- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.716
- 798
- Konu Sahibi busra_misin
-
En güzel boy emin olBu nasıl boy ya
asla kilo almayan biri olarak 15 günde nasıl kilo aldığımı söyleyeyim. acil kilo almam lazım ama ben bu yaşıma kadar 1 kılo alınca aa diye sasıran biri olarak oturup düşündüm ne yapsam diye. kıl kurdu gıbı bır sorunum olmadıgı halde butun ınsnaarn bagırsaklarında olacagndan yola cıkarak once eczaneden bır ılac aldım. 3 gun çiğnenen bır ılactı. normal yemem nasılsa aynı şekilde devam ettım kı nerdeyse hıc yemek yemem yesem de sebze falan işte. sonra eczanden emzıren anneler ıcın süt yapıcı bır toz var marketlerdede satılıyor ıcınde dogal vıtamın dolu bebek ve anne cın olan herşey daha dogal oldugu ıcın tek tek vıtamın yerıne bunu tercıh ettım daha guvenlı geldı bana suya koyup ıctım sütle sevmedım. bol bol meyve yedım. mınıcık kuruyemıs yedım. mesela 2 -3 tane fndık o kadar. mutlaka 3 bardak su içtim hergun. hepsı bu . yılda 1.5 kilo alamayan ben 15 gunde 2.5 kılo almıstım kı benım için yeterliydi.1.58 boy, 45 kiloyum ve kilo almak istiyorum 55 veya 58 falan olmak istiyorum nasıl alabilirim normal beslenen biriyim ama ne yaparsam yapayım alamıyorum hamur işi faln yiyorum ama tık yok hep 45 napıcam ya sıkıldım bu durumdan önerileriniz var mı?
işe yaramamıstı ben deCanim bende ayni dertten muzdaripim bir haftadir cicibebe balli sute basladim
canım 1.58 e 45 iyi bir kilo ama ılla almak ıstıyorsan ki galiba biri bir şey dedı seni yanılttı ..ç. illa almak istiyorsan da 1-2 kiloyu gecmememiisinSacmalama istersen
evet vucutta ki orantısı önemli ama 165 e 56 daha br güzel dururNiye herkes garipsedi ki
bende 165 boy 60 kilo süper duruyor bende...rakamlara takılmayalım....önemli olan duruşu
Vhalla bende 60 anca ele geliyordumevet vucutta ki orantısı önemli ama 165 e 56 daha br güzel durur
kendini nasıl iyi hissedersen en güzeli öyledir zaten herkes kendini daha iyi bilir.Vhalla bende 60 anca ele geliyordum
Vucut kiloyu göstermiyo bende...
Bnde yapiyorum keciboynuzu pekmezini ozellikleSabah pekmezi sulandırıp meyve suyu gibi bir bardak içmek ve yatmadan önce ufak bir kase bebe bisküvisini sütle ezip yemek işe yarıyor
Edit daha öncede yazmışım 49 olumca sabit tutmaya çalış kilonu
Hangi yöntem acaba_?Sonuc alinca yazicam demistim dedigim yontemle bir ayda 5 kilo almisim detaylari yazarim hala devam ediyorum.almam gereken 3 kilo daha var
Cnm o uygulama bende var bir ay oncesine kadar bnde zayiftim ve kilo alamamiyordum.bir ay da 5 kilo aldim.cok sıki b i program yaptim eticicibe ile kilo alanlari duydum.bende hergun sabah oglen aksam ve gece yatmamadan iki kase buyuklugundeki kaba mama yapip yedim bunun ustune muz ve balli sut ozelllikle gece balli sutuh sadece gece ictim.gece ogunume bunlarin yaninda keciboynuzu pekmezide ekledim.birde s.........n istah aciyormus dojtora bu sutuptanmi yazdirdim.istahiniz yoksa oneririm.bir ay da 5 kilo aldim.devam ediyorum hala almam gereken 4 kilo daha var.Benimde boy 1.58 yillardir 45 kiloyum ne artiyor ne eksiliyor bende 5kilo daha almak istiyorum. Az once bi topicde gordum fatsecret diye bi uygulama indirdim gunde kac kalori yemen gerektigini yediklerinin kac kalori olduğunu yaziyor kizlar denemeye deger sonuc alirsam yazarim
Birde gobeginiz mi cikti yoksa tum vucudunuz orantili mi kilo aldi ben yuz ve kalcamin kilo almasini istiyorum ozellikleCnm o uygulama bende var bir ay oncesine kadar bnde zayiftim ve kilo alamamiyordum.bir ay da 5 kilo aldim.cok sıki b i program yaptim eticicibe ile kilo alanlari duydum.bende hergun sabah oglen aksam ve gece yatmamadan iki kase buyuklugundeki kaba mama yapip yedim bunun ustune muz ve balli sut ozelllikle gece balli sutuh sadece gece ictim.gece ogunume bunlarin yaninda keciboynuzu pekmezide ekledim.birde s.........n istah aciyormus dojtora bu sutuptanmi yazdirdim.istahiniz yoksa oneririm.bir ay da 5 kilo aldim.devam ediyorum hala almam gereken 4 kilo daha var.
