43 yaş tüp bebek deneyimim

Canim tutması icin özel biseyler yiyormusun?

Bugün benim sedef için kullandığım iğnenin günü. Bu gebelik aşısıyla etkileşir mi sabahtan beri onu düşünüyorum. Esasında takip eden doktorum iğnene devam et, gebelik oluşursa bana haber ver demişti. İnternetten gebelik aşısıyla sedef iğnemin adını beraber yazıp arattım. Benim sedef iğnesi düşüklerin önlenmesi için bazı durumlarda kullanılıyormuş. Artık kuşkum yok, akşam iğnemi yapacağım.

Sedef ne cnm.niye kullaniyorsun bilgilendirirm8sin bizi

Sedef ne cnm.niye kullaniyorsun bilgilendirirm8sin bizi
Sedef hastalığı otoimmun bir cilt hastalığı canım, deride pul pul kabuklanmalar oluyor. Eklemleri tutarsa romatizması da oluyor, iç organları da tutabiliyor. Ömür boyu tedavi gerektiren bir hastalık. Biyolojik ajanla tedavi görüyorum ben. Bir nevi yeni teknoloji ilaç. Bağışıklığı baskılıyor.

Durumun nasil cnm gun gun belirtilerini bana söyle
Karnım şiş gibi kasıklarımda baskı var biraz. Başka da belirtim yok valla. Aldığım ilaçlardan mı bilemiyorum ama akşam hep tv karşısında uyukluyorum. Eşimle bir şey seyredelim diyoruz ben ilk yarım saatte uyuyakalıyorum

Benim de karnim cok sismisti tam 15 kilo almisdis.sen bi onceki denemen de sismismiydin kiloda almismiydin.birde sedef ignesini neden kullaniyorsun?

Benim de karnim cok sismisti tam 15 kilo almisdis.sen bi onceki denemen de sismismiydin kiloda almismiydin.birde sedef ignesini neden kullaniyorsun?
Ben öncekilerde hiç şişmemiştim. Bu sefer çok şiştim. 4,5 kilo almış gibi gösteriyor tartı. 2 haftada bu kadar kilo alamam herhalde su tuttu vücudum. Sedef hastalığını baskılayıp kontrol etsin diye iğne kullanıyorum.

Hadi insallah bu sefer minnak sımsiki tutun sana.

Çok teşekkür ederim Ev işlerin için birinin beni bağlaması lazım Düzenli yardımcım olmasına rağmen tutamıyorum kendimi

Çok teşekkür ederim Ev işlerin için birinin beni bağlaması lazım Düzenli yardımcım olmasına rağmen tutamıyorum kendimi
Aah o ev işler var ya hepimizin derdi Benim düzenli yardımcım cuma günü işten ayrıldı. Tam şok oldu bana. Artık bir süre eşimle birlikte yapacağız. Sonra duruma göre birine bakacağım.

Yaa çok tatlısın :) az önce geldim iyi geçti maximum 10 güne kadar çıkacakmış sonucu ilk reglim 1 hafta içinde olacak sonuç yetişirse hemen yeni bir tedaviye başlayacağız cagcag78

Yaa çok tatlısın :) az önce geldim iyi geçti maximum 10 güne kadar çıkacakmış sonucu ilk reglim 1 hafta içinde olacak sonuç yetişirse hemen yeni bir tedaviye başlayacağız cagcag78
İyi geçtiğine sevindim Umarım regline yetişir, yetişmezse de önümüzdeki ay başlarsınız. Biyopsi alırken rahme de çizik atıyorlar mı?

Alternatif Tıp tan sadece incir kürü mü yaptınız?

Dr hangi ilaç, iğnelerle yumurta takibi yapmıştı?

Dr yaş ve değerlerinizden dolayı moralinizi bozmadı mı "hormonlar kötü hamile kalamazsınız" diye. Genelde Dr lar bizim değerdekilerin hep motivesini bozuyorda.

Kist menopoz belirtisi mi? Her yaşta görünmüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…