- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Allah şifa versin inşallah başlıyorum kardeşimDuam: Allah’ım,gönlümdekileri biliyorsun... Rahatsızlığım şifa bulsun,sıkıntılarımı gider. Amin amin amin. Allah amin diyenlerden razı olsunsenden de @newplanet imm
101 kere okudum canım benim.. rabbim kabul eylesinDuam: Allah’ım,gönlümdekileri biliyorsun... Rahatsızlığım şifa bulsun,sıkıntılarımı gider. Amin amin amin. Allah amin diyenlerden razı olsunsenden de @newplanet imm
Peki o zamanYanlis anladın bitanem @newplanet hep o emojiyi ister senin icin soylemedim canm benim
Canım okudum 101 tane allah kabul etsinDuam: Allah’ım,gönlümdekileri biliyorsun... Rahatsızlığım şifa bulsun,sıkıntılarımı gider. Amin amin amin. Allah amin diyenlerden razı olsunsenden de @newplanet imm
101 tane okudum canım..Rabbim şifa versinDuam: Allah’ım,gönlümdekileri biliyorsun... Rahatsızlığım şifa bulsun,sıkıntılarımı gider. Amin amin amin. Allah amin diyenlerden razı olsunsenden de @newplanet imm
101 tane okudum cnm Allah kabul etsin @newplanetDuam: Allah’ım,gönlümdekileri biliyorsun... Rahatsızlığım şifa bulsun,sıkıntılarımı gider. Amin amin amin. Allah amin diyenlerden razı olsunsenden de @newplanet imm
Kiz sen ustune mi alindin k.bakmaPeki o zaman ☺
101 tane okudum canım allah kabul etsin dualarını inşallahDuam: Allah’ım,gönlümdekileri biliyorsun... Rahatsızlığım şifa bulsun,sıkıntılarımı gider. Amin amin amin. Allah amin diyenlerden razı olsunsenden de @newplanet imm
Hayır canım tamamdır sıkıntı yok rabbim dualarımızı kabul etsinKiz sen ustune mi alindin k.bakma
Başkasının yerine de mi canım?
Hızlarını alamamışlar202 tane mi? Neden?
Başkasının yerine de mi canım?
Babamın yerine de ben okuyacağım. Kendime de okuyacak mıyım fjskdkskfmfkHızlarını alamamışlarİki defa girenler öyle okuyor cano
Anlaşıldı2 kere adımı yazdırdım listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?