Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk olacak canım.İki yıllık evliyim daha.Testlerimi yaptırdım birkaç doktor olur gibi sanki doğal yolla.Uğraşın falan dediler.Bilmiyorum canım çok sıkkın.Ilk cocugunuz mu olacak?
Daha once bir cocugunuz varsa o yaslarda tekrar anne olmak daha kolay diye biliyorum.
Bir hormon testi yaptirdiniz mi tum degerleriniz normal sinirda mi?
Imkansiz degil tabiki olabilirsiniz, benim cevremde 2.cocuk 44 yasinda yapan biri var
Yaa doğal yolla mı oldu peki ilk çocuk muydu?Bu bayram günü o kadar canım sıktılar ki anlatamam.Rabbim mazlumun ahını almaktan korkun diyor.Şu bayram günü beni böyle üzenleri Allaha havale ediyorum.Gözyaşlarımı içime akıtmaktan yoruldumHalam 48 yaşında hamile kaldı doğurdu
35 yaş üstü doktorlar 6 ay deneme öneriyor. Eğer gebelik oluşmaz ise doktor size bir yol gösterebilir. Doktora gittiniz mi acaba?Herkese şeker tadında bayramlar diliyorumKızlar adetim birkaç gündür geçti.Göğsümde hassasiyet var.Gebeliğe dair hiç umudum yok çünkü iki yıldır korunmadığımız halde olmuyor ve 46 yaşındayım.45 yaş üstü doğal gebelik yaşayanınız var mı ya da çevresinde şahit olan var mı?
Geçen yıl gittik bir iki doktora.Fena değil dediler değerlerim için.Hatta doktorun biri ilişkiden sonra sağ tarafa yat çünkü sağ taraftaki yumurtaların çok iyi görünüyor dedi.Bir de şöyle bir durum var.İki yıldır ilişkiden sonra eşimin bir süre yat demesine rağmen gidip duş alıp temizliyordum kendimi.Ramazan ayında hem orucun verdiği rehavet hem de ev yerleştirme olayı olduğu için ilişkiden sonra sağ tarafa dönüp yattım.Ezana yakın kalkıp abdest aldım.Bu ay hayıt otu içmeye başlayacaktım adetim bsşlayınca ama adet olmadım henüz.Birkaç gün geçti.Ramazanın son 5 günü oruç tutamam diye hesaplıyordum. Olmadım daha.Hiç umudum yok ama ilişkiden sonra yattığım için gebelik olmuş mudur diye umut ediyorum35 yaş üstü doktorlar 6 ay deneme öneriyor. Eğer gebelik oluşmaz ise doktor size bir yol gösterebilir. Doktora gittiniz mi acaba?
İsterseniz kan verin. Tahminim bir gebelik durumu varsa çıkar. Eğer şu anda gebelik yoksa bile eğer yumurtalariniz saglikli ise bence farklı doktor görüşleri de alın. Belki farklı bir tedavi yöntemi vs.onerebilirler.Geçen yıl gittik bir iki doktora.Fena değil dediler değerlerim için.Hatta doktorun biri ilişkiden sonra sağ tarafa yat çünkü sağ taraftaki yumurtaların çok iyi görünüyor dedi.Bir de şöyle bir durum var.İki yıldır ilişkiden sonra eşimin bir süre yat demesine rağmen gidip duş alıp temizliyordum kendimi.Ramazan ayında hem orucun verdiği rehavet hem de ev yerleştirme olayı olduğu için ilişkiden sonra sağ tarafa dönüp yattım.Ezana yakın kalkıp abdest aldım.Bu ay hayıt otu içmeye başlayacaktım adetim bsşlayınca ama adet olmadım henüz.Birkaç gün geçti.Ramazanın son 5 günü oruç tutamam diye hesaplıyordum. Olmadım daha.Hiç umudum yok ama ilişkiden sonra yattığım için gebelik olmuş mudur diye umut ediyorum
Zaten bayramdan sonra gidecektik doktora işte adet olmayınca bi ümitlendimİsterseniz kan verin. Tahminim bir gebelik durumu varsa çıkar. Eğer şu anda gebelik yoksa bile eğer yumurtalariniz saglikli ise bence farklı doktor görüşleri de alın. Belki farklı bir tedavi yöntemi vs.onerebilirler.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Ancak yine diyorum normal şartlarda 35. yaş altı için 1 yıl 35 yaş üstü için 6 ay deneme öneriyor doktorlar. Sizin 2 yıllık süreçte yumurta kaliteniz de iyi ise bence farklı bir doktor görüşü ile hareket edin. Sakın beni yanlış anlamayın 46 yasında tabiki hamile olabilirsiniz ama değilseniz bile tüp bebek vb. tedavi uygulanabilirZaten bayramdan sonra gidecektik doktora işte adet olmayınca bi ümitlendimKan vermeye de korkuyorum.Bir süre daha olmazsam gidip kan vericem
Doğal ama ilk çocuk değil 20li yaşlarda 2 çocuğu vardı kaza kurşunu ama genetik bence tüp bebek denediniz mi değerler nasılYaa doğal yolla mı oldu peki ilk çocuk muydu?Bu bayram günü o kadar canım sıktılar ki anlatamam.Rabbim mazlumun ahını almaktan korkun diyor.Şu bayram günü beni böyle üzenleri Allaha havale ediyorum.Gözyaşlarımı içime akıtmaktan yoruldum![]()
Haklısın canım.Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorumİnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Ancak yine diyorum normal şartlarda 35. yaş altı için 1 yıl 35 yaş üstü için 6 ay deneme öneriyor doktorlar. Sizin 2 yıllık süreçte yumurta kaliteniz de iyi ise bence farklı bir doktor görüşü ile hareket edin. Sakın beni yanlış anlamayın 46 yasında tabiki hamile olabilirsiniz ama değilseniz bile tüp bebek vb. tedavi uygulanabilir
Haklısın canım.Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorumEstağfurullah neden yanlış anlayayım sen olması gerekeni söylemişsin.Keşke herkes senin gibi naif olsa
[/QUOTE
Umarim her şey gönlünce olur![]()
Tüp bebek için gittik bir kez ama çok yanlış bir tedavi uyguladılar hormonlar ımın içine ettiler.Yarıda kestim tedaviyi.Para tuzağı resmen ilgilenmediler bile.İyi bir doktora gitmek istiyorum ama işte araştırmak lazım. Bazı doktorlar da senin doğal yolla gebe kalma şansın tüp bebekten daha fazla dedi. Kafam çok karışık.Bugün bazı şeyler e çok canım sıkıldı.Doğal ama ilk çocuk değil 20li yaşlarda 2 çocuğu vardı kaza kurşunu ama genetik bence tüp bebek denediniz mi değerler nasıl
Çok teşekkür ediyorum canımUmarım her şey gönlünce olur![]()
Bence vakit kaybetmeyin tüp bebek en azından aşılama yaptırınTüp bebek için gittik bir kez ama çok yanlış bir tedavi uyguladılar hormonlar ımın içine ettiler.Yarıda kestim tedaviyi.Para tuzağı resmen ilgilenmediler bile.İyi bir doktora gitmek istiyorum ama işte araştırmak lazım. Bazı doktorlar da senin doğal yolla gebe kalma şansın tüp bebekten daha fazla dedi. Kafam çok karışık.Bugün bazı şeyler e çok canım sıkıldı.