- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi hedef 2016
YOK OKURUM BEN.. BENİDE BİTİRMİŞ GİBİ SAYABİLİRSİNİZ.evet biraz önce paptya arkadas 50 okumus ekle istersen okuduguna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YOK OKURUM BEN.. BENİDE BİTİRMİŞ GİBİ SAYABİLİRSİNİZ.evet biraz önce paptya arkadas 50 okumus ekle istersen okuduguna
evet oldum bile malesefff hayırlısı yumurtaya can veren Rabbim bizede bir evlat nasp eder inş arısütü demiştim ya sen hangi marka almıstın hatırlıyormusunağrın mı var cnm inş. olmazsın
tmm cnmYOK OKURUM BEN.. BENİDE BİTİRMİŞ GİBİ SAYABİLİRSİNİZ.
canım kendisi okuyacakmış ben 50 nin üzerinden devam ederim diğer liste içinevet biraz önce paptya arkadas 50 okumus ekle istersen okuduguna
yok cnm ya hatırlamıyorumevet oldum bile malesefff hayırlısı yumurtaya can veren Rabbim bizede bir evlat nasp eder inş arısütü demiştim ya sen hangi marka almıstın hatırlıyormusun
tmm cnmyok cnm ya hatırlamıyorum
canım sen soğan kürünü denedin mi hiçtmm cnm
evet denedim bal çörek otu tarcın denedimcanım sen soğan kürünü denedin mi hiç
bir ay mı yaptın bende geçen ay yaptım bu ay sonu tekrar yapmayı düşünüyorumevet denedim bal çörek otu tarcın denedim
amin canım benim güle güle kolay gelsin sana misafirin gelcekti dimiben cıkıyorum kızlar hoşçakalın Allaha emanet olun Rabbim dualrımızı kabul etsin inş bu mübarek saatler yüzü suyu hürmetine
evet cnm 1 ay yaptım evet cnm misafirim gelecek sanada kolay gelsin tekrardan gözün aydınbir ay mı yaptın bende geçen ay yaptım bu ay sonu tekrar yapmayı düşünüyorum
teşekkürler cnmevet cnm 1 ay yaptım evet cnm misafirim gelecek sanada kolay gelsin tekrardan gözün aydın
Ben de isterim ben deee50 tane gulucukse benden ekleyebilirsin cnm çok teşekkürler kız bebişin olsun teyzesinden bi yelek söz
Tamam canım.. Allah kabul etsin.. Ben de diğer arkadaşa başlarım o zaman..BEN OKUCAM KENDİ PAYIMI TATLIM. ÇÜNKÜ HAFTASONUDA VAR.. EVDEYİM
Amin canım.. Hepimizin..ben cıkıyorum kızlar hoşçakalın Allaha emanet olun Rabbim dualrımızı kabul etsin inş bu mübarek saatler yüzü suyu hürmetine
Canım keçi boynuzu kürü nasıl yapılıyor onu biliyor musun?bir ay mı yaptın bende geçen ay yaptım bu ay sonu tekrar yapmayı düşünüyorum
sanada örerim kız lafımı olur keçi boynuzunu 2 bardak kaynayan suya 5 - 6 tane kaçiboynuzunu atıyosun kırıp 5 dakka kaynatıyosun ağzı kapalı olacak bir hafta sabah akşam içicek daha sonra sadece akşamlarıBen de isterim ben deee
Tamam canım.. Allah kabul etsin.. Ben de diğer arkadaşa başlarım o zaman..
Amin canım.. Hepimizin..
Canım keçi boynuzu kürü nasıl yapılıyor onu biliyor musun?
Tamam canım saol. Değerler iyi diyorlar ama, artarsa zararı olmaz :) Onu da deneyelim bakalım..sanada örerim kız lafımı olur keçi boynuzunu 2 bardak kaynayan suya 5 - 6 tane kaçiboynuzunu atıyosun kırıp 5 dakka kaynatıyosun ağzı kapalı olacak bir hafta sabah akşam içicek daha sonra sadece akşamları
EŞİM İÇEÇEK DİMİ.. BEN DÜŞÜK YAPTIMYA GEÇEN CUMA GÜNÜ. O YÜZDEN 2 GÜNDÜR SOĞANLA MAYDONOZU DEMLEYIP İÇİYOM..sanada örerim kız lafımı olur keçi boynuzunu 2 bardak kaynayan suya 5 - 6 tane kaçiboynuzunu atıyosun kırıp 5 dakka kaynatıyosun ağzı kapalı olacak bir hafta sabah akşam içicek daha sonra sadece akşamları
EVET CNM EŞİN İÇECEK RAHİM DUVARINMI İNCE ACABA NAR YE BOL BOLEŞİM İÇEÇEK DİMİ.. BEN DÜŞÜK YAPTIMYA GEÇEN CUMA GÜNÜ. O YÜZDEN 2 GÜNDÜR SOĞANLA MAYDONOZU DEMLEYIP İÇİYOM..
HAMİLE KALMADA SIKINTI YOK. ONU KARINDA TUTMADA SIKINTI BENİMKİDE.