Cnm aliyorsun baya o dedigim surubu al sp.....n baya istahinda aciliyor cunku bn duzenli yemekte yiyorum o kdr istahliyimki onceden yiyemiyordum.keciboynuxu mutlaka ekle .bn suan cicibyi sadece aksam ve gce yiyorum.program bna 2500 kalori al dedi mesela bn bunun cok ustune cikiyorum en dusuk 3000 bin kalori aliyorum mutlaka bzn 5000 bine ciktgmi bilrim :) birde bn aktardan bir karisim aldim kilo aldiran onuda kullaniyorum.yuzume renk geldi ustume bol gelen elbiseler dar oldu.bunlari duzenli uygula sonuc garanti.birde kan tahlili yptr mutlaka bn de demir eksikligi ve b12 eksikligi vardi.bir bucuk aydir igne ve demirbhapi kullaniyorum.eksikliklerde kilo alimini engeller cunku. mutlaka yaptir.cnmAaa insallah bende alirim canim yillardir ayni kilodayimben 5kilo alsam canima minnet. Bebe biskuvisini bende duydum onu yapicam birde yatmadan makarna yicem. Birde tereyagini cok seviyorum tereyagli balli ekmek yicem. Uygulama cok yardimci oluyor hepsinin kac kaloru oldugu yaziyor bakarak en yuksek kalorili besinleri yicem bakalim insallah işe yarar
Cnm bnm yuzum ztn iyiydi yuzum bnm dolgundur hep elmacik kemiklerim ortaya cikti goguslerimde buyuktur mesela bacaklarim kalinlasti cnm bakinca anlasiliyor kalcadanda belli etti elbiselerde anladim cunku dugunde giydigim elbiseler vardi boldu yapisti ustume . devam ama almm gereken bi kac kilo daha varBirde gobeginiz mi cikti yoksa tum vucudunuz orantili mi kilo aldi ben yuz ve kalcamin kilo almasini istiyorum ozellikle
Uygulama banada gunde 2500 kalori al dedi. Ama hic istahim yok onu yapsam yeter bana. Benimde demirim dustu yarin ilaca baslicam ek olarak omega3 kullanicam. Ben normalde zaten beyaz tenliyim ama iyice renksizlestim bendeCnm aliyorsun baya o dedigim surubu al sp.....n baya istahinda aciliyor cunku bn duzenli yemekte yiyorum o kdr istahliyimki onceden yiyemiyordum.keciboynuxu mutlaka ekle .bn suan cicibyi sadece aksam ve gce yiyorum.program bna 2500 kalori al dedi mesela bn bunun cok ustune cikiyorum en dusuk 3000 bin kalori aliyorum mutlaka bzn 5000 bine ciktgmi bilrim :) birde bn aktardan bir karisim aldim kilo aldiran onuda kullaniyorum.yuzume renk geldi ustume bol gelen elbiseler dar oldu.bunlari duzenli uygula sonuc garanti.birde kan tahlili yptr mutlaka bn de demir eksikligi ve b12 eksikligi vardi.bir bucuk aydir igne ve demirbhapi kullaniyorum.eksikliklerde kilo alimini engeller cunku. mutlaka yaptir.cnm
Aynen onu unuttum goguslerimin de almasini istiyorum insallah gobek degil tum vücuda yayilarak alirizCnm bnm yuzum ztn iyiydi yuzum bnm dolgundur hep elmacik kemiklerim ortaya cikti goguslerimde buyuktur mesela bacaklarim kalinlasti cnm bakinca anlasiliyor kalcadanda belli etti elbiselerde anladim cunku dugunde giydigim elbiseler vardi boldu yapisti ustume . devam ama almm gereken bi kac kilo daha var
Gogus bnm buyuk ztn.kilo alinca gogus buyumez ama.bisey var buyutuyomus uzum cekirdegi ondan deneAynen onu unuttum goguslerimin de almasini istiyorum insallah gobek degil tum vücuda yayilarak aliriz
O dedigim surup istahi cok acikiyor midende aclik olusuyor .Uygulama banada gunde 2500 kalori al dedi. Ama hic istahim yok onu yapsam yeter bana. Benimde demirim dustu yarin ilaca baslicam ek olarak omega3 kullanicam. Ben normalde zaten beyaz tenliyim ama iyice renksizlestim bende
Kecibiynuzi pekmezini de kendisini de sevmiyorim ama 1-2ay katlanicam. Bari kilo alirsam geri vermesem sabit kalsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?