- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.992
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Cnm benim okuyamazsam zorlanirsam haber ederim yardım isterimcanım kendini yorgun hissefiyorsundur bende yardımcı olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm benim okuyamazsam zorlanirsam haber ederim yardım isterimcanım kendini yorgun hissefiyorsundur bende yardımcı olurum
Ayy kuzum benim Allah razı olsun okurdum kuzum yorulmasaydin hakkını helal et ben gecikir okumam yetistirimem belki diye haber vereyim dedim ama hepinizden Allah razı olsun henizin o güzel gönlünuze goreversin inşallahMerhabalar çok geçmiş olsun ben de sizin için 30 tane okuyayım siz 170 tane okuyun
Okudum 22 begonvil niyetine bilgine canim Meral01Amin canım RABBİM seninde güzel kalbine göre versin
Müsaitim okuyabilirim canım 22 okuyayım sen de 200 okursun olur mu
Amiiin ben okudum 30 taneyi Rabbim kabul etsinAyy kuzum benim Allah razı olsun okurdum kuzum yorulmasaydin hakkını helal et ben gecikir okumam yetistirimem belki diye haber vereyim dedim ama hepinizden Allah razı olsun henizin o güzel gönlünuze goreversin inşallah
Allah razı olsunOkudum 22 begonvil niyetine bilgine canim Meral01
Allah razı olsun çok duygulandirdinzAmiiin ben okudum 30 taneyi Rabbim kabul etsin
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin yardımcı olmamı isterseniz elimden geldiği kadar okumada yardım ederim_rose_ canm bugün kemoterapi aldım yeni yeni kendime gelmeye başladım biraz geç satte bilidirim yapicam haberin olsun
Allah razı olsun canım benim okumuş kadar oldunGeçmiş olsun Allah acil şifalar versin yardımcı olmamı isterseniz elimden geldiği kadar okumada yardım ederim
Çok geçmiş olsun, Rabbım tez zamanda şifa versin size okuduğumuz duaların yüzü suyu hürmetine_rose_ canm bugün kemoterapi aldım yeni yeni kendime gelmeye başladım biraz geç satte bilidirim yapicam haberin olsun
Allah razı olsun canım benim okumuş kadar oldun