- 5 Ekim 2020
- 13.555
- 36.209
- 548
- 36
- Konu Sahibi nalanvenalan
-
Beka meselesi, aşırı milliyetçilik sebebiyle doğumlara hız vermiş.Hızla artan Suriyeli nüfusuna karşı bu yükü üstlendiğiniz için sağolunbirilerinin durumu eşitlemesi lazımdı.
babamla konusmuyoruz .ailem farkli sehirde yasiyor .herkesin haberi dogum yaptiktan sonra oluyor .herkes dedigimde benim eşim akrabalarimiz .annemlerin akrabalari icin normal .alay konusu eden benim esim tarafıanneniz hamileyken hiç görmüyorsunuz
doğum yapıyor haberiniz yok, üstelik herhalde 1 kere de değil bu.
ama maşallah etrafta herkesin haberi var ve alay ediyorlar
nasıl bir ilişkiler yumağı bu ben daha orada kaldım.
bir de anneniz tek başına yapmıyor ya o çocukları babaya da atar yapsanıza ???
Aynısını yazmaya gelmiştimYalnız 28 e kadar 3 cocukla siz bu yarışı önde götürürsünüz gibi geldi bana.
hepsi buyuk 9 dogum yapti ancak 2 si vefat etti son olan yasiyor.son 3 yil icerisinde oldu 3 cocuk.2 tanesi oldu son olan yasiyor.normalde en kucuk kardesim 15 yasinda.Annenizin bakıcısı falan mı var? Nasıl bakıyor o kadar çocuğa?
Hayır baba da hem 9 çocuğa bakacak hem de kadınlara yedirecek parayı nereden buluyor acaba bu ekonomide? Ekmek bile en ucuz 8 lira.Ya bir de babamı bağlamak için çocuk yapıyor her sene diyorsunuz bu nasıl bir ruh hali ya yazık değil mi o çocuklara anne tuhaf baba tuhaf
anlaman kıt galiba28 yaşına kadar 3 çocuğu sığdıran siz annenizi hayli hayli geçersiniz üzülmeyin.
Yalnız 28 e kadar 3 cocukla siz bu yarışı önde götürürsünüz gibi geldi bana.
28 yaşında 3 çocuk 45 yaşında 9 çocuk vay be
Haddini bil ben senin seviyende değilim kışş ,anneni de kıskanmaya devam et o da kudurtsun seni böyleanlaman kıt galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?