gibi sevdiğim teyzem aldı baktım ben alamıyorum bıraktım
Merhaba 3 33 tekniginde isim soyisimle baslaniyor 2. Gun isim 3. Gün ben dili kullaniliyor yani benligimize işlemekte daha etkili oldugu söyleniyor ileri seviye demis hatta tekniği anlatanlar onu denediniz mi? Belki bu kez mesaj ben dili üzerinden gidince doğru adrese ulaşır. Bide cümleniz neydi merak ettim?Ben bunu 3 kere denedim 3de oldu ama bana değilev sahibi olmak istediğim için olumlama da ev Di bitti haftası eşimin kardeşı ev aldı tekrar yaptım kayinbabam aldı tekrar yaptım canım gibi sevdiğim teyzem aldı baktım ben alamıyorum bıraktım
Ben isim falan kullanmadim cumlem de Hakettigim bu ev bana huzur veriyorMerhaba 3 33 tekniginde isim soyisimle baslaniyor 2. Gun isim 3. Gün ben dili kullaniliyor yani benligimize işlemekte daha etkili oldugu söyleniyor ileri seviye demis hatta tekniği anlatanlar onu denediniz mi? Belki bu kez mesaj ben dili üzerinden gidince doğru adrese ulaşır. Bide cümleniz neydi merak ettim?
Evet ilk önce adını ve soyadını yazıyorsun, sonra niyetini çok kısa bir şekilde yazıyorsun. 3 defasında da yazıyorsun adını soyadınıMerhaba 3 33 tekniginde isim soyisimle baslaniyor 2. Gun isim 3. Gün ben dili kullaniliyor yani benligimize işlemekte daha etkili oldugu söyleniyor ileri seviye demis hatta tekniği anlatanlar onu denediniz mi? Belki bu kez mesaj ben dili üzerinden gidince doğru adrese ulaşır. Bide cümleniz neydi merak ettim?