• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4'üz Gebelik ve (redüksiyon)

geçmiş olsun canım. allah yardımcın olsun. inşallah hayırlısyla alırsın bebeklerini kucağına...verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederim. rabbim kimseyi çaresiz bırakmaın....

femalex bilgin için saol cnm iiyi geldi açıklamaların benmi büyük korkularım var çünkü
rabbimde sana bağışlasın meleklerini sağlıcakla kucağına alırsın inşşş meleklerinii...

cnmcım bende hergün kan sulandırıcı igne oluyorum göbekten transferden beri kaç ay daha kullanacağım bilmiyorum...

o kadar zor durumdayım ki anlatamam. aslında benim hayati tehlikem önemli tabi.. bana bişey olursa onlara kim bakar ve bir kızım daha var..ama ben onları doğurduktan sonra küvez bulamamaktan. ne bileyim hastaneye yetişememekten çaresizlikten bişey olursa diye korkuyorum. eğer hayırlı olan ikisinin gitmesiyse onları rabbimin alması için dua ediyorumki o zaman hiç üzülmem. böyle olacağını bilseydim 3 tane transfer ettirirmiydim. teseyle sperm bulundu. zor tutar bu defa sandım... bir daha deneyemem yaşımda geçiyor ya tutmazsa diye düşündüm hep....

femalex bilgin için saol cnm iiyi geldi açıklamaların benmi büyük korkularım var çünkü
rabbimde sana bağışlasın meleklerini sağlıcakla kucağına alırsın inşşş meleklerinii...

canım allah seninde yardımcın olsun. ama tekrar söylemek isterim burda amacım asla sizin kararınızı etkilemek değil. en doğru kararı vermenizde rabbim yardımcınız olsun. çok zor bi durum. tek dileğim rabbim sizi kendilğinden feraha çıkarsın....

aminnn cnmm inşşş rabbim bizi vicdan azabı çekeceğimiz kararlar almaktan uzak eylesin inşşş
bu mübarek aylarda yüzümüzü güldürsünn....

amin . dün gece sabaha kadar doktorla ve bebişlerle uğraştım. kalktım ama hiç dinlenmeden zaten bölük pörçük bir uykuydu...bir araba sopa yemiş gibiyim...

moralim bozukken hiç birşey olmuyorki... kızım var benim o bile etkileniyor.....duyuyor üzülüyor. öldürmesin doktor kardeşlerimi diyor...teslim etmek lazım ama olmuyor.

Selam herkese, galiba benim topic'im de burası. Ben dördüzlere hamişim. ıçimden Kayra'yı buralarda görebilirmiyim diye geçerken, O çoktan kalkmış oturmuş bilgisayarın başına. ınsan öyle durumlarda kendine destek arıyor ve bu desteği en çok kendine benzeyenlerden bulabiliyor. Bizi En çok anlayan bizim gibilerdir herahalde.

nilgüncüm şu topiği bile okuman yeter. doktor ikisini öldürelim diyor. ben istemiyorum. ama riskleri var. benim içinde bebekler içinde. ayrıca hastane yok. küvez yok....

Seni çok iyi anlıyorum. Doktorum bana da aynı şekilde tek yumurta ikizlerinin alınması gerektiğini söyle di. Onlar için bu mesele o kadar basit ki! Kurban olduğum Allahım bize yardım etsin, bizi doğru yoldan ayırmasın. Kim kıyabilir ki kendi yavrusna, ınsan böyle bir durumda nasıl mantıklı düşünebilir. Walla ben hiç düşünemiyorum. gerçi mantıklı olan da hangisi belli değil.

Kayra canım bu konuyla ilgili o kadar çok yorum yazdım fikrimi yazdım her seferinde ttam gönderirken geri çektim sanırım karar aşamasında etkilenmenden dolayı ama ben sizlerin bu konuyu mantıkla çözmeniz taraftarıyım .... yine kestim yazıyı ....

sence mantıklı olan ne................redüksiyon diyorsan risksizmi sanıyorsun......yok bak bizdede üçüz var ha üç ha dört diyorsan takibi yapacak doktor ve küvez yok....

canım ben üçe devam etme kararını nasıl aldım biliyormusun doktorlarım beni vazgeçirdi rediksiyondan yani benim durumumda tam tersi oldu doktorlar istemedi ikiside o zaman iki doktora gidiyordum ikiside özeldi hatta biri acayip paracıydı zaten dedi bana 10 milyar verseniz ben bunu sonlandırmam bebekler sağlıklı görünüyor dedi ( ense kalınlıklarını filan ölçtkten sonra) dedii haa ama 4 tane olsaydı tereddüt etmezdim dedi !

diğer doktorumda aynı şeyi söylemişti 4 olsaydı düşünürüz demişti çünki ikiz le üçüz riskleri eşitmiş rediksiyon yaptırsanda çok fark yokmuş

benim doktorum üçüzkende illede redüksiyon ddi. hatta nisan nur diye bir arkadata topik açmış benim doktoruma gidiyormuş. onada redüksiyon demiş.takip edemem demiş. doktordan doktorada değişiyor kararlar...

Back