45 yaş üstü doğal gebelik?

Canımcım detaylı paylaşımın için çok teşekkür ediyorum eline sağlık Haklısın biran önce gitmek lazım.Geçen yıl haziran ayında rahim filmi çektirdim tüplerim açıkmış.Filmi çeken doktor rahmi tertemiz demiş eşime.Eşim de bi süre doğal olur diye çok umursamadı.Sonra gidelim dedi tüp bebek merkezlerini araştırdı ama bu aralar bazı şeylere çok canım sıkıldı.Kafam çok karışık.Bildiğim tek şey var ki bir çocuğum olmasını çok istiyorum.

insallah olur. kkda cok sayida 40 yas ustu hamile kalan kadin var. hatta Nihali (hatirlayamadim nickini) taniyorsundur belki, 42 yasinda tedaviyle bebegi oldu sonra daha bebişi birkac aylikken dogal yoldan ikinciye hamile kaldi - hatta bayagi panik olmustu.
yani olur olur ama sizin riske atacak - belki olur diye bekleyecek vaktiniz yok malesef. gecen zaman geri gelmeyecek ve her ayiniz cok kigmetli. yarin bir gün pisman olmaktansa bugün sartlar müsait olmasa da zorlayip bir an önce başlamak daha iyi olur.
insallah guzel haberlerini burada paylasip sonradan gelenlere umut olursun

Evlendikten sonra 10 kilo aldım.Sürekli kiloma dikkat eden biriydim şimdi çok saldım.Hormon değerlerim fena değil.Yeme alışkanlığımdan olmuyor sanki
Keşke bu kadar salmasaydın evet hamile kalan var ama zaman işliyor biyolojik saat var birden oluyor her şey. Bayram bitti hemen bir klinikle görüşmeye başla ne kadar sürecek bilmiyorsun belki 3 4 deneme olacak. Diyetisyenle görüş.

Verdiğin kıymetli cevaplar ve güzel yorumların için çok teşekkür ederim canımmÇok doğru ve ne güzel yazmışsın.İlerde pişman olmak istemiyorum ben de.Biran önce gitmem gerekiyor doktora farkındayım..Senin gibi insanların eksikliğini vermesin Rabbim

Öyle yapıcam ben de.Bayram sonrası gitmeyi düşünüyordum zaten.Teşekkür ediyorum canım yorumların için

Öyle yapıcam ben de.Bayram sonrası gitmeyi düşünüyordum zaten.Teşekkür ediyorum canım yorumların için
İyi düşün iyi olsun bak değerler iyiymiş film iyiymiş. Şanslısın 30 yaşında menopoza giren var

İyi düşün iyi olsun bak değerler iyiymiş film iyiymiş. Şanslısın 30 yaşında menopoza giren var
Aynen canım iyi düşünmek lazım.Zaten değerlerimden dolayı biraz da umutlandım aslında.Gitiiğim doktor da kendiniz deneyin deyince rahat davrandım biraz ama sizlerin de dediği gibi bekleyecek yaşta değilim.Umarım burdan güzel haberleri paylaşırım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…