- 14 Haziran 2019
- 671
- 770
-
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.341
Az önce yazdığım kalan 211’i kavsi kuzah için sayalım o zaman geriye yalnızca 22 kalıyor onun adınaBirinide kavs_i kuzah arkadaşımız okuyamayacakti o zaman biride onun yerine olsun
Telefonum bozulmustu giremedim 3 kere 222 tane okudum okumama devam ettim
Ben 70 okumuştum penyez83 arkadaşımızda fazladan 50 onları siz alıyorsunuz değil miAz önce yazdığım kalan 211’i kavsi kuzah için sayalım o zaman geriye yalnızca 22 kalıyor onun adınaBende devreler biraz yandı umarım yanlış yorumlamamışımdır
Canım şimdi ben 3 gün giremedim bugünle beraber 3 kişinin okumasını yaptım ama yazamadım diğer arkadaş senin yerine okuma yapıldı dedi yani bugün ki arkadaş için okumuş oldum 2 kişi için yaptığım okuma fazla oluyorYagmurSendeanlarsn canım 3 kere kimin için okudun bi yazardan devreler yanmadan çözeriz İNŞAALLAH
Gerçi @M_atruska kuzum dün bildirim yapmışsın fakat bir sonraki günYagmurSendeanlarsn için diye düşünüyorum. Bu arada çok geçmiş olsun, isim belirtilmemişsin ya ondan kime okuduğuna emin olamadım
Papatyanın okudum bildirimi yapmadıkları
@Gunduzguzell1
Melan-kolik5
madamseker
@HejaR12
YagmurSendeanlarsn
@deliler9898
Bu durumda 6*222 = 1332 yapıyor
Papatya yerine tamamlamamız gereken sayı
Tatlım 3 kişinin yerine derken kimler bu 3 kişiCanım şimdi ben 3 gün giremedim bugünle beraber 3 kişinin okumasını yaptım ama yazamadım diğer arkadaş senin yerine okuma yapıldı dedi yani bugün ki arkadaş için okumuş oldum 2 kişi için yaptığım okuma fazla oluyor
Siz tamamlayın istersenizBen 190 tane okudum kipa icin yeterliyse bırakayım yada devam edeyim. Detaylı okuyamadım yazılanları
Canım siz deliler9898 niyeti için 222 okuyacaksınız_rose_ canım ben deliler9898 için daha okuyamadım sayılar da karışık geldi bana tam okucam sayıyı dimi karışıklık olmasın
Sizin fazla 70 ı ben aldım, dustum kendım okudugımdanBen 70 okumuştum penyez83 arkadaşımızda fazladan 50 onları siz alıyorsunuz değil mi_rose_
Bugunku sayıyı bozmayalım 233 devam..Şimdi şöyle değil mi mesele bir tanesini @deliler9898 niyeti için okudunuz kaldı 2, diğer ikisi de K Kipa2008 için desek bir tanesi kendi adınıza oluyor fakat 19 kişi kaldığımız için 233 okuyoruz, 222 + 222 = 444 sizin adınıza 233 okuduğunuzu varsayarak bu 444 sayısından çıkarıp 211 buluyoruz. Yani bu durumda 211 fazla sayı var oluyor dimi elimizde ben öyle anladım
Yok yok karısmazBugün çok karıştırdım
Ben 22 eksik diye 22 okudum tamamlandı o sayılarBugunku sayıyı bozmayalım 233 devam..
222 lere 11 eklendi mı tamam olur.. 2 kısı yerine sayıcaz sendeanlarsin in okuduklarını...
Meral01 canım ne durumdasın, senın yerine sayalım mı?
Bir tanesini deliler98 için okuduğunu yazmıştıYagmurSendeanlarsn canım 3 kere kimin için okudun bi yazardan devreler yanmadan çözeriz İNŞAALLAH
Ben 22 eksik diye 22 okudum tamamlandı o sayılar