Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
minesera abla bize eft öğreteciğini söylemiştin adresimi yazdığım halde eklememişsin beni.. burayada bişey yazmıyosun neden böyle bişey yaptığınızı anlamadım doğrusu..:sm_confused:
minasere,önce bu güzel tekniği bizlere tanıttığın için;sana çokkk teşekkür ederim.1-2 gündür bende bu yöntemi araştırıodum netten.tvdede görmüştüm bi ara.bende uygulamakistiyorum bunu ,aşamları öğrendim ama ;1-kendi kendime uygulayabilirmiyim?2-yanlış bir noktaya vuruş yaprsam bi zararı olurmu?3-bende panik atak var ve antidepresan kullanıyorum herhangi bir yan etki yaparmı?4-bunu ben ankarada bilen bir psikolağamı uygulatmalıyım yoksa kendim uygularmıyım?5-bunu ankarada nerde öğrenebilirim ve pahalımıdır?çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim.özelden msnimide yazıcam.bana bilgi verirsen sana minnettar kalırım.şu panik ataktan,olumsuz otomatik düşüncelerden ve ilaçlardan kurtulmak istiyorum artık......sevgiyle kal)
merhaba bende bu konuyu araştırıyordum.bu konuda mürüvvet murat ın kitabını önerdiler.ama ben yaşadığım şehirde bulamadım.ben biraz bilgi sahibi olayım banada öğretirmisiniz