- 25 Ekim 2013
- 8.409
- 21.514
- 598
- 50
- Konu Sahibi hedef 2016
artarsa ikiz olur daha iyiTamam canım saol. Değerler iyi diyorlar ama, artarsa zararı olmaz :) Onu da deneyelim bakalım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
artarsa ikiz olur daha iyiTamam canım saol. Değerler iyi diyorlar ama, artarsa zararı olmaz :) Onu da deneyelim bakalım..
ayyyyyyyyyyy canııııııııııııımmm yeni gördümmm Allah razı olsun düşünmen bile yeter Ayşemmm50 tane gulucukse benden ekleyebilirsin cnm çok teşekkürler kız bebişin olsun teyzesinden bi yelek söz
kız lafımı olur aşk olsun ben ciddiyim ben severim öyle şeyleri başka bi topikden bi arkadaşıma ördüm kargoyla göndercemayyyyyyyyyyy canııııııııııııımmm yeni gördümmm Allah razı olsun düşünmen bile yeter Ayşemmm
hayırlı cumalar cnm hoşgeldinHayırlı cumalar kızlar yeni listeye gecmisiz.
tamam ben masculin için başlıyorum ins pazartesi gününe kadar bitirir haber veririm.
@masculin (ayse) canim inş aşılaman tutar sira sana gelmiş dualarimdasin.
Geçmiş olsun canım..EŞİM İÇEÇEK DİMİ.. BEN DÜŞÜK YAPTIMYA GEÇEN CUMA GÜNÜ. O YÜZDEN 2 GÜNDÜR SOĞANLA MAYDONOZU DEMLEYIP İÇİYOM..
HAMİLE KALMADA SIKINTI YOK. ONU KARINDA TUTMADA SIKINTI BENİMKİDE.
Nar kalınlaştırıyor muymuş canım?EVET CNM EŞİN İÇECEK RAHİM DUVARINMI İNCE ACABA NAR YE BOL BOL
Hehhehe O benim birden çok yumurta üretmeme de bağlı ama.. Hepsini denicez bakalım İnşallah olur canımartarsa ikiz olur daha iyi
EVET CANIM NAR SUYU ÖZELLİKLE KALINLAŞTIRIYOMUŞGeçmiş olsun canım..
Nar kalınlaştırıyor muymuş canım?
Hehhehe O benim birden çok yumurta üretmeme de bağlı ama.. Hepsini denicez bakalım İnşallah olur canım
Allahim dualarimizi kabul etsin insallah pazsrtesiye bennkesin bitiririm okurda giremezsem hafta sonu okundu kabul edin kizlar buarada hayirli cumalar hepinizeSALATI TEFRİCİYE (LİSTE BİTENE KADAR KİMSEYİ DAHİL EDEMİYORUZ)
masculin(AYŞE)
arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ :
1. Volhat(hatice)......................... 374
2.Sndz (sündüz) ..............................370
3.İstanbulun sultani(zeynep)..............370
4. papatyam(ayşe) .........................370
5.dely ..............................................370
6.masculin(ayşe) ............................370
7.Yasemin5846 ................................370
8.Ecem8736 ……………............... …….370
9.GULAY3535 ……................ ...........370
10.debusi ......................... ...............370
11.Gulucuks ...................... ............370
12.meral00.....................................370
pazartesiye kadar bitirelim inşallah(Allah kabul etsin)
hayırlı cumalar canım hoşgeldinAllahim dualarimizi kabul etsin insallah pazsrtesiye bennkesin bitiririm okurda giremezsem hafta sonu okundu kabul edin kizlar buarada hayirli cumalar hepinize
canımmm benim yaaa hatıra diye ben onu giydirmeyede kıyamam herhalde büyüynce bunu uzaklardaki teyzen örmüştü derim.kız lafımı olur aşk olsun ben ciddiyim ben severim öyle şeyleri başka bi topikden bi arkadaşıma ördüm kargoyla göndercem
ayy canım yaa sen giydir ömrüm olursa onun çocuğunada örerizcanımmm benim yaaa hatıra diye ben onu giydirmeyede kıyamam herhalde büyüynce bunu uzaklardaki teyzen örmüştü derim.
Allah uzun ömürler versin cnm inş. tamam giydiririm o zaman.vaayy torun sahibi bile oldum 2 dk ' da hahahahaayy canım yaa sen giydir ömrüm olursa onun çocuğunada öreriz
olcan tabi Allah izin verirse inş. istanbula gelirsen görüşelim cnmAllah uzun ömürler versin cnm inş. tamam giydiririm o zaman.vaayy torun sahibi bile oldum 2 dk ' da hahahaha
inşallah.istanbula hiç gelmedim tayin bandırmaya çıkarsa istanbula yakınmıs sanırım kısmet olursa inş görüşelim bende isterimolcan tabi Allah izin verirse inş. istanbula gelirsen görüşelim cnm
inş. canım Rabbim gönlüne göre versin benim kızım manisa somada okuyo balıkesire yakın orda buluşabiliriz kısmetinşallah.istanbula hiç gelmedim tayin bandırmaya çıkarsa istanbula yakınmıs sanırım kısmet olursa inş görüşelim bende isterim
inş cnm belli mi olur.burdan bir kurtulabilirsek mahrumiyet bölgesiinş. canım Rabbim gönlüne göre versin benim kızım manisa somada okuyo balıkesire yakın orda buluşabiliriz kısmet
bende bugün ayşe için 370 i okudumSALATI TEFRİCİYE (LİSTE BİTENE KADAR KİMSEYİ DAHİL EDEMİYORUZ)
masculin(AYŞE)
arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ :
1. Volhat(hatice)......................... 374
2.Sndz (sündüz) ..............................370
3.İstanbulun sultani(zeynep)..............370 okudu
4. papatyam(ayşe) .........................370
5.dely ..............................................370
6.masculin(ayşe) ............................370
7.Yasemin5846 ................................370
8.Ecem8736 ……………............... …….370
9.GULAY3535 ……................ ...........370