- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi hedef 2016
NEYSE BU LİSTE BİRAZ KARIŞIK.. BEN 370 OKUYAYIM.. KARIŞTI KAFAM... YARINA BİTİRİRİM ANCA..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SALATI TEFRİCİYE (liste bitene kadar kimseyi dahil edemiyoruz)
dely (didem)
arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ :
1. Volhat(hatice)......................... 374 OKUDU
2.Sndz (sündüz) ..............................370 OKUDU
3.İstanbulun sultani(zeynep)..............270 (topluca okuyoruz)
4. papatyam(ayşe) .........................470 OKUDU
5.dely ..............................................370 OKUDU
6.masculin(ayşe) ............................370(topluca okuyoruz )
7.Yasemin5846 ................................185 OKUDU +185 kaldı
8.Ecem8736 ……………............... …….370OKUDU
9.GULAY3535 ……................ ...........370 OKUDU
10.debusi ......................... ...............370 OKUDU
11.Gulucukgs ...................... ............370
12.meral00.....................................200 OKUDU + 170 kaldı
Eline sağlık canım. Böyle tamam oldu. Hoşçakal..kızlar dısarı cıkacam hoşçakalın
Tamam canım. Allah kabul etsin..NEYSE BU LİSTE BİRAZ KARIŞIK.. BEN 370 OKUYAYIM.. KARIŞTI KAFAM... YARINA BİTİRİRİM ANCA..
Canım sen 185 mi okudun?ay canım benim hayırlı olsun aşılaman inş. olumlu sonuçlanır güzel haberler bekliyoruz senden
hayır 370 okudum bide 100 tane zeynebin yerine okudum niyekiCanım sen 185 mi okudun?
Yok canım yaa yanlışlıkla sana yazmışım Hatlar karıştı.hayır 370 okudum bide 100 tane zeynebin yerine okudum niyeki
Canım sen 185 okudun di mi?Kızlar bende okudum bitti.
Adetliykende okunur kızlar anlamı dua olduğu için ayrıca buda Salavat-ı Şerife giriyor. Nasıl adetliyken salavat çekebiliyorsak bunuda çekebiliriz
canım hoşçakal ben masculin ayşenin yerinede 100 tane okudum gelince eklersinkızlar dısarı cıkacam hoşçakalın
ben okudum bu 185 i +100 masculi ayşenin yerine de okudum ekledim zatenCanım sen 185 okudun di mi?
Evet canım ben 185 okudumCanım sen 185 okudun di mi?
CAnım Allah razı olsun Volhat okumuş, eksiklere yazmış okuduklarını.Ben de okuyorum. 50 tane okursan Allah'ın izniyle benim okumama yardım eder misin? Bugün pek okuyamadım da. 30 tane bile olsa yeter.Evet canım ben 185 okudum
bi 185 daha okuyacakmışım galiba
Başladım şimdi
Ben 185 okumayayım mı suan 70 oldu o zaman senin eksiğine veriyorum canım 70 İ eğer 185 okumayacaksamCAnım Allah razı olsun Volhat okumuş, eksiklere yazmış okuduklarını.Ben de okuyorum. 50 tane okursan Allah'ın izniyle benim okumama yardım eder misin? Bugün pek okuyamadım da. 30 tane bile olsa yeter.
Bize 2. Kez yazılan 185 leri volhat mı okumuşCAnım Allah razı olsun Volhat okumuş, eksiklere yazmış okuduklarını.Ben de okuyorum. 50 tane okursan Allah'ın izniyle benim okumama yardım eder misin? Bugün pek okuyamadım da. 30 tane bile olsa yeter.
Çok saol canım. Benim de bitti o zaman. Şimdilik okuma istersen. Diğer arkadaşlar da bitirince bir sonraki kişiye niyet ederiz.Ben 185 okumayayım mı suan 70 oldu o zaman senin eksiğine veriyorum canım 70 İ eğer 185 okumayacaksam
Senden kalanı okumuş canım. Sen de benden okumuş oldun. Bölüşmüş olduk. Çok saol.Bize 2. Kez yazılan 185 leri volhat mı okumuş
SALATI TEFRİCİYE (liste bitene kadar kimseyi dahil edemiyoruz)
dely (didem)
arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ :
1. Volhat(hatice)......................... 374 OKUDU
2.Sndz (sündüz) ..............................370 OKUDU
3.İstanbulun sultani(zeynep)..............370 OKUNDU
4. papatyam(ayşe) .........................370 OKUDU
5.dely ..............................................370 OKUDU
6.masculin(ayşe) ............................370 OKUNDU
7.Yasemin5846 ................................370 OKUDU
8.Ecem8736 ……………............... …….370 OKUDU
9.GULAY3535 ……................ ...........370 OKUDU
10.debusi ......................... ...............370 OKUDU
11.Gulucukgs ...................... ............370
12.meral00.....................................170 kaldı
kizlar ben 50 daha okurum tamalanmadiysa bugun icinde eksik kalirsa yine devamnederim yarina kadar
Ben de devam ediyorum. Kızlar bititirse bir sonraki arkadaşa ekleriz.kizlar ben 50 daha okurum tamalanmadiysa bugun icinde eksik kalirsa yine devamnederim yarina kadar