- 24 Şubat 2007
- 818
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
minesera eğer öğrenebilirsem kastetttiğin borcu fazlasıyla ödeyeceğimden emin olabilirsin a.s ben ilk önce bunula ilgili öğretici bilgiler konu edinen bir kitap alıp okusam sonrada sizinle bunları uygulamaya koysak diye düşündüm..bilmeden olmayacak sanırım biraz bilgi edinmeliyim konuyla ilgili ..
bende öğrenmek istiyorum mümkün mü acaba? Nasıl yardımcı olabilirsiniz
seval ablacım çok sağol bütün teknikleri word'e kopyaladım biraz sinirimi atıp akşam evde sakin kafayla okucam sonra sorularımı sorucam sana seni çok seviyoruz bebişim ve ben Şeniz
minane banada öğretebilirmisin eft benim msn kaydet XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX allah razı olsun inan maddi imkanım yok anksiete ve panik atak var bende
Mesaj Editlenmistir...
ben yokken o kadar çok bilgi vermişsinki burda, ne kadar zamanda okurum bunları tam anlamı ile bilemiyorum.. bi sindireyim okuduklarımı msn den uygulamasına geçelim, tamammı ablam...
ücret konusunda endişen olmasın:)
bende iyce bir okuyup bilgileneyim,uygulama için cam ini çalarım:)yüksek ücretini ödiyeceğime emin olabilirsin,şimdilik iyi geceler,sevgiler.a.s.
çok sağol ellelrine sağlık ama ya keşke sen bunları kameraya kaydedip yada video ile gösteren bir site söylesen
bayramda gidiyim güzel bi eft kitabı alıp okuyayım ..minesera abla diyebilirmyim bende size ? msn adresimi özelden yazıcamda kontrol paneli kapalı falan diyo yazamadım yaa ..yarın bi bakarım tekrar göndermeye çalışırım sağlıcakla....
Harika bir fikir!!..
Ben de önce bilgileneyim sonra kafanı şişiririm::1hug:
Zaten kısmetse izmir buluşmasında da görüşücez..
sevgiler vee iyi bayramlar diliyorum:1hug:
neden kimse bişey yazmıyo acaba minesera ablada yazmıyo bişeyler ..