Canim tutması icin özel biseyler yiyormusun?Şu an bana takip yapılmıyor canım. 2 haziran’da kan vermeye gideceğim. Tedavi sırasında takip yapılıyordu. Sabahları ultrasona girip kan veriyordum. Öğlen 1 gibi hemşireler arayıp ilaç dozumu nasıl ayarlayacağımı söylüyordu.
Birkaç kez soru sormak için merkezi de aradım. Sorumu not aldılar. Hemşireler hemen sorunun cevabı için arıyor. Hiçbirinde 5 dakika bile beklemedim. O konuda profesyonelce tıkır tıkır çalışıyorlar
Yok özel bir diyet uygulamıyorum. Ama her gün yumurta yemeye özen gösteriyorum.Canim tutması icin özel biseyler yiyormusun?
Sedef ne cnm.niye kullaniyorsun bilgilendirirm8sin biziBugün benim sedef için kullandığım iğnenin günü. Bu gebelik aşısıyla etkileşir mi sabahtan beri onu düşünüyorum. Esasında takip eden doktorum iğnene devam et, gebelik oluşursa bana haber ver demişti. İnternetten gebelik aşısıyla sedef iğnemin adını beraber yazıp arattım. Benim sedef iğnesi düşüklerin önlenmesi için bazı durumlarda kullanılıyormuş. Artık kuşkum yok, akşam iğnemi yapacağım.
Sedef hastalığı otoimmun bir cilt hastalığı canım, deride pul pul kabuklanmalar oluyor. Eklemleri tutarsa romatizması da oluyor, iç organları da tutabiliyor. Ömür boyu tedavi gerektiren bir hastalık. Biyolojik ajanla tedavi görüyorum ben. Bir nevi yeni teknoloji ilaç. Bağışıklığı baskılıyor.Sedef ne cnm.niye kullaniyorsun bilgilendirirm8sin bizi
Karnım şiş gibi kasıklarımda baskı var biraz. Başka da belirtim yok valla. Aldığım ilaçlardan mı bilemiyorum ama akşam hep tv karşısında uyukluyorum. Eşimle bir şey seyredelim diyoruz ben ilk yarım saatte uyuyakalıyorumDurumun nasil cnm gun gun belirtilerini bana söyle
Benim de karnim cok sismisti tam 15 kilo almisdis.sen bi onceki denemen de sismismiydin kiloda almismiydin.birde sedef ignesini neden kullaniyorsun?Karnım şiş gibi kasıklarımda baskı var biraz. Başka da belirtim yok valla. Aldığım ilaçlardan mı bilemiyorum ama akşam hep tv karşısında uyukluyorum. Eşimle bir şey seyredelim diyoruz ben ilk yarım saatte uyuyakalıyorum
Ben öncekilerde hiç şişmemiştim. Bu sefer çok şiştim. 4,5 kilo almış gibi gösteriyor tartı. 2 haftada bu kadar kilo alamam herhalde su tuttu vücudum. Sedef hastalığını baskılayıp kontrol etsin diye iğne kullanıyorum.Benim de karnim cok sismisti tam 15 kilo almisdis.sen bi onceki denemen de sismismiydin kiloda almismiydin.birde sedef ignesini neden kullaniyorsun?
Hadi insallah bu sefer minnak sımsiki tutun sana.Ben öncekilerde hiç şişmemiştim. Bu sefer çok şiştim. 4,5 kilo almış gibi gösteriyor tartı. 2 haftada bu kadar kilo alamam herhalde su tuttu vücudum. Sedef hastalığını baskılayıp kontrol etsin diye iğne kullanıyorum.
