• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

45 yaşında 9.çocugunu doğuran anneme tepkiliyim.

8 tane doğurduktan sonra yumurtalar gelen spremi havadan kapıyor sanırım. Öğrenilmiş çaresizlik😶
ahaha
yok da her kadın hayatınının başında kaç tane yumurtaya sahipse menapoza girene kadar tüm sayı o, yumurta sayımız artmıyor hiç.

gebe kalınca regl olmuyorsun 9 ay
sonra emzirirken de süt koruması denilen şeyi yoğun yaşayan kadınlar var mesela benim anneannem 2 sene regl olmazmış regl olmaya başladığı an da tekrar gebe kalırmış tüm çocukların arası 3 yaş 11 çocuğu var.

dolayısıyla 14 yaşında regl olmaya başlayıp 28 günde bir regl olup hiç doğum yapmazsan 40 yaşında sağlıklı yumurtan kalmayabiliyor rezervlerin iyi değilse ama o sürede 6-7 kere gebelik 1-2 şer sene de laktasyon yüzünden regl olmazsan korunuyor yumurtalar.

ileri gebe kalmakta sorun rahim değil zaten yumurta sorunu genelde.

Benim babaannem de annem gelin gittikten sonra doğurmaya devam etmiş. Annem görümcelerini ve kayınlarını büyütmüş 😂😂 Ne var bunda? Bırakın yapabiliyorken doğursun istediği kadar.
Ne güzel çocuklarınızın yaşlarına yakın dayıları ve teyzeleri olacak.
Şaka mı bu kaynana doğum mu yaparmış gelin geldikten sonra kaynana 40 yaşında mı ayol ben evlendiğimde anam 56 yaşındaydı ben 26 yaşındaydım....

Riks budur

Anneniz üzgünüm ama zır cahil başka açıklaması yok. Çocuklarıma ne verebilirim, nasıl bakarım demiyor. Zaten babanız da çocukla bağlanan biri olsaydı 9 çocukta kör düğüm olmuştu.
Hay yaşa adam belki de habire hamile kaldığı için evden kaçıyor olmaz mı 2 Dr sınır getirse çocuğa yada 3 te....

Konu sahibi de bir garip ama ben bazı yönlerden hak verdim ya. Ortada doğru düzgün baba yok sürekli üreyen bir anne var. Ve her seferinde de bu durumu normalleştiriyor. O çocuklar nasıl büyütecek nasıl bir aile eğitimi alacak? Torun torba sahibisin pıt pıt halen doğuruyorsun. Allah akıl fikir versin. 🧿

ahaha
yok da her kadın hayatınının başında kaç tane yumurtaya sahipse menapoza girene kadar tüm sayı o, yumurta sayımız artmıyor hiç.

gebe kalınca regl olmuyorsun 9 ay
sonra emzirirken de süt koruması denilen şeyi yoğun yaşayan kadınlar var mesela benim anneannem 2 sene regl olmazmış regl olmaya başladığı an da tekrar gebe kalırmış tüm çocukların arası 3 yaş 11 çocuğu var.

dolayısıyla 14 yaşında regl olmaya başlayıp 28 günde bir regl olup hiç doğum yapmazsan 40 yaşında sağlıklı yumurtan kalmayabiliyor rezervlerin iyi değilse ama o sürede 6-7 kere gebelik 1-2 şer sene de laktasyon yüzünden regl olmazsan korunuyor yumurtalar.

ileri gebe kalmakta sorun rahim değil zaten yumurta sorunu genelde.
Evet işte, yumurtalar hiç boşa saçılmadığı için 20 li yaşlarda bir kadınınki gibi hemen kapıyor spermleri🙊

napacakmış bu kadar çocukla? nasıl bakıyor 9 çocuğa bakmak için durumunun eğey iyi olması lazım. bu insanlar çok garip gerçekten dünyaya gelen büyüyor mantığıyla yaşıyorlar ama olay o değil ya o çocuğa düzgün bir hayat veremiyorsan doğurmayacaksın bunu bir türlü anlatamıyorum kimseye. dünyaya gelen büyüyür diye birşeyi dolamış herkes diline hababam doğuruyorlar.

napacakmış bu kadar çocukla? nasıl bakıyor 9 çocuğa bakmak için durumunun eğey iyi olması lazım. bu insanlar çok garip gerçekten dünyaya gelen büyüyor mantığıyla yaşıyorlar ama olay o değil ya o çocuğa düzgün bir hayat veremiyorsan doğurmayacaksın bunu bir türlü anlatamıyorum kimseye. dünyaya gelen büyüyür diye birşeyi dolamış herkes diline hababam doğuruyorlar.
Yani millet evlenirken kocayla anlaşabilir miyim diye 5 sene cocuk yapmıyor güvenmiyor ki ben öyle düşündüm...

İnsanların doğurduğu çocuk sayısı yüzünden bu şekilde muamele görmesini sevmiyorum...maddi manevi bakabilecek olan fazla fazla çocuk yapabilir, bakamayip yapıyorsa sıkıntı. Diğer türlü kime ne ya, sanki ekmeğini suyunu biz veriyoruz?
Bakamıuorsa devlete versin... Bir sürü anne olamayan insan var bu dünyada...

Riks budur

Anneniz üzgünüm ama zır cahil başka açıklaması yok. Çocuklarıma ne verebilirim, nasıl bakarım demiyor. Zaten babanız da çocukla bağlanan biri olsaydı 9 çocukta kör düğüm olmuştu.
Böyle insanların gelecek kaygısı yok ki,gayeleri çocuklarına iyi bir gelecek hazırlamak değil.Doğan çocuklar bir şekilde büyüyüp,hayata atılıyorlar.Zaten bebeklere de büyük kardeşler bakıyordur tahminimce.

Yani millet evlenirken kocayla anlaşabilir miyim diye 5 sene cocuk yapmıyor güvenmiyor ki ben öyle düşündüm...
deli oluyorum ben 2 inci çoucğa bile karşıyım şu ekonomide. benim bir kızım ona zor bakıyorum bu ekonomide kolay mı çocuk bakmak? canı birşey isteyecek alamayacaksan niye yapıyorsun o çocuğu yazık değil mı?

Back