- 12 Nisan 2019
- 24.059
- 38.182
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.361
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce kipaya okuyayım sonra diğerini tamamlayalım canım teşekkür ederim
Bir tanesini deliler98 için okuduğunu yazmıştı
Benim 100 ü ben tamamlarım teşekkür ederim kızlar _rose__rose_ canım bizler papatya için 222 bu arkadaşlar için tamamladık sadece madamseker in niyeti için 100 eksiği kaldı madamseker onu kendide tamanlar
Not olarak bilgine
Tamam o zaman, ben onu görmemişimBız okuduk dun o girmiyor dıye siteye dıye, hatta en son persembe gırmıs diyip sayıdan duserek okuduk.. Deıl mı penyez83
Okuruz hep beraber canım benımm,Birini de kendi niyetine okudu digerini de kavs_i kuzah arkadaşımızın yerine okumuş oldu ama okuyamayan olursa ben okuyacağım gerekirse sabaha kadar oturur bitiririm çok eksik olursa ama hala çözülemedi ne okundu kim okudu kim okumadı
Şimdiden bir bakayım o zaman en azından kimler okudu kaç eksik var netleşsin benim de son 33 kaldıOkuruz hep beraber canım benımm,
_rose_ kuzum okumayanlar etiketini musaıt sen erken yapsan.. Bi bakarız kimler ne durumda
Ben bunu görmemiştim sonra belki başka arkadaşlarımızın ihtiyacı olur diye kendim okumaya devam ettimBen 70 okumuştum penyez83 arkadaşımızda fazladan 50 onları siz alıyorsunuz değil mi _rose_
Ben alabilirim canım benim 100 kalmış okuyorum dahaBen bunu görmemiştim sonra belki başka arkadaşlarımızın ihtiyacı olur diye kendim okumaya devam ettim
Papatyanın okumasi gereken 222 sendeanlarsin niyeti için okuduk bizBız okuduk dun o girmiyor dıye siteye dıye, hatta en son persembe gırmıs diyip sayıdan duserek okuduk.. Deıl mı penyez83
70 i ben aldım, 50 yı alabilirsin, kımse almadı sanırımBen alabilirim canım benim 100 kalmış okuyorum daha
O zaman onun eksıgı yok, onun okudukları kendıne mı oldu diger arkadaslar ıcın..Papatyanın okumasi gereken 222 sendeanlarsin niyeti için okuduk biz
Sanırım. tek tek sendeanlarsin mesajlarını okuyorum _rose_ canım sendeanlarin en son kim için okudum bildirimi yaptı.... sonrasında 3 kişi için okudum yazdı ya biri delilergibinin diğer 2 kişi kim için okudu bi tespit edelimO zaman onun eksıgı yok, onun okudukları kendıne mı oldu diger arkadaslar ıcın..
Iste gunu gunune bıldırım gelmeyince boyle oluyor, dıger gruptan da bılıyosun takıp de zorSanırım. tek tek sendeanlarsin mesajlarını okuyorum _rose_ canım sendeanlarin en son kim için okudum bildirimi yaptı.... sonrasında 3 kişi için okudum yazdı ya biri delilergibinin diğer 2 kişi kim için okudu bi tespit edelim
Ahhhh bi sesli mesaj atabilsem
Okudum yazan arkadaşlar niyetine isim belirtmez kiii