• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4'üz Gebelik ve (redüksiyon)

redüksiyndan sonra suyum geldi..... doktorum söyledi düşük riskim olduğunu...... hastaneden çıkarmak istemedi... ama kızım var benim.... çok ağladı yemek bile yememiş....mecburen çıktım.....

redüksiyndan sonra suyum geldi..... doktorum söyledi düşük riskim olduğunu...... hastaneden çıkarmak istemedi... ama kızım var benim.... çok ağladı yemek bile yememiş....mecburen çıktım.....

canım benim çok geçmiş olsun şimdi nasılsın hep birlikte dua edelim hepimizin minikleri gelsin diye sen içini ferah tut bişicik olmayacak Allah ın izniyle

hay Allahım yaaaaa ...
Of çok geçmiş olsun canııımm..

merhaba arkadaşlar bende t.bebek yöntemi ile 3 üz bekliyorum.:( ve malesef redüksiyona az kaldı. 1 de kızım var,.okadar kötüyümki anlatamam dün mübarek gün dua etmeye calıştım edemedim nasıl diyimki allahım bebegimi al dua sadece hayırlı işler için edilebilir neticede, çok çaresizim psikolojik olarak nasıl atlatırım ömür boyu unutamam muhakkak ama korkuyorumda çok fazal şimdi bana lütfen ayrıntılı anlatabilirmisiniz bu işlemi nereden kaç igne yapılıyor çok acıyormu, nasıl uyusturuluyormu ve ne kadar sürüyor işlemin tamamı

10 dakika sürer senin tek bebek sonlanacak sanırım.... uyuşturma fala yok ..karnında uzun bir iğne vuruyorlar.çok az acıyor. sonrası onlar için kolay....canın değilde....için acıyor daha çok.........

biz dördüz olduğu için mecbur kaldık.iki bebeklerimizde tek yumurtada olunca ikisi sonlandırıldı... ama üçüz anneleri topiğinde bir çok anne var..doğuran hamile olan istersen onalrında tecrübelerini al....

kayracım çok teşekkür ederim senin yazılarını takip ettim çok mücadele ettin kendinle ama sonuçta çaresiz doktorun dediği oluyor anladım bunu.. bu nedenle redüksiyona odaklandım dr üçüz çok riskli dedi hatta yaşım nedeni ile ikizde riskli benim için en önemli riskde bebeklerin aylık kontrolleri ve testler çoğul gebelikte pek sağlıklı olmuyormuş hatta resmen 2li 3lü testler çok bişey ifade etmez bile denildi.ben bir anneyim ve daha hassasım insan çocuğunun parmagı kesilse perişan oluyor.evet iyi örnekler var ama yüksek risk faktörlerini bilebile sorunlu çocuk dünyaya getirip tüm ailemin hayatını karartamam ve hiç bir bebek öyle dünyaya gelmek istemez bende istemez sakat olsaydım isyan ederdim anneme keşke doğmasaydım derdim günaha girerdim sıksık herhalde ..allah kalbimi biliyor içim kan ağlıyor ama ben bile kendimi affetmiyeceğim bu işlemden sonra..

cnmlarım bende geldim bir hafta önce rediksiyonumu yaptırdım tek yumurta ikizlerim alındı inanın işlem sırasındada çok ağladım sızladım hata rahim kaslarım ağlamaktan cok kasılmış bayildim bile iki kere yapıldı işlemim kalktığımda işlem bitmişti ağlayarak uyandım dr bebeklerden birinin kız diğerinin erkek olduğnuu söledi hayıırlısı olsunda cinsiyet önemli deil tebi merkezde 1,5 saat yattım eve gelirken acayip kanamam oldu bacaklarımdan süzüldü nerdeyse hemen dr aradık bebeğin suyduur korkma dedi geçti bir hafta annemde kaldım evine yeni geçtim lekelenmelerim hala devam ediyor bugün dr kontrole gittim dr harşeyin yolnuda olduğunu söledi ama bebeklerden birinin eşi rahime yaknmış kanama ondan oluyormuş ama düşük tehliken yok dedi ama risk için 1 hafta daaha dikket et dedi sonra geçicek dedi risk son bir haftadır hep yattım ama inşş sorunsuz atlatırız bu dönemi sizlerede geçmiş olsun kızlar...

