- 14 Haziran 2019
- 665
- 762
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Bu okumayı K Kipa2008 için mi yaptınız yoksa kavs-i kuzah için mi? Ona göre eksikleri tekrar kontrol edelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu okumayı K Kipa2008 için mi yaptınız yoksa kavs-i kuzah için mi? Ona göre eksikleri tekrar kontrol edelim
Arkadaş okuyamadım yazmış ama kim için okuyamadığını yazmamış ama ben kipa için okudumBu okumayı K Kipa2008 için mi yaptınız yoksa kavs-i kuzah için mi? Ona göre eksikleri tekrar kontrol edelim
Sen kim için okumamıştın canım, kipa için mi?Allah razı olsun inşallah kızlar
Canım Allah razı olsun inşallah.kimin için okudun acaba?
Evet canım dün Kipa için okuyamadım o okurum demişti.Sen kim için okumamıştın canım, kipa için mi?
Ben kipa için okumadığını düşünerek onun için okudum. İnşallah doğrudur
Şimdi yanlış mı oldu, yani ben sayıyı arttırmadım dimi. Ay yanlış bir şey yapmış olmayayım. _rose_Evet canım dün Kipa için okuyamadım o okurum demişti.
Kavsi kuzah için okudun diye düşünüp bekledim.allah razı olsun canım
_rose_ canım kavsi kuzah için okuyorum bitti say 22 tane okumuştum zaten
Evet canım dün Kipa için okuyamadım o okurum demişti.
Kavsi kuzah için okudun diye düşünüp bekledim.allah razı olsun canım
_rose_ canım kavsi kuzah için okuyorum bitti say 22 tane okumuştum zaten
Şimdi şöyle oldu sanırım K Kipa2008 niyeti için 22 tane okumuştun gerisini kendisi tamamladı. O halde HALLEYS senin okumanı kavs-i kuzah için sayıyoruz değil mi? Bu durumda tamamdır o zamanŞimdi yanlış mı oldu, yani ben sayıyı arttırmadım dimi. Ay yanlış bir şey yapmış olmayayım. _rose_
Amin canım benim amin, Allah senden de razı olsun. İhtiyacın olursa bundan sonra da yardımcı olurum inşallah okumalarında
Sağol kuzum dün çok yoğundur taziye okuyamadım.Şimdi yanlış mı oldu, yani ben sayıyı arttırmadım dimi. Ay yanlış bir şey yapmış olmayayım. _rose_
Amin canım benim amin, Allah senden de razı olsun. İhtiyacın olursa bundan sonra da yardımcı olurum inşallah okumalarında
Hayır canım kavsi kuzah için okudum 22 tane şimdi bitiriyorumŞimdi şöyle oldu sanırım K Kipa2008 niyeti için 22 tane okumuştun gerisini kendisi tamamladı. O halde HALLEYS senin okumanı kavs-i kuzah için sayıyoruz değil mi? Bu durumda tamamdır o zaman
Şöyle ki K Kipa2008 için;Sağol kuzum dün çok yoğundur taziye okuyamadım.
Bence eksik sayı vardır.cünkü Kipa için sayın bitti yazılmadı yani gormed en azından.
Ben okumuştum maalesef benim sayım fazla oldu 4444 denSen kim için okumamıştın canım, kipa için mi?
Ben kipa için okumadığını düşünerek onun için okudum. İnşallah doğrudur
K Kipa2008 için okudum bildirimi yapmayanlar
Aktif Lora
begonvil1985 ( bugünki arkadaş için bildirim yaptı muhtemelen dün için de okuma yapmıştır yine de ne olur ne olmaz yazayım dedim )
canım benim hiç eksiğim yok, kendim de dahil önceki bütün arkadaşlara okudum, tabi ki K Kipa2008 arkadaşımıza da Allah hepimizin duâsını kabul etsinŞöyle ki K Kipa2008 için;
begonvil1985 bildirim yapmadı sadece ancak bugünki okuma için yaptı kendisi geç saatlerde giriş yapabildiğini söylemişti. Bu yüzden Kipa adına da okuduğunu düşündüm, yine de buraya yazmasını bekleyelim bir dedim eğer okuduysa kipanın niyeti tamamlanmış oluyor.
Aynı zamanda kavs-i kuzah için bildirim yapmayanlar;
P Papatya016
Aktif Lora
madamseker
Henüz bildirim yapmadılar ama okuma yapamayan varsa içlerinden HALLEYS ’in okumasını birinin yerine sayabiliriz sanki
Okumamı tamamladım ama bildirim yaptığımı sandım kusura bakmayın lütfen Allah kabul etsin inşallahŞöyle ki K Kipa2008 için;
begonvil1985 bildirim yapmadı sadece ancak bugünki okuma için yaptı kendisi geç saatlerde giriş yapabildiğini söylemişti. Bu yüzden Kipa adına da okuduğunu düşündüm, yine de buraya yazmasını bekleyelim bir dedim eğer okuduysa kipanın niyeti tamamlanmış oluyor.
Aynı zamanda kavs-i kuzah için bildirim yapmayanlar;
P Papatya016
Aktif Lora
madamseker
Henüz bildirim yapmadılar ama okuma yapamayan varsa içlerinden HALLEYS ’in okumasını birinin yerine sayabiliriz sanki
Geçmiş olsun, o halde siz bugüne okuma yapmayın HALLEYS , fazladan okuma yapmıştı onu yerinize sayalım olur mu acaba öyle?_rose_ canım ben bugün doktordaydım ve çok yoğun geçti uyumuş kalmışım kusura bakmayın ama inşallah yarına tamamlayacağım . kavs-i kuzah özür dilerim canım .
Tamamdır, K Kipa2008 tamamlandı o zaman
Yalnızca kendiniz için begonvil1985 adına okuyun yeter.Allah razı olsun teşekkür ederim _rose_ tamamlanıyorsa sayı olur canım . Ben bugün hallet yerine de mi okuyayım peki. Karışıklık olmasın sayıları eksik kalmasın kimsenin Begonvil niyetine okunacak değil mi ?
Olur canım olur, ben aslında okurken isim anmadım. Kimin niyetine okumadıysa onun için kabul olsun dedim.