Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde anlamadım neden tek kese içndekileri sonlandırmak istedikleri doğal tek yumurta bir sürü var.. Allah kolaylık versin inşallah nasıl en iyisi olacaksaRabbim sizleri o yollara yöneltsin inşallah..
kayra buarada tebrik ederim senide gecende cetvelini görünce şaşırdım :)
ben sizi çok iyi anlıyorum hatta gün gün sizi takip ettim desem yalan olmaz. 4 tane olduklarını öğrendiğiniz gün ben bile şok olmuştum. biz transfer günü doktorumuza net olarak 2 tane transfer edelim dedik halbuki doktorum ve embriyolog 3 tane önermişti. allahtan 2 tane transfer edildi ikiside tuttu. çünkü ben ve eşim kesinlikle redüksiyona gidemeyiz dedik. hele eşim lafını bile ettirmem dedi. ikimizinde tek korkusu günaha girmekti. bide hangisine kıyabilirsin...sizden sonra korktum pazartesi doktoruma sordum tekrar bölünme olabilir mi diye artık olmaz dedi...bu arada 7+5 gebeyim..yani diyeceğim durumunuz gerçekten zor. rabbim yardımcınız olsun. sizi bu zor kararın sıkıntısından tez zamanda feraha çıkarsın. aralık ayında 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtajla aldılar...o gün yarabbim dedim sırf istemedikleri için aldıranlar sana nasıl hesap verecek...ama tabi sizin durumunuz çok farklı. kararınız ne olursa olsun rabbim sağlıcakla doğurmayı nasip etsin... hepimize inşallah.