- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi hedef 2016
100 okudum . 270 duruyone kadar okuduklarını söylesinlerde ona göre yardım ederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100 okudum . 270 duruyone kadar okuduklarını söylesinlerde ona göre yardım ederiz
cnm bitirmeye çalşısırsın bitince diğer arkadsa devam edersin hafta sonu cok giren olmuyor şimdiden listeyi yayınlayalım100 okudum . 270 duruyo
ben 50 tane okudum cnm sana verebilirim100 okudum . 270 duruyo
SALATI TEFRİCİYE (liste bitene kadar kimseyi dahil edemiyoruz)
masculin(AYŞE)
arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ :
1. Volhat(hatice)......................... 374
2.Sndz (sündüz) ..............................370
3.İstanbulun sultani(zeynep)..............370
4. papatyam(ayşe) .........................370
5.dely ..............................................370
6.masculin(ayşe) ............................370
7.Yasemin5846 ................................370
8.Ecem8736 ……………............... …….370
9.GULAY3535 ……................ ...........370
10.debusi ......................... ...............370
11.Gulucuks ...................... ............370
12.meral00.....................................370
pazartesiye kadar bitirelim inşallah(Allah kabul etsin)
HERŞEY SENİN İÇİN begenmene sevindimbak böyle pembiş pembiş çok güzel olmuş ellerine sağlık
Hoşbuldum canım.. saol..hoşgeldin cnm
bende iyim cnm çok şükür oğlumda iyileşiyo işte yavaş yavaş kızım geldi yarı yıl tatiline mutluyum
Oh ohh ne güzeell Maşallah canım..sğl canım evet akşam da annemler kız kardeşim abimler hepsi bizdeydi aile ce beraber olmak güzel yaa
cnm bitirmeye çalşısırsın bitince diğer arkadsa devam edersin hafta sonu cok giren olmuyor şimdiden listeyi yayınlayalım
Ben 30 okumuştum fazladan. Ama bitmeyecekse ben kendimden devam ediyim. Kalmasın. Kaç kaldı şimdi? 270 + 170 sanırım di mi?Meral 00 cnm bitirmeye çalşısırsın bitince diğer arkadsa devam edersin hafta sonu cok giren olmuyor şimdiden lyeni listeyi yayınlayalım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inş ama bugün hastalancam galiba bu ay da olmadıinş. canım cuma günü hürmetine Rabbim tüm isteyenlere çifter çifter hayırlı evlatlar nasip etsin
Çifter çifter mi :)) Hayırlısı canım.. Amiinninş. canım cuma günü hürmetine Rabbim tüm isteyenlere çifter çifter hayırlı evlatlar nasip etsin
Hayırlısı olsun canım.. Olacak inşallah..amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inş ama bugün hastalancam galiba bu ay da olmadı
50 tane gulucukse benden ekleyebilirsin cnm çok teşekkürler kız bebişin olsun teyzesinden bi yelek sözHERŞEY SENİN İÇİN begenmene sevindim
ağrın mı var cnm inş. olmazsınamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inş ama bugün hastalancam galiba bu ay da olmadı
270 DAHA OKUYOM BİDE +370 OKURUM SIRADAKİ ARKADAŞAcnm bitirmeye çalşısırsın bitince diğer arkadsa devam edersin hafta sonu cok giren olmuyor şimdiden listeyi yayınlayalım
BEN OKURUM TATLIM.. HAFTASONU YENİ LİSTE YAYINLANMICAK..ben 50 tane okudum cnm sana verebilirim
BEN OKUCAM KENDİ PAYIMI TATLIM. ÇÜNKÜ HAFTASONUDA VAR.. EVDEYİMHoşbuldum canım.. saol..
Oh ohh ne güzeell Maşallah canım..
Biz de inşallah gün gelir kızım geldi oğlum geldi falan diye seviniriz
Ben 30 okumuştum fazladan. Ama bitmeyecekse ben kendimden devam ediyim. Kalmasın. Kaç kaldı şimdi? 270 + 170 sanırım di mi?
evet biraz önce paptya arkadas 50 okumus ekle istersen okuduguna270 DAHA OKUYOM BİDE +370 OKURUM SIRADAKİ ARKADAŞA
tamam cnm sen bilirsin o zaman yeni arkadaşa eklerizBEN OKURUM TATLIM.. HAFTASONU YENİ LİSTE YAYINLANMICAK..