- 10 Haziran 2018
- 1.397
- 2.345
Seminer verilmiyor, idare-öğretmen bu konuda velileri uyarmıyor mu sanıyorsunuz? Veli yine bildiğini yapıyor. Sabah gelip akşama kadar bekliyor, kadınlar gününe dönüyor ortalıkÜniversitede 2.senemde evimize 1.sınıf öğrencisi gelmişti. Ne temizliğe karışırdı, ne yemek yapardı.
Bir de oturup 'annemi özledim' diye ağlardı.
İlk başlarda uyum sağlamaya çalişıyor derdim ama bir zaman sonra resmen dövmek istedim :)
Bence bütün okul yönetimleri çocuğu okula yeni başlayan annelere de önceden bir seminer falan vermeli :))
Gidecekseniz de her zaman gitmeyin gerçekten annesinden ayrilamayan cocuklar var bir aile dostumun cocugu anasinifa basladi ama cocuk annesinden bir türlü ayrılmak istemiyor.Kurallarin böyle oldugunu iyice anlatirim.ve diger bazi cocuklarin özel bir durumu odugunu belki şurup icmeleri gerektiğini falan..ne olur icimdeki yangini söndürün icim aciyor...onu cok özluyorum.merak ediyorum her anne gibi..ama iyilik yapmak isterken aslinda kötülük yapan bir anne olmak istemiyorum.
Kurallarin böyle oldugunu iyice anlatirim.ve diger bazi cocuklarin özel bir durumu odugunu belki şurup icmeleri gerektiğini falan..ne olur icimdeki yangini söndürün icim aciyor...onu cok özluyorum.merak ediyorum her anne gibi..ama iyilik yapmak isterken aslinda kötülük yapan bir anne olmak istemiyorum.
Konunun hepsini okuyamadim üzülmeyin doğru yapıyorsunuz bana kalırsa güçlü olsun , kendine yetebilsin..benim.oglumda anasinifinda biz okul saatinde gidemiyiruz veli katılımları hariç gezilere de katilamiyoruz ama bazen fotoğraflarda bi bakıyorum bi çocuğun annesi katılmış öyle bir durumda benim oglum da üzülüyor madem veli gelebilecek ne yapar eder bende giderim bu birkaç kez oldu ogretmenimize anlattım durumu rahatsızligimi belirttim benim.çocuğum da bekler beni dedim hak verdi ya hep ya hic olmalı bazen velilere anlatamiyoruz engelleyemiyoruz dedi yerinizde olsam okul idaresiyle gorurusur durumu anlatırım genelde ilk hafta izin verilir ama sonrasında veliler gönderilir diye biliyorum.Kurallarin böyle oldugunu iyice anlatirim.ve diger bazi cocuklarin özel bir durumu odugunu belki şurup icmeleri gerektiğini falan..ne olur icimdeki yangini söndürün icim aciyor...onu cok özluyorum.merak ediyorum her anne gibi..ama iyilik yapmak isterken aslinda kötülük yapan bir anne olmak istemiyorum.
diğer anneler girdiği için oda istiyor siziBana bağımlı olmasın, her şarta alişıp güçlü olsun diye. Ama hata mi ediyorum bilmiyorum...
Seni özlüyorum gel deyince içim acıdi bugün.Ben hergün gidip bakiyorum gizli gizli.
Devlet okulu.Çocuk haklı yani diğer anneler ordayken sizi istemekle.
Kimse gitmese yada sizin gibi uzaktan izlese bu sorunu yaşamazdınız eminim.
Devlet mi özel mi bilmiyorum okulunuz ama kendi adıma ,kızımın gittiği özel okullarda ,sınıfa,bahceye veli alınmıyor. Oryantasyon süreci dışında,diğer çocuklar üzülmesin diye ki olması gereken de bu.
Iyide herkes gitsin o zaman okula yemek yedirsin çocuğuna,öyle saçma şey olur mu?Devlet okulu.
Diger veli bu arada sadece yemek yedirmek icin gidiyormus.Özel bir durum yokmus.
Ben yanina beslenme koyuyorum.sabahta kahvaltısını ettiriyorum.isterse beslenmesini bitiriyor oyuna dalarsa da yemiyor.
bencede gidin kıyamam kuzu yalnız hissetmiş. ben de ilkokuldayken annem 1 ay kadar gelmişti hep.. diğer anneleri görüyorsa üzülüyordur.Merhabalar çocuğum ilkokula yeni basladi. Saat 11 gibi 45 dakikalik bir teneffüsleri var. Aklım hep onda kaliyor.Anne özlüyorum teneffuste gel demeye basladi.Ben ona caktirmadan bir köşede izliyorum.Haberi yok tabi :) Kimi veli cocugunun eline hamburger tutusturup all çocugum yee diyor.Ben saklanirken diğer velilerden kimisi cocuguyla muhabbet halinde .Yerlere yatma kalkk bak ustün kirlendi diye demir parmakliklardan bagirmaya devam ediyor. Kimisi boynuna giriş karti takmis içerde çocuguyla birlikte okulun bahçesini turluyor.Okula uyumu cok iyi bu arada...
Sizce bu teneffüse alismali mi yoksa arada gidip görünmeli miyim...
Ben en doğru olani yapmak istiyorum...
Bu konuda görüşlerinizi merak ettim?
..