- 12 Ocak 2019
- 2.843
- 6.392
-
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.321
Okudum1 tanesi D deliler9898 için sanırım değil mi?
Bu durumda D deliler9898 için bildirim yapmayanlar
_rose_ (100 civarında kaldı okuyorum)
Aktif Lora
Meral01 (okuyordu gerçi yine de yazayım dedim)
kavs-i kuzah
@Melan-kolik5
Okudum canım. Dün yolculuk falan vardı karıştı bildirmedim bugün de eksiklerimi bitiriim inşallah evdeyim@madamseker için kalan 100
Bir deYagmurSendeanlarsn için bildirim yapmayanlar
Aktif Lora (belki okumuştur, bekleyelim)
D deliler9898 için hemen şimdi bakıyorum
Evet bir tanesi onun için1 tanesi D deliler9898 için sanırım değil mi?
Bu durumda D deliler9898 için bildirim yapmayanlar
_rose_ (100 civarında kaldı okuyorum)
Aktif Lora
Meral01 (okuyordu gerçi yine de yazayım dedim)
kavs-i kuzah
@Melan-kolik5
Niyet edip okumadıysanız kıpanın nıyetıne bagıslayın onları, sızın yerinize dun okuduk biz cunkuTelefonum bozulmustu giremedim 3 kere 222 tane okudum okumama devam ettim
Tamam o zaman öyle yapalımNiyet edip okumadıysanız kıpanın nıyetıne bagıslayın onları, sızın yerinize dun okuduk biz cunku
Tamamdır, gerçekten çok sağol listede olmamana rağmen çok çaba gösteriyorsun Allah razı olsun_rose_ canım ikindi namazı sonrası abdestli iken 50 okudum niyet etmedim eksiği olan alıp Bağışlaya bilir bilgine
Evet tamamlandıBenimki tamamlandımı
Tamam o zaman öyle yapalım
Allah herkesten razı olsun Rabbim dualarımızı yaşamayı nasip etsin inşallahEvet tamamlandı
Ben eksik okuyabilirim 150 okudum bugun, 13 daha okursam 233 olurBen anlamakta zorlandım şimdi okuyamayacak arkadaşın yerine sendeanlarsin arkadaşımız mi okumuş oldu çünkü ben arkadaşın yerine kendi niyetime 70 okudum doğru anladıysam okuyacak arkadaşlardan birisi 70 eksik okursa fazla okunmuş olmaz
Tamam okuyamayacak olan varsa okuyabilirim kendim içinBen eksik okuyabilirim 150 okudum bugun, 13 daha okursam 233 olur
Sendeanlarsin in okudugu 3 tane 222 de var onları da bagıslayalım okuyamayacak olanların yerine..Tamam okuyamayacak olan varsa okuyabilirim kendim için
Kızlar bi yazıverinnn, yogun olanlar var mı???Sendeanlarsin in okudugu 3 tane 222 de var onları da bagıslayalım okuyamayacak olanların yerine..
Cunku dun okuduk onun yerine..
Şimdi şöyle değil mi mesele bir tanesini D deliler9898 niyeti için okudunuz kaldı 2, diğer ikisi de K Kipa2008 için desek bir tanesi kendi adınıza oluyor fakat 19 kişi kaldığımız için 233 okuyoruz, 222 + 222 = 444 sizin adınıza 233 okuduğunuzu varsayarak bu 444 sayısından çıkarıp 211 buluyoruz. Yani bu durumda 211 fazla sayı var oluyor dimi elimizde ben öyle anladımAynen okumayanlar söyleyebilir 2 tane 222 okunmuş oluyor 1 tanesini ben kendim okudum