- 13 Haziran 2022
- 90
- -20
- 39
-
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.201
Teşekkür ederim. Okuyacağım dediğiniz sayıdaD deliler9898 canım niyetine 51 okudum sen kendi niyetine 175 okursun
RABBİM sana tez vakitte gönlündeki evliliği yuvanı kurmanı nasip etsin aminnnn
Bayramdan sonra sadece 1 kez bildirim yaptı. Bir hafta doldu bile çoğu kişide ne yapacağız?Tamamdır
Arkadaşlar içinizde @Papatya016 ile burası dışında iletişimi olan var mı acaba? En son cumartesi günü giriş yapmış foruma
Onun sorumsuzlugunuda biz ustlencez. Paylasıp okuruz napalımBayramdan sonra sadece 1 kez bildirim yaptı. Bir hafta doldu bile çoğu kişide ne yapacağız?
Okuruz okumakta sıkıntı yok ama ya okudukları olduysa sayı sıkıntı olacak bu sefer siteye en son ne zaman girdi gerçi ona bakmadımOnun sorumsuzlugunuda biz ustlencez. Paylasıp okuruz napalım
Cumartesi girmis oncesindede okudum yazdi sadece kime okudugu belli degilOkuruz okumakta sıkıntı yok ama ya okudukları olduysa sayı sıkıntı olacak bu sefer siteye en son ne zaman girdi gerçi ona bakmadım
Valla bilemedim canım beklesek mi yoksa paylaşıp okusak mıCumartesi girmis oncesindede okudum yazdi sadece kime okudugu belli degil
Okudum Allah kabul etsin inşallahYarınYagmurSendeanlarsn arkadaşımız için okuyoruz.
Dua sahibi 226, bizler 222 adet okuyacağız.
Arkadaşımızın niyeti ''Yağmur’un aklından kalbinden geçen ne dileği varsa nasip olsun Rabbim herşeyin en güzelini en hayırlısını nasip etsin” şeklindedir.
1. @Papatya016
2.Sohrab
3. @_HALLEY_
4._rose_
5. K Kirazxyz
6.Aktif Lora
7.agustos72
8.Meral01
9. K Kipa2008
10. @begonvil1985
11. @kavs-i kuzah
12. M M_atruska
13.flamel
14. @Gunduzguzell1
15.Melan-kolik5
16.madamseker
17.HejaR12
18.YagmurSendeanlarsn
19. D deliler9898
20. K Kipa2008
özelden mesaj mı atsan sen canım bildirim düşer belki telefonuna .... çalışan bir arkadaş benden daha önde destek istemişti mesaj atmıştı banaBayramdan sonra sadece 1 kez bildirim yaptı. Bir hafta doldu bile çoğu kişide ne yapacağız?
Aaah ah, ne diyebilirim ki, iyiki siz varsınız..özelden mesaj mı atsan sen canım bildirim düşer belki telefonuna .... çalışan bir arkadaş benden daha önde destek istemişti mesaj atmıştı bana
4 temmuzda bu mesajı atmıştı
Yetiştiremeyen arkadaşlara tefriciye de yardım ediyorsunuz sanırım. Müsait olup vaktinşz olursa banada yardım edebilirmisiniz bugün çok sıkıştum
6 temmuz da da bu mesajı atmıştı
ALLAH RAZI olsun. evet çalışıyorum bu aralar yogunum hep zorluyorum sürekli eger müsait olursan bugunki arkadadın niyetine isteyebilirim kaç tane okursan
2 kez kendisine destek verdim işyerinde yoğunsa bilemedimyinde 2 dk yazabilir okuyorum yada okuyamıyorum diye
ben arkadaşı tanımıyorum bana destek verirmisin diye mesaj atınca, az çok beni sitede tanıyanlarınız oldu herkese destek olmaya çalışırım elimden geldiğinceAaah ah, ne diyebilirim ki, iyiki siz varsınız..
_rose_ canım kimin ne eksik topluca bıldırım yaparsan sırasıyla alır okur bıtırırız..
Yarın kipa ıcın de 19 kısı olarak bolersen sayıyı daha iyi olur.. Dıger herkes bıldırım yapıyor zaten..
Tamam ben bir eksikleri sayayım o zaman yalnız K Kipa2008 niyetinin tek günde okunmasını istiyordu. Eğer herkese de uyarsa tabi yarın akşama kadar tüm eksikleri tamamlayalım yarın akşam da kipanın niyetini paylaşalım cumartesi günü 19 kişiye bölerek bitirelim diyorumAaah ah, ne diyebilirim ki, iyiki siz varsınız..
_rose_ canım kimin ne eksik topluca bıldırım yaparsan sırasıyla alır okur bıtırırız..
Yarın kipa ıcın de 19 kısı olarak bolersen sayıyı daha iyi olur.. Dıger herkes bıldırım yapıyor zaten..