İnşallahAmin inşallah sizde bu transferiniz olumlu sonuçlanır
Canım nasılsın nasıl gidiyor bir belirti var mi? Test günün ne zaman canım.Karnım şiş gibi kasıklarımda baskı var biraz. Başka da belirtim yok valla. Aldığım ilaçlardan mı bilemiyorum ama akşam hep tv karşısında uyukluyorum. Eşimle bir şey seyredelim diyoruz ben ilk yarım saatte uyuyakalıyorum
Ne mutlu size anne olmuşsunuz darısı bize.hangi merkezde tedavi olmustunuz.kac yasinda anne oldunuzAlternatif Tıp tan sadece incir kürü mü yaptınız?
Dr hangi ilaç, iğnelerle yumurta takibi yapmıştı?
Dr yaş ve değerlerinizden dolayı moralinizi bozmadı mı "hormonlar kötü hamile kalamazsınız" diye. Genelde Dr lar bizim değerdekilerin hep motivesini bozuyorda.
Cnm butun bu vitamin destekleri doktor mu onerdi.onlar bana markalariyla yazarmisinGünaydın folik asit bebek için esaasında ama doktorum bana öncesinde de kulllanmamı söyledi. Önceki tedavilerimde eşime de kullandırdı hatta. Herhalde folik asit için depo tam dolu olsun istiyorlar, belki yaşla ilgilidir bilemiyorum.
Melatoninin yumurta kalitesini arttırtıdığıyla ilgili kesin kanıt olmamakla birlikte çalışmalar var demişti doktorum. Ben uzun süredir akşamları alıyorum. Yumurta kalitesini arttırıyor mu bilmem ama uyku kalitesini çok iyi artırıyor
E2 ve lh değeri kaç olmalı bilmiyorum. Bu sefer hiç de sormadım doktora, e2 kaçla başladım kaçla bitirdim hiç bilmiyorum bile. Bilmek sürekli okumak insanı strese sokuyor. Yumurta kalitesi stresle kötü etkileniyor. Tıbbi olarak bilmem gereken bir şey olsa doktor bana söylerdi diye düşünüyorum
Birde esin folik asiti ne kadar süre kullandiCnm butun bu vitamin destekleri doktor mu onerdi.onlar bana markalariyla yazarmisin
İyi güzel dediMerhabalar kaç olmalı bilmiyorum. Benim önceki tedavilerimde 30 gibi bir şey çıkmıştı. Şimdi yaptırdığımda kaç çıktı sormadım merkeze. Belki biraz yüksek olabilir ama vardır bir çözümü. Doktorunuza sordunuz mu? En iyi cevap ondadır.
Ne güzel en azından eldekileri deniyosun ben hep sıfırdan başlıyorum süreceBen ilk tedavimde tuttu ama boş kese oldu sonra kendiligimden hamile kaldım ama oda aynı boş kese 2.ve 3. Tutmadı maalesef son kez 4. deneyeceğim son embriyom kaldi
İyiyim sağol sen nasılsın? Belirti yok gibi, biraz önce sağ tarafımda hafif batma gibi bir şey vardı. Bu yeni bir durum ama o kadar çok gazım var ki ondan bile olabilirCanım nasılsın nasıl gidiyor bir belirti var mi? Test günün ne zaman canım.
Arı sütü dışındakileri doktor önerisiyle kullandım. Bir tek arı sütünü kendi kendime aldım.Cnm butun bu vitamin destekleri doktor mu onerdi.onlar bana markalariyla yazarmisin
Çok güzel bir haber buİyi güzel dedibugün yine gittim controle sanırım bu ay transfer yapilacak
Ahmet hocanin verdikleri miArı sütü dışındakileri doktor önerisiyle kullandım. Bir tek arı sütünü kendi kendime aldım.
Birkaç ay kullanmıştı. Ama bu önceki tedavideydi. Bu sefer sadece evicap verdi doktor ona.Birde esin folik asiti ne kadar süre kullandi
Astalife verdi Ahmet hoca. Diğerleri önceki doktorumun önerdikleriydi. Omega3 ve d vitamini ocean marka, melatonin 3 mg spring valley bunu akşam alıyordum. Bir de new life coenzim alıyordum. C vitamini de redoxon şu suda eriyenlerden.O verdigi seylerin isimlerini yazarmisin
Astalifayi eşli kullaniyorsunuz degil mi? Ahmet hoca degerlerinize bakip mi verdi bu ilaci.kullandiktan sonra mi toplama islemine gectiniz?Astalife verdi Ahmet hoca. Diğerleri önceki doktorumun önerdikleriydi. Omega3 ve d vitamini ocean marka, melatonin 3 mg spring valley bunu akşam alıyordum. Bir de new life coenzim alıyordum. C vitamini de redoxon şu suda eriyenlerden.
Onu ne kadar kullandiBirkaç ay kullanmıştı. Ama bu önceki tedavideydi. Bu sefer sadece evicap verdi doktor ona.
Eşli kullanmadık, sadece bana verdi. Eski testlerime baktı ve yumurta kalitesi için bunu alın dedi. Tedaviden önceki adetimde başladım. Yumurta toplamaya kadar kullandımAstalifayi eşli kullaniyorsunuz degil mi? Ahmet hoca degerlerinize bakip mi verdi bu ilaci.kullandiktan sonra mi toplama islemine gectiniz?
5-6 hafta kadar kullandı.Onu ne kadar kullandi
Çok güzel bir yumurta görüyorumÇok güzel bir haber busenin adına çok sevindim. İnşallah sürecin kolaylıkla geçer ve olumlu sonuçlanır. Şimdi ilaç mı başlayacaklar rahmi hazırlamak için?
Bir aya kadar kullandin o zamanEşli kullanmadık, sadece bana verdi. Eski testlerime baktı ve yumurta kalitesi için bunu alın dedi. Tedaviden önceki adetimde başladım. Yumurta toplamaya kadar kullandım