Aksam yemegi niyetine 4 dilim salcali ekmek ,15 kadar siyah sele zeytin
Cay demledim birazdan icicem sonrada utu yapip,tul perdeleri asicam oturdugumuz odanin
15 rakamınız mı uğurlu zeytinler hep 15 den gitmişYarim litre su
1 orta boy kupa bardakta sekersiz turk kahvesi
2 dilim salcali ekmek
15 kadar zeytin
2 tane mandalina
3 tane kiymali cantik
2 tane mandalina
Aksam pek canim istemiyo. Yogurt yerim belki yatmaya yakin
Ben de dün akşam kek yaptım tepsinin yarısını ben yedim Allahımmmm tartıya çıkmaya korkuyorumBu moral bozukluguyla gidip kek yaptim. Kekte oturdu iyimi bide 2 tepsilik. Yarin 6da kalkip tekrar yapicam ,kizimin ogretmeni demis. Sinif temsilciside bana kitledinormalde keklerim guzel oluyo kabariuodu. Neyse yarin bidaha denicem
Ay ne bileyim hep 15i tutturmusum farkinda olmadan15 rakamınız mı uğurlu zeytinler hep 15 den gitmiş
Cocuk olunca yapmayincada olmuyo,yapincada yeniyo biz en iyisi cocuklarin buyumesini bekleyip sonra kilo verelimBen de dün akşam kek yaptım tepsinin yarısını ben yedim Allahımmmm tartıya çıkmaya korkuyorum
Sele zeytini gidiyor bi ara ben de böyle çok yerdim öyle böyle değil şimdi bıkmışım yiyemiyorumAy ne bileyim hep 15i tutturmusum farkinda olmadan
Ayy yok yok olmaz vermemiz lazım ben de 38 nedene düşmüştüm de şimdi 40 tan 42 ye doğru yavaş yavaş ha geçtim ha geçicem daha tartılmadım korkuma geçtim belki de montum dar geliyorCocuk olunca yapmayincada olmuyo,yapincada yeniyo biz en iyisi cocuklarin buyumesini bekleyip sonra kilo verelim