- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi busra_misin
-
Uzum cekirdegini ne yapicakmisim?Gogus bnm buyuk ztn.kilo alinca gogus buyumez ama.bisey var buyutuyomus uzum cekirdegi ondan dene
Once kan degerlerinize baktirin zaten dusukse dr ilac verir o sizi toparlarken sizde kilo yapan şeyler tuketirsiniz. Makarna hamur isi bal pekmez vs.Bende yillardir maalesef kilo alamiyorumBu arada çok okuyamadım kaçırdım şurup hangi şurup spiraktin falan mı? Eğer oysa duymuştum ama uyku yapmasından korktum işteyken. Bir de bir ara bebe bisküvisi yedim ben de yatmadan sonra öööö gelince bıraktım.Naparsan yapayım olmuyor kilo işi ama ben biliyorum kendimi kafam rahat değil,yalnız yaşıyorum stres bolca anlayacağınız
Kan değerlerim çok şükür gayet normal. Ben küçükken de zayıftım en çok gördüğüm kilo 54 olmuştu o zaman herkes çok şaşırmıştı. sonra saç baş yolarak kpss çalışmaktı atanmaktı vs derken 45 kilo ile atandım. Bir sene geçti zoraki 47 görüyorum. Kendimi biliyorum abur cubur çok yemem sağlıksız olduğundan. En ufak üzüntüye midem bulanır bağırsaklarıma en ufak stresten kramp girer. Dediğiö gibi yalnız yaşıyprum iş di güçtü evdeki yalnızlıktı tüm bu nedenlerden hiç düzgün beslenme şeklim de yokOnce kan degerlerinize baktirin zaten dusukse dr ilac verir o sizi toparlarken sizde kilo yapan şeyler tuketirsiniz. Makarna hamur isi bal pekmez vs.Bende yillardir maalesef kilo alamiyorumisterseniz sizde uygulamaya bi bakin ise yariyomus
Ben 45ten yukari hic cikmadim bileKan değerlerim çok şükür gayet normal. Ben küçükken de zayıftım en çok gördüğüm kilo 54 olmuştu o zaman herkes çok şaşırmıştı. sonra saç baş yolarak kpss çalışmaktı atanmaktı vs derken 45 kilo ile atandım. Bir sene geçti zoraki 47 görüyorum. Kendimi biliyorum abur cubur çok yemem sağlıksız olduğundan. En ufak üzüntüye midem bulanır bağırsaklarıma en ufak stresten kramp girer. Dediğiö gibi yalnız yaşıyprum iş di güçtü evdeki yalnızlıktı tüm bu nedenlerden hiç düzgün beslenme şeklim de yoknapacamı mı bilemedim
İnşallah benim gibi giderek daha da zayıflamazsınız gerçekten insanı çok değiştiriyorBen 45ten yukari hic cikmadim bilebu arada bende kpssye gircem bu yil 45 kilo olarak
Ay konu disinda olacak ama bende hemsireyim kac puanla atandinizKan değerlerim çok şükür gayet normal. Ben küçükken de zayıftım en çok gördüğüm kilo 54 olmuştu o zaman herkes çok şaşırmıştı. sonra saç baş yolarak kpss çalışmaktı atanmaktı vs derken 45 kilo ile atandım. Bir sene geçti zoraki 47 görüyorum. Kendimi biliyorum abur cubur çok yemem sağlıksız olduğundan. En ufak üzüntüye midem bulanır bağırsaklarıma en ufak stresten kramp girer. Dediğiö gibi yalnız yaşıyprum iş di güçtü evdeki yalnızlıktı tüm bu nedenlerden hiç düzgün beslenme şeklim de yoknapacamı mı bilemedim
Bende hep balik etli insanlari begenirim kiyafeti doldurduklari icin neden zayiflamak istediklerini anlamamİnşallah benim gibi giderek daha da zayıflamazsınız gerçekten insanı çok değiştiriyorkendimi hiç beğenmiyorum mesela elbise falan alırken hep terzi kısmını düşünerek alıyorum yüzüm çok çökük geliyor bana
Ay konu disinda olacak ama bende hemsireyim kac puanla atandiniz
Evet liseLise miydi? Liseden atandım 83 puanla
Hep aynı sendrom normal yani öyle düşünmek de çok da umutsuzluğa kaptırmamak gerekiyor özellikle şu zamandaEvet lise
Sinav yaklastikca umutlarim tukenmeye basladi
Aminnn iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederimHep aynı sendrom normal yani öyle düşünmek de çok da umutsuzluğa kaptırmamak gerekiyor özellikle şu zamandaAllah gönlünüzdekini hayırlısı ile nasip etsin inşallah:)
Hepimiz 45-46 kiloda takilmisiz15 sene kendimi yirttim kilo alayim diyedunyayi yedim yedim bitiremedim de 46 dan 47 ye cikmadim
yemedigim sey kalmadi internetlerde dolastim yok care yokhamile kaldim ilk 4 ayda 6 kilo aldim :) simdi korkuyorum basimi alamayacagim diye.. Bebe buskivisi sut.. muz.. kasar peyniri.. dene derim bi belki sende ise yarar.. cok fazla hamur isine kizartmaya yuklenme kolestrol tavan yapar diyete girmek zorunda kalirsin
tehlikeli rakamlar ugursuz rakamlar :):)Hepimiz 45-46 kiloda takilmisiz
Aynen :)tehlikeli rakamlar ugursuz rakamlar :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?