Neler yiyorsunuz bende düşünüyorumKolay gelsin cnm bende ketojenik diyete başladım onu yapıyorum 1aydir çok güzel sonuçlar aldim
Karbonhidratlari kestim şekeri kestim paletli gıdalar keza zaten ,yoğurt salata ağırlıklı avakoda ağırlıklı diyetim arada et, tavuk, ödem atıcı kürüm var ve basen eritici kür kullandım bacaklarim inceldi şimdilik böyle devam ediyorum 82den şuan 71.75 im bunların yanı sıra vitaminlerimi kullanıyorum kesinlikle ihmal etmiyoruzNeler yiyorsunuz bende düşünüyorum
Merhaba kürlerinizi. Tarifi var mı bir de hangi vitaminleri kullanıyorsunuzKarbonhidratlari kestim şekeri kestim paletli gıdalar keza zaten ,yoğurt salata ağırlıklı avakoda ağırlıklı diyetim arada et, tavuk, ödem atıcı kürüm var ve basen eritici kür kullandım bacaklarim inceldi şimdilik böyle devam ediyorum 82den şuan 71.75 im bunların yanı sıra vitaminlerimi kullanıyorum kesinlikle ihmal etmiyoruz
Hayırlı sabahlar 1 ay boyunca aç karnına 1 yemek kaşığı elma sirkesi ile 1 yemek kaşığı zeytinyağ 1 bardak suya koyup içtim limonda akleye bilirsiniz tercih meselesi bu kür bacaklarımı inceltti bunun yanı sıra muhakkak ya yürüyüş veya ayakları çalıştıracak hareketler yapılmalı .1 saat yürüyüş ve yürüyüşten sonra gün içinde 2 yeşil çay 2 kayısı cayi duble bardağa demleyip 1 buçuk litre 1 şişenin içine 1 maden suyu yarım limon ve demlenen çayı birakiyoruz. Üzerine kaynamış su ekliyoruz gün içinde tüketiyoruz .bu çok etkili bir kür karın ağrınız olur dikkat edin metabolizma çalıştırdığı için. Gün içinde çok yerseniz Muhakkak 1 yeşil çay için o sizin kilonuzu koruyacak (şuan hedef 65 bakalım )Merhaba kürlerinizi. Tarifi var mı bir de hangi vitaminleri kullanıyorsunuz