Çok teşekkür ederim Ev işlerin için birinin beni bağlaması lazım Düzenli yardımcım olmasına rağmen tutamıyorum kendimiSakin heyecan yapmayın. Transfer öncesi embriyolari ekranda size gösteriyorlar. Hatta bizde söyle oldu annem vardı hastanede . Onu ayrı bi odaya almışlar, ona da ekranda göstermişler bu embriyolar transfer edilecek birazdan diye. Ama annemde akıllı telefon olmadığı için resmini çekemedi. O İlk halinin resmi olsun isterdim elimde ne bileyim. Rahat olun sakın olun stres yapmayın. Ve sakin is yapmayın bol bol dinlenin bu çok önemli. Bırakın evi b*k götürsün o derece yani. Bebeğinizden önemli değil hiç bisey. Gezin dolaşın eşinizle. Ve gebelikten bahsetmeyin aklınıza getirmeyin. Çünkü sürekli akılda olması da strese sebep oluyo
Aah o ev işler var ya hepimizin derdiÇok teşekkür ederim Ev işlerin için birinin beni bağlaması lazım Düzenli yardımcım olmasına rağmen tutamıyorum kendimi
İyi geçtiğine sevindimYaa çok tatlısın :) az önce geldim iyi geçti maximum 10 güne kadar çıkacakmış sonucu ilk reglim 1 hafta içinde olacak sonuç yetişirse hemen yeni bir tedaviye başlayacağızcagcag78
Merhaba, cevabını bulabildim mi?Merhaba kizlar adetin 2 günü E2 kaç çıkması gerekiyor benim 136 cikmis
Fsh ve E2 neydi?Benim sanırsam yaşımdan dolayı 0.42 ydı
Eşimin spremlerinde sorun yoktu.
Sakın umudunuzu kaybetmeyin. Burada en önemli olan nokta iyi bir doktor ve siz
Alternatif Tıp tan sadece incir kürü mü yaptınız?Umudun olduğu yerde ümit hiçbir zaman bitmez.
Önce siz kendiniz çökmeyin.
Ben 41 yaşınd evlendim. Bir kaç sağlık miyom ameliyatı gibi ameliyat oldum. Sonra bir hastanede iki defa tüp Bebek tedavisi oldum. Bir yumurtam sadece uygundu. Sonuç ne gatifti.Doktor un bana dediği yaştan dolayı olmuyor. Ben moralmen çökmüştüm. Sonrasında araştıdım yaş bu sürece tek bir neden değilmiş. Sonrasında İrenbe Dr ALPER bey ile yolumuz kesisşti. 1+2+2 olmak üzere üç def yumurta toplandı. Doktor her defasında farklı ilaç tedavisi uyguladı. Bende alternatif tıp uygulamaları mı araştırdım. İncir kürü gibi
Şuan önce rabbim sayesinde sonra doktor
Sakın umudunuzu kaybetmeyin.bşka doktora gidin bence
Kist menopoz belirtisi mi? Her yaşta görünmüyor mu?Ben Şanlıurfa'da yaşıyorum,burda yumurta dondurma bankası bile yok. Diyarbakır Dicle Memorial da dr. uğur beye gittim. Oda bana bütün olumsuzluklari dedi. Yumurta olmayabilir olsa bile kalitesiz olabilir. Üstelik daha evli değilsin,yarın birgün olsa bile sana hamilelik zor olabilir dedi. Şimdiden bütün olumsuzluklari söyledi. Ben buna rağmen denemek istediğimi söyledim,gerekirse her ay gelirim,bir tane olsa bile toplamda benim için yeter dedim. Doktor baktı sağda yok solda bı tane gördü. Ama bu sefer menopoz belirtileri olan kis gördü. Zaten bu ay alamam dedi. Önümüzdeki ay yine gidecem. Benim işim Allah'a kalmış açıkçası. Daha evli bile değilim. Kimbilir ne zaman olacak,olsa bile yumurta olursa eğer oda işe yarayacak mı. O kadar üzgünüm ki anlatamam. Günlerdir ağlıyorum. Bu arada Saraçoğlunun kurlerine başladım. Soğan kürü aslan pençesi yapıyorum. Bal pekmez ceviz fındık fıstık karışımı annem yaptı. Bal polen yiyorum ayrıca. Ama üzüntüden yemeden içmeden kesildim. Neye uzulecegimi şaşırdım