geçmiş olsun güzelim. rabbim kalanlara uzun ömür versin...ama dikkat et tabii.... riskli bir işlem....ben daha bugün kalktım...

bende annemdeydim cnm bir wc kalktım bide msayaa yemek için onun dışında hep yattım bugün evime geçtim pc meraktan geldim naptınız die bakim dedim tabi yatmaya devam inşş rabbim bunları bağışlar senin de kızmıymış kesin
bide senin işlemde iki keredemei yapıldı benim bebekler aynı kesede olsada terslermiş sırt sırta iki ayrı iğneyle yapmı bu lafta çok zor geldi bana darıldılar küstüler bana dedim başladım ağlamaya seninde öle iki keredemi oldu

nyc bende önümüzdeki hafta yaşıyacagım bunları iki ayrı iğneyle yapmış diyorsun seni uyuttularmı yada uyuşturdularmı yada canın çok yandımı doktorun kim nerede mahsuru yoksa fiatı nedir.tavsiye edermisin. çok çok geçmiş olsun allah yavrularına saglık sana güç kuvvet versin..

rabbim sabır versin arkadaşım ben bahceci kliniğinde bora beyde yaptırdım dr çok iyi güler yüzlü ve hasta psikolojisini çok iyi biliyor ve gerçekten profosyenel memnun kaldım ben 2 iğneyle yapmasının sebebi tek yumurta ikizi olsada pozisyonlar farklıymış bir olsaydı tek iğneyle yapcakmış ama bebekler sırt sırta oldukları için 2 kere yaptı ilkinde hiç anlamadım hiç canım yanmadı ama ikincide bebekler sırt sırta deyince garipsedim çok ağladım çok kastım kendimi rahim kasklarım çok gerilmiş ikincide canım yandı ve ve çok ağlamaktan sanırım bayıldım dr korkma emin ellerdesin rahat brak kendini dedi uyandığımda işlem bitmişti yine ağlayarak uyandım ama bu benim yüzümden oldu sanırm çok kastım kendimi ondan oldu ama insanın canından can kopuyor kasmaması elde deil cnm fiyatıda bizim 4 den 2 ye indiği için 1150 idi sanırım 3 den 2 ye inince daha düşüyıor fiyat rabbim yardımcın olsun cnm işlemden sonra kanmam geldi dr korkma bebeiğin suyudur kan deil dedi gercektende koyu kahve gibi ve su gibiydi baya yoğun geldi süzülcek kadar seninde olursa korkma sakın...
sen nerde yaptırcaksın?

benim tek iğneyle yaptı.... dün gene baktı sağımdaki kız da öbürü için kesin konuşmayayım dedi.oğlanda olabilir dedi...

çok teşekkürler, atıl bey veya remzi has tavsiye edilmişti.11 hafta sonunda yaptır denildi.ama onlar çok yoğun randevu talebi ile bekliyorum ve çatlıyorum tabii.çok korkuyorum,üzülüyorum perişanım.uyşturmadılar diyorsunuz yani hiç, korkudan bende bayılırım zaten.bu arada bu işlem zamanı hangi ilaclarınızı kullanıyordunuz.sonrasında neler kullandınız. aklınıza gelen başka tavsiyeniz olursada verin lütfen.

13 haftada cinsiyet belirlemelerinin imkanı varmı yani ultrasonla,inşallah dieride erkektir allah gönlüne göre versin..

benimde işlemi yapan dr.um birine kız birine erkek dedi kendi dr da dün biri kesin erkek diğerini ben seçemedim dedi aman sağılkılı sıhatlı hayırlısıyla gelsinlerde cinsiyet çokta önemli deil
cnm işlemden sonra antibiyotik veriyorlar enfeksiyon kapma die onun dışında bişi vermediler 5 gün kullandım sabah akşam okadar 1 hafta sonrada kontrole gidiyorsun...

Bende katıldım aranıza beşizlerimle birlikte.Ayın 29'u salı günü redüksiyon tarihim.Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

Back