- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.401
Bugün benim niyetime okuyacaksınız herkesin eksiklerini birlikte tamamladıkYa çok özür dilerim herkes mi kendine tamamladi ben kime okuyacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün benim niyetime okuyacaksınız herkesin eksiklerini birlikte tamamladıkYa çok özür dilerim herkes mi kendine tamamladi ben kime okuyacağım
Aktif Lora canım bugün 11:58 de sendeanlarsin okudum bildirimi yapmışsınOkudum canım. Dün yolculuk falan vardı karıştı bildirmedim bugün de eksiklerimi bitiriim inşallah evdeyim
Sanırım D deliler9898 için demek istedi bazen kullanıcı isimleri karışabiliyor O zaman kipa için kaldı ya da artık hangisi için niyet edildiyse.Aktif Lora canım bugün 11:58 de sendeanlarsin okudum bildirimi yapmışsın
Deliler9898 niyetine okudum bildirimin yok
Son kişi kipa için de yok
_rose_ bilgine canim
Listede olmamana rağmen çok emek verdin ve bana çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim Bence kipa tamamlanınca bir niyet belirle senin için de okuyalım diyoruz tüm listedeki arkadaşlar olarak
Evet okundu deliler9898 için . O zaman kipa için niyetleniyorum şimdiSanırım D deliler9898 için demek istedi bazen kullanıcı isimleri karışabiliyor O zaman kipa için kaldı ya da artık hangisi için niyet edildiyse.
Senin neredeyse tamamlandı D deliler9898 bildirim yapmayan lora ile melankolik kalmıştı sadece melankolik de okuyacağını söyledi zaten
Evet gerçekten diğer grupta da çok emeği var çalışıyormuş birde bilmiyordum yoğunluğun arasında çok dikkatli masaallah.Listede olmamana rağmen çok emek verdin ve bana çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim Bence kipa tamamlanınca bir niyet belirle senin için de okuyalım diyoruz tüm listedeki arkadaşlar olarak
Arkadaşlar okuyamayacaksaniz bilgi verirseniz sevinirim ben bugün bitirmek istiyorum ama bilgi dönüşü olmadığı için okuruz okuyamayiz diye bekliyorum rica etsem hızlı bir dönüş yapın olur mu @Kirazyz @ Aktif Lora @ flamel HejaR12
Okudum kızlar, anca girebildim nette sorun yaşıyorum, Rabbim tüm dileklerimizi kabul eylesin kolaylıkla hep hayırla, eksiklerimizi Rabbim tamamlayıcı melekleriyle tamamlasın, herkes hakkını helal etsin, benden yana helali hoş olsun, Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlarla versin
Teşekkür ederiz sizde hakkınızı helal edin Allah hepimizin niyetini kabul etsinOkudum kızlar, anca girebildim nette sorun yaşıyorum, Rabbim tüm dileklerimizi kabul eylesin kolaylıkla hep hayırla, eksiklerimizi Rabbim tamamlayıcı melekleriyle tamamlasın, herkes hakkını helal etsin, benden yana helali hoş olsun, Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlarla versin
Eksiğiniz varsa tamamlarız rose arkadaşımız bilgi verirBenim okumam eksik mi kaldı? Bir tek.bu grubu sevdim çünkü bir derdim var kısmında açtığım konularda demediklerini bırakmadılar. O kadınlar laf sokmak için buraya üye olmuşlar. Bu grupta kimse kimsenin niyetini veya istediğini kınamıyor eleştirmiyor. Ama onlar sanki birbilerini tanıyorlar gibi konuşuyorlar
Kesinlikle yardımcı oluruzListede olmamana rağmen çok emek verdin ve bana çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim Bence kipa tamamlanınca bir niyet belirle senin için de okuyalım diyoruz tüm listedeki arkadaşlar olarak
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN DUA KARDEŞLERİM BAŞTAN BİR KARIŞIKLIK OLDU BENDE ELİMDEN GELDİĞİNCE SİZLERE MANEVİ GÜÇ OLMAYA ÇALIŞTIMListede olmamana rağmen çok emek verdin ve bana çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim Bence kipa tamamlanınca bir niyet belirle senin için de okuyalım diyoruz tüm listedeki arkadaşlar olarak
Allah razı olsun inşallah canım. Rabbim gönlünden geçeni hayırla nasip etsin inşallahHEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN DUA KARDEŞLERİM BAŞTAN BİR KARIŞIKLIK OLDU BENDE ELİMDEN GELDİĞİNCE SİZLERE MANEVİ GÜÇ OLMAYA ÇALIŞTIM
SADECE ALLAH RIZA İÇİN SİZLERE OKUDUM
BENDEN YANA HAKKIM KAT KAT HEPİNİZE HELAL OLSUN SİZLERDE HELAL EDİN
BENİM İÇİN OKUNMASI GEREKEN BİR DURUM YOK CANLAR
ALLAH RAZI OLSUN DEYİN YETER BANA
AMELLER NİYETLERE GÖREDİREvet gerçekten diğer grupta da çok emeği var çalışıyormuş birde bilmiyordum yoğunluğun arasında çok dikkatli masaallah.
Kaç okudunuz ona göre ben okumaya yardım ederimKızlar bu gece bitirebilmek için uğraşıyorum da müsait olan bir miktar alabilecek olan var mı acaba