- 14 Haziran 2019
- 671
- 770
-
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.381
Hemenn bakıyorumSanırım. tek tek sendeanlarsin mesajlarını okuyorum_rose_ canım sendeanlarin en son kim için okudum bildirimi yaptı.... sonrasında 3 kişi için okudum yazdı ya biri delilergibinin diğer 2 kişi kim için okudu bi tespit edelim
Ahhhh bi sesli mesaj atabilsem
Okudum yazan arkadaşlar niyetine isim belirtmez kiii
Tatlım 32 kişi takip ediyorum biliyorsun diğer grupta destek amaçlı.... bu işler sorumluluk ister hak var hukuk varIste gunu gunune bıldırım gelmeyince boyle oluyor, dıger gruptan da bılıyosuntakıp de zor
Sobrah arkadaşımız aldıBen alabilirim canım benim 100 kalmış okuyorum daha
Galiba 50 yi rose arkadaşımız aldı70 i ben aldım, 50 yı alabilirsin, kımse almadı sanırım
Yok yok ben sonra kendim tamamladım belki başka ihtiyacı olan olur diyeGaliba 50 yi rose arkadaşımız aldı
Arkadaşlar okuyamayacaksaniz bilgi verirseniz sevinirim ben bugün bitirmek istiyorum ama bilgi dönüşü olmadığı için okuruz okuyamayiz diye bekliyorum rica etsem hızlı bir dönüş yapın olur mu
Tam ben yazarken flamel de tamamladıArkadaşlar okuyamayacaksaniz bilgi verirseniz sevinirim ben bugün bitirmek istiyorum ama bilgi dönüşü olmadığı için okuruz okuyamayiz diye bekliyorum rica etsem hızlı bir dönüş yapın olur mu@Kirazyz @ Aktif Lora @ flamel HejaR12
Tamam o zaman 50 okuyayım şimdi sahrabin aldığını bilmiyordunYok yok ben sonra kendim tamamladım belki başka ihtiyacı olan olur diye
K Kipa2008 canım ben abdestli bekliyorum sana destek için hazırım ve müsait canımArkadaşlar okuyamayacaksaniz bilgi verirseniz sevinirim ben bugün bitirmek istiyorum ama bilgi dönüşü olmadığı için okuruz okuyamayiz diye bekliyorum rica etsem hızlı bir dönüş yapın olur mu@Kirazyz @ Aktif Lora @ flamel HejaR12
Teşekkür ederimTamam o zaman 50 okuyayım şimdi sahrabin aldığını bilmiyordun
Rose arkadaşımız kendi sayısını okumuş almamışTamam o zaman 50 okuyayım şimdi sahrabin aldığını bilmiyordun
Sendeanlarsin Arkadaşımızın eksiği tamamlanmıştıYagmurSendeanlarsn niyetine okudum. Bugün Misafirim geldi namazlardan sonra yetiştirmeye çalışıyorum hakkınızı helal edin yatsıdan sonra biter insallah
Kuzum tamamladım Rabbim gönlüne göre versin inşallahRose arkadaşımız kendi sayısını okumuş almamışbitirmediyseniz tamamlayın isterseniz
Mesajlara bakamadım ben bir okuyuyayim geleyimSendeanlarsin Arkadaşımızın eksiği tamamlanmıştı
Teşekkür ederimKuzum tamamladım Rabbim gönlüne göre versin inşallah