- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Çok normal vakit kaybı olmasın diye söylenmiş bi cümleye verilen cevapları ve üstüne yapılan konuşmaları okuyorum gerçekten hoş değil. Neyse uzatmamak daha doğru galiba. Duamızı yapalım da hayırlısıyla :)Canım senin mesajın delirmelik değil de son nokta gibi oldukurallar belli, 44 kişi, herkes bir şey anlamayıp 3 soru sorsa 120 soruyu geçiyor 2-3 de okuma usulü tavsiyesi verse 120 de öyle yapar 240.
Sorun şurda anlamayacak 120 şey yokaynı sorular dönüp duruyor okuma şekli belli, 120 kere aynı usül önerilse değil, 120 tane farklı usül sunulsa curcuna yanlış anlaşılmaları düzeltme, alınganlıkları telafi az okudu çok okudu okumadı bir de özel ekstrem durumlar var bir de listeden çıkma olayı var
Yok kuzum sen değil kalabalığız ya ondan kinetik enerji çok yüksekUyku sersemiyim diye cevabı algılayamadım sanırım, amacım kaos değildiaramızda halledilecek bişe değil gülüm bize sen lazımsın geç otur masaya muallim
Bu arada canım eksik varsa bi tane daha alabilirim galibaYok kuzum sen değil kalabalığız ya ondan kinetik enerji çok yüksekher türlü yardım teklifini kabul ediyorum mavi tokalı olan benim
Canım yaratıcı ya da orijinal bir fikir değil, zaten öyle yapıyoruzÇok normal vakit kaybı olmasın diye söylenmiş bi cümleye verilen cevapları ve üstüne yapılan konuşmaları okuyorum gerçekten hoş değil. Neyse uzatmamak daha doğru galiba. Duamızı yapalım da hayırlısıyla :)
Ben 3 tane almıştım kesin kararını ver 30. Sırayı sana vereyimBu arada canım eksik varsa bi tane daha alabilirim galiba
Allah kabul etsin inşallahKızlar namazımı kılıp niyetimi edeceğim. Duamı yazarım gelinceHepimize hayırlı olsun
30 senindirVer canım☺
Canim tefriciyeden önce sana da 21 kez estağfurullah el azim ve etubu ileyh okuyacak mıyız , birde Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” duasınıDuam: Allah’ım,gönlümdekileri biliyorsun... Rahatsızlığım şifa bulsun,sıkıntılarımı gider. Amin amin amin. Allah amin diyenlerden razı olsunsenden de @newplanet imm
Sadece dua sahibi diye biliyorum canımCanim tefriciyeden önce sana da 21 kez estağfurullah el azim ve etubu ileyh okuyacak mıyız , birde Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” duasını
Yoksa sadece dua sahibi mi okuyor
estağfurullah canım olurmu öyle şey.... ne cahilliği..Ne bileyim cahilce salak salak soru sormuş olmak istemedim:)teşekkür ederim her gün bir kişi için okuyacağız değil mi bunu da doğru anladım
canım namazı ve estağfurullahı sadece dua sahibi kılıyor... biz sadece 101 kere salavat okuyoruz dua sahibinin duasına 1 defa niyet edip besmele ile çekerek 101 defa okuyoruz salavatı tefriciyeCanim tefriciyeden önce sana da 21 kez estağfurullah el azim ve etubu ileyh okuyacak mıyız , birde Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” duasını
Yoksa sadece dua sahibi mi okuyor
uyyy yavrum benim Rabbim kabul eylesinDuam: Allah’ım,gönlümdekileri biliyorsun... Rahatsızlığım şifa bulsun,sıkıntılarımı gider. Amin amin amin. Allah amin diyenlerden razı olsunsenden de @newplanet imm
Sağ ol bitanem o sevinci yaşayayım artıkuyyy yavrum benim Rabbim kabul eylesin
Tmm canım teşekkür ederimcanım namazı ve estağfurullahı sadece dua sahibi kılıyor... biz sadece 101 kere salavat okuyoruz dua sahibinin duasına 1 defa niyet edip besmele ile çekerek 101 defa okuyoruz salavatı tefriciye
Yanlis anladın bitanem @newplanet hep o emojiyi ister senin icin soylemedim canm benimBiri bitirince diğerine hemen başlayalım dedim bir günde yetiştirebilmek için. Bu duayı ilk kez okuyorum ezberimde de yok. Yani iyi niyetle bi şey söylemiştim. zaten öyle yapıyormuşsunuz ne güzel. Tam olarak yazdığım mesajın neresi delirmelik???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?