- 1 Aralık 2021
- 13.068
- 45.002
- 548
- 34
- Konu Sahibi nalanvenalan
-
Eşiniz yada ailesinden biri alay ederken sizi ne ilgilendirir demeliydinizbabamla konusmuyoruz .ailem farkli sehirde yasiyor .herkesin haberi dogum yaptiktan sonra oluyor .herkes dedigimde benim eşim akrabalarimiz .annemlerin akrabalari icin normal .alay konusu eden benim esim tarafı
Anneniz çok cahil cahile laf da anlatsan tartışan da boş....merhabalar herkese.
Ben 28 yaşında 3 çoçuk annesiyim.Benim annemde 45 yaşında son 3 yıldır sürekli hemile kalıp doğum yapıyor.son çocuğunu 7 ay önce dogum yaptı.bende 3.çocugumu 3 ay once dogum yaptim ve bu durum beni o kadar çok rahatsız ediyorki anlatamam.Anneme çok sinirleniyorum.Aklım almıyor dısardan baska biri baksa kızını kıskanıyor kızıyla yarısıyor der.Annem hamile kaldıgı donemde ve dogum yaptigi donemde benim hic haberim yoktu beni dogum yaptigi zaman 1 ay geciyor beni ariyor ve 1 kardesin oldu diyor.Ben her seferinde yapma artık diyorum bizidemi düşünmüyorsun dedigim zaman Allah verdi dogurmayip aldırayımmı diyor.Bir bebegin oluşabilecegi durumdan bir haber degil kendisi gayette iyi biliyor.Babam onu sürekli aldatan biri oda cocuk dogurursam bana baglanir dusuncesiyle yapiyor bunu biliyorum.Ancak bu durum beni kendilerinden sogutuyor.Alay konusu oluyorum.Birde benim icin durumu dahada zorlastirip yeni dogan cocuguna benim kızımin adını koydu.Simdi bunu yapan anneye ne denir.Ben artık nasıl davaranacagimi bilemiyorum.ona neden aynı ismi koydun diyorum e iste o isim olan cocuklar cok akılli oluyor diyor ondan koydum bi sendemi var o isim diyor.ben neyapacagimi şaşırdım .siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.Nasıl bir tutum sergilerdiniz annenize karşı?
Hamilelik sayısı menopoza geç girmeyi ve yumurta kalitesini koruyor kv de menopoza 60 yaş sonrası girince dr söylemişti45 yaşında bir kadın bu kadar kolay şekilde hamile kalabiliyor mu? Hamile kalma olasılığı az olmaz mı? Bilmediğimden soruyorum
8 tane doğurduktan sonra yumurtalar gelen spermi havadan kapıyor sanırım. Öğrenilmiş çaresizlik45 yaşında bir kadın bu kadar kolay şekilde hamile kalabiliyor mu? Hamile kalma olasılığı düşük bir ihtimal değil mi? Ya da tüp bebekle mi yapılıyor bu yaşlarda? Bilmediğimden soruyorum
45 yaşında bir kadın bu kadar kolay şekilde hamile kalabiliyor mu? Hamile kalma olasılığı düşük bir ihtimal değil mi? Ya da tüp bebekle mi yapılıyor bu yaşlarda? Bilmediğimden soruyorum
Abuu bizim bir tane olmuyor 7 yıldır evliyim...23 yaşında, 5 çocuk doğuran bir kadın gördükten sonra size ve annenize şaşırmıyorum.
Umarım bakıyordur diyelim o zaman ne diyim bakmıyorsa çok çok daha üzücüHayır baba da hem 9 çocuğa bakacak hem de kadınlara yedirecek parayı nereden buluyor acaba bu ekonomide? Ekmek bile en ucuz 8 lira.
Ne varsa eskilerde var, biz çürük elmayız galibaAbuu bizim bir tane olmuyor 7 yıldır evliyim...
Vallahi he bizim sperm ve yumurtalar çürük tutmuyor bunlar 9 tane Allah olmayana da versin yahu habire bunlara yağdıracağına.... Bakamayacak sa devlete versin bak bizim olmuyor bize verin gül gibi bakarız...Ne varsa eskilerde var, biz çürük elmayız galiba
Seviyeniz aynıymış demek ki onun peşinden gitmişsinHaddini bil ben senin seviyende değilim kışş ,anneni de kıskanmaya devam et o da kudurtsun seni böyle
Abuu bizim bir tane olmuyor 7 yıldır evliyim...
Annen bakamayacak versin devlete nasıl olsa cocuğu olyqn bir dünya insan var.merhabalar herkese.
Ben 28 yaşında 3 çoçuk annesiyim.Benim annemde 45 yaşında son 3 yıldır sürekli hemile kalıp doğum yapıyor.son çocuğunu 7 ay önce dogum yaptı.bende 3.çocugumu 3 ay once dogum yaptim ve bu durum beni o kadar çok rahatsız ediyorki anlatamam.Anneme çok sinirleniyorum.Aklım almıyor dısardan baska biri baksa kızını kıskanıyor kızıyla yarısıyor der.Annem hamile kaldıgı donemde ve dogum yaptigi donemde benim hic haberim yoktu beni dogum yaptigi zaman 1 ay geciyor beni ariyor ve 1 kardesin oldu diyor.Ben her seferinde yapma artık diyorum bizidemi düşünmüyorsun dedigim zaman Allah verdi dogurmayip aldırayımmı diyor.Bir bebegin oluşabilecegi durumdan bir haber degil kendisi gayette iyi biliyor.Babam onu sürekli aldatan biri oda cocuk dogurursam bana baglanir dusuncesiyle yapiyor bunu biliyorum.Ancak bu durum beni kendilerinden sogutuyor.Alay konusu oluyorum.Birde benim icin durumu dahada zorlastirip yeni dogan cocuguna benim kızımin adını koydu.Simdi bunu yapan anneye ne denir.Ben artık nasıl davaranacagimi bilemiyorum.ona neden aynı ismi koydun diyorum e iste o isim olan cocuklar cok akılli oluyor diyor ondan koydum bi sendemi var o isim diyor.ben neyapacagimi şaşırdım .siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.Nasıl bir tutum sergilerdiniz annenize karşı?
çok çocuk doğurunca kocamı bağlanırmerhabalar herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?