- 23 Mart 2022
- 14.279
- 53.533
- 41
-
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.221
_rose_ canım
4 temmuzda kipa için 6 temmuzda begonvil için destek olmuşum şimdi tekrar baktım mesajlara
belki en son kime okudu, nerede kaldığını tesbit etmene yardımcı olur
Gecmis olsun 100 tane okurum ben_rose_ kuzum bugün ki arkadaşa sadece 100 okuyabildim sabahtan beri.
Maalesef korona olduk ben eşim oğlum.sanirim taziyede oldu.biri yardım edebilir mi bugün
Allah razı olsun canım.Gecmis olsun 100 tane okurum ben
En son bu şekilde sormuştum ama yanıt verilmemişKim için okudunuz?flamel ve G Gunduzguzell1 için mi yoksa bugünki arkadaşımız Melan-kolik5 için mi?
O zaman üç arkadaşın niyetine okuyalım bitirelim yarına kadar okuyamacak olanlar varsa ben 400 okurum gerisini paylaşırsınız uygunsa bilgi verdiğiniz zaman başlarım okumaya arkadaşların niyetlerini tekrar paylaşabilir misiniz
Gerçi M M_atruska kuzum dün bildirim yapmışsın fakat bir sonraki gün
Kuzum her ikisine de okudum Rabbim kabul etsin inşallahGerçi M M_atruska kuzum dün bildirim yapmışsın fakat bir sonraki günYagmurSendeanlarsn için diye düşünüyorum. Bu arada çok geçmiş olsun, isim belirtilmemişsin ya ondan kime okuduğuna emin olamadım
Papatyanın okudum bildirimi yapmadıkları
G Gunduzguzell1
Melan-kolik5
madamseker
HejaR12
YagmurSendeanlarsn
D deliler9898
Bu durumda 6*222 = 1332 yapıyor
Papatya yerine tamamlamamız gereken sayı
Bence sırayla bitire bitire gidelim yine siz bilirsiniz ben de uyarım her türlüGerçi M M_atruska kuzum dün bildirim yapmışsın fakat bir sonraki günYagmurSendeanlarsn için diye düşünüyorum. Bu arada çok geçmiş olsun, isim belirtilmemişsin ya ondan kime okuduğuna emin olamadım
Papatyanın okudum bildirimi yapmadıkları
G Gunduzguzell1
Melan-kolik5
madamseker
HejaR12
YagmurSendeanlarsn
D deliler9898
Bu durumda 6*222 = 1332 yapıyor
Papatya yerine tamamlamamız gereken sayı