- 7 Temmuz 2018
- 1.483
- 2.049
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.301
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum Özlem Arkadaşımız için, Allah kabul etsin. Canım bana etiket gelmiyor, yazışmışsınız, çok sayfa birikmiş okudum ama yorgunluktan sanırım tam anlayamadım kime ne kadar okuduğumuzu. Galiba eksik kalanları tamamlıyoruz. Bende yardımcı olmak isterim bana ne kadar okuyacağımı söyleyin okurum bende, son sayfa yüklenmediği için kaç kaldığını göremedim, şimdi fazla okuyup sayıyı bozmak istememSon niyetimiz arkadaşlar ve kipa arkadaşımız özellikle duasının tek günde bitmesini rica ediyor. El birliğiyle bugün bitirelim hepimiz, okuyamayanımız tamamlayamayanımız olursa birbirimize destek verelim, ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin
Bugün K Kipa2008
arkadaşımız için okuyoruz.
Dua sahibi 250, bizler 233 adet okuyacağız.
Arkadaşımızın niyeti “Allahım Özlem kulunun sevdiği adam Erdalın en kısa zamanda mahkemesinin olması ve en kısa zamanda cezaevinden cıkmasını dilerim. Allahım sevdiği adamı özlem kuluna biran önce kavuştur. Duama amin diyen tüm arkadaşlarımın da dileklerini kabul et Amin“şeklindedir.
1. @Papatya016
2. @Sohrab
3. @_HALLEY_
4. _rose_
5. K Kirazxyz
6. Aktif Lora
7. agustos72
8. Meral01
9. K Kipa2008
10. kavs-i kuzah
11. begonvil1985
12. @M_atruska
13. @flamel
14. @Gunduzguzell1
15. Melan-kolik5
16. madamseker
17. @HejaR12
18. YagmurSendeanlarsn
19. D deliler9898
20. K Kipa2008
_rose_ benim 172 mi kaldı canım ben kendine okumadım henüz net sayıyı anlayamadım
begonvil1985 canım madamseker için destek verebilirmisinBen okurum yazınca seni atladık canım destek oluruz İNŞAALLAH sanada bitiririz
172 eksiğin var papatyadan
Ben şimdilik 32 aldım
KALAN 140
_rose_ Günaydın hayırlı cumalar D deliler9898 duani geciktirdim kusura bakmayın ne olur tayin nedeni ile başka şehire taşınıyoruz dün yoldan geldim yorgunluktan fırsat bulamadım ama bugün geç saatte olsa okuyup bildirim yapacağım
Ben okurum yazınca seni atladık canım destek oluruz İNŞAALLAH sanada bitiririz
172 eksiğin var papatyadan
Ben şimdilik 32 aldım
KALAN 140
Benim yerime okur musun? Bugün bitiremeyebilirim.Bende kendi niyetime okudum okuyamayacak olan varsa bilgi verirse ben tamamlarım
Tamam okurum başlamadiniz değil mi 233 okuyacağımBenim yerime okur musun? Bugün bitiremeyebilirim.
Yok başlamadım. Siz bugün bitsin isteyince benim de önceden eksiğim var. Hepsini tamamlamaya çalışacağım inşaallah. Risk almak istemedim.Tamam okurum başlamadiniz değil mi 233 okuyacağım
O zaman senin yerinede okundugu icin fazla okunmus oluyor. Senin bu okudukların kipanın sayısındanmı düsülcek. Ben hic okumadım daha ona gore okuyayımTelefonum bozulmustu giremedim 3 kere 222 tane okudum okumama devam ettim
madamseker için kalan 100Bu arada hangi arkadaşın eksiği kaldı ben şuan okuyup destek vereyim bitirelim arkadaşın okumasını _rose_
Olur düşülebilirO zaman senin yerinede okundugu icin fazla okunmus oluyor. Senin bu okudukların kipanın sayısındanmı düsülcek. Ben hic okumadım daha ona gore okuyayım
1 tanesi D deliler9898 için sanırım değil mi?Telefonum bozulmustu giremedim 3 kere 222 tane okudum okumama devam ettim