- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 208
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Öyle ölmem füze atBabamın yerine de ben okuyacağım. Kendime de okuyacak mıyım fjskdkskfmfk ahahhaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle ölmem füze atBabamın yerine de ben okuyacağım. Kendime de okuyacak mıyım fjskdkskfmfk ahahhaha
Yerime mi?telasememuresi yerine okudum Allah kabul etsin
Allhim şifa versin bende okudum canım Allah kabul etsin inşallahDuam: Allah’ım,gönlümdekileri biliyorsun... Rahatsızlığım şifa bulsun,sıkıntılarımı gider. Amin amin amin. Allah amin diyenlerden razı olsun senden de @newplanet imm
İşte yerine niyetine nasıl alırsan kuzuYerime mi?
Anlamadıydım valla sağ ol bebekİşte yerine niyetine nasıl alırsan kuzu
Canım senin duanın niyetine yazacakken yerine yazmışım sen demesen de fark etmezdim senin için 101 i okudumAnlamadıydım valla sağ ol bebek
Duam: Allah’ım,gönlümdekileri biliyorsun... Rahatsızlığım şifa bulsun,sıkıntılarımı gider. Amin amin amin. Allah amin diyenlerden razı olsun senden de
2 tane almıştım bende. 202 tane okudum. Allah dualarını hayırlısıyla kabul etsin sıkıntılarını gidersin inşallah
Kuzum ben takip ediyorum okuyanları not aldım 6 gibi güncel okumuşlar listesini paylaşacağımyavru listede okuyanları çicek kalb bir işaret koyarak yeniden yayınlasana kendine yardımcı N Nana yı alsana... @newplanet
Canım bana bildirim gelmiyor girip bakmasam göremeZdim duanı Başlıyorum şimdi ama dualar başlarken etiketlersen haberim olurHızlarını alamamışlar İki defa girenler öyle okuyor cano
maşallahKuzum ben takip ediyorum okuyanları not aldım 6 gibi güncel okumuşlar listesini paylaşacağım