- 14 Haziran 2019
- 671
- 770
-
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Şu an listenin yarısına geldik alım yapabilir miyiz tüm arkadaşlara sormak gerek. Ama bir daha tekrarlarız belki bu okumayı o zaman katılırsınızMerhaba benimde niyetim var bende listeye katılmak istiyorum. Yeni listeye mı eklerseniz yoksa mevcuttur listeye mı eklerseniz beni. Daha önce kendi kendime okudum çok uzun sürdü böyle kalabalıkta okumak çok güzel olucak
Tekrarlanırsa çok mutlu olurumŞu an listenin yarısına geldik alım yapabilir miyiz tüm arkadaşlara sormak gerek. Ama bir daha tekrarlarız belki bu okumayı o zaman katılırsınız
Meral im RABBİM şifa versin İNŞAALLAH tez vakitte sana canım_rose_ canm bugün kemoterapi aldım yeni yeni kendime gelmeye başladım biraz geç satte bilidirim yapicam haberin olsun
Aminnn kuzum Aminnn inşallahMeral im RABBİM şifa versin İNŞAALLAH tez vakitte sana canım
Yardım edeyim mi sana begonvil için
50 okuyayım
Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah, çok geçmiş oldun tamamdır_rose_ canm bugün kemoterapi aldım yeni yeni kendime gelmeye başladım biraz geç satte bilidirim yapicam haberin olsun
canım kendini yorgun hissefiyorsundur bende yardımcı olurumAminnn kuzum Aminnn inşallahyormayım kuzum seni okurum yavaş yavaş rabbim senin o güzel kalbine göre versin inşallah Allah razı olsun düşünmen bile yeter
Amin canım RABBİM seninde güzel kalbine göre versinAminnn kuzum Aminnn inşallahyormayım kuzum seni okurum yavaş yavaş rabbim senin o güzel kalbine göre versin inşallah Allah razı olsun düşünmen bile yeter
Tabi ki… Kalbinizden geçenin kabul olmasını istediğinizi belirtmeniz de yeter umarım tekrarlarız.Tekrarlanırsa çok mutlu olurumNiyetimi buraya yazmasam da olur mu?
Canım Rabbim şifa versin inşallah.yardim etmemi ister misin bende okurum_rose_ canm bugün kemoterapi aldım yeni yeni kendime gelmeye başladım biraz geç satte bilidirim yapicam haberin olsun
tamam canım,Canım gece 22 gibi paylaşıyor sanırım daha senin bitmedi
Tamam kuzumAmin canım RABBİM seninde güzel kalbine göre versin
Müsaitim okuyabilirim canım 22 okuyayım sen de 200 okursun olur mu
Merhabalar çok geçmiş olsun ben de sizin için 30 tane okuyayım siz 170 tane okuyunTamam kuzum
Allah razı olsun canım benimCanım Rabbim şifa versin inşallah.yardim etmemi ister misin bende okurum
Aminn cnm AminnRabbim tez vakitte şifa versin inşallah, çok geçmiş oldun tamamdır