- 17 Şubat 2015
- 7.468
- 19.538
-
- Konu Sahibi zencefillikurabiye0
9 yaş farkınız var 20li yaşlarda olasanız evet sorun olurdu ama değilsiniz yani birşeyler olabilir. Kendisinin size bana abi de diye bir talebi yoksa kimseyi ilgilendirmez.Arkadaşlar bir adamla tanıştım arkadaş ortamında. Aramızda hiç bir şey yok. Ben ondan hoşlanıyorum öylesine sanki o da benden hoşlanıyor gibi. Ama bana diyorlar ki, o senin abin olabilir, abin yaşta, abi demelisin. Ben 33 yaşımdayım o 42. Bence aramızda çok yaş yok. Abartıyorlar sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce 42 yaşında birine abi mi demeliyim? Benden çok mu büyük oluyor? O yaşta her hangi biriyle aramda bir şeyler olamaz mı? Kaç yaş büyük birine abi gözüyle bakmalıyım ona abi demeliyim? Kafam karıştı
Ben 31 yaşındayım eşim 43 yaşında. İlk evliliğimde aramda 2 yaş vardı. Tövbe dedim birdaha en az 10 yaş olsun çocuk büyütmekle uğraşamam. Hani filmlerde ikinci bahar diyolar sanırım onu yaşıyoruz şimdiArkadaşlar bir adamla tanıştım arkadaş ortamında. Aramızda hiç bir şey yok. Ben ondan hoşlanıyorum öylesine sanki o da benden hoşlanıyor gibi. Ama bana diyorlar ki, o senin abin olabilir, abin yaşta, abi demelisin. Ben 33 yaşımdayım o 42. Bence aramızda çok yaş yok. Abartıyorlar sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce 42 yaşında birine abi mi demeliyim? Benden çok mu büyük oluyor? O yaşta her hangi biriyle aramda bir şeyler olamaz mı? Kaç yaş büyük birine abi gözüyle bakmalıyım ona abi demeliyim? Kafam karıştı
Tamamen kişiyle alakalı. Ben 9 yaşı çok bulmamArkadaşlar bir adamla tanıştım arkadaş ortamında. Aramızda hiç bir şey yok. Ben ondan hoşlanıyorum öylesine sanki o da benden hoşlanıyor gibi. Ama bana diyorlar ki, o senin abin olabilir, abin yaşta, abi demelisin. Ben 33 yaşımdayım o 42. Bence aramızda çok yaş yok. Abartıyorlar sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce 42 yaşında birine abi mi demeliyim? Benden çok mu büyük oluyor? O yaşta her hangi biriyle aramda bir şeyler olamaz mı? Kaç yaş büyük birine abi gözüyle bakmalıyım ona abi demeliyim? Kafam karıştı
şimdi şöyle,eskiden 35 yaşındaki insana yaşlı muamelesi yapılıyordu,25 sene önce kuzenim 24 yaşında evlendi,teyzem adak adamıştı kız evde kaldı diyeArkadaşlar bir adamla tanıştım arkadaş ortamında. Aramızda hiç bir şey yok. Ben ondan hoşlanıyorum öylesine sanki o da benden hoşlanıyor gibi. Ama bana diyorlar ki, o senin abin olabilir, abin yaşta, abi demelisin. Ben 33 yaşımdayım o 42. Bence aramızda çok yaş yok. Abartıyorlar sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce 42 yaşında birine abi mi demeliyim? Benden çok mu büyük oluyor? O yaşta her hangi biriyle aramda bir şeyler olamaz mı? Kaç yaş büyük birine abi gözüyle bakmalıyım ona abi demeliyim? Kafam karıştı
Arkadaşlar bir adamla tanıştım arkadaş ortamında. Aramızda hiç bir şey yok. Ben ondan hoşlanıyorum öylesine sanki o da benden hoşlanıyor gibi. Ama bana diyorlar ki, o senin abin olabilir, abin yaşta, abi demelisin. Ben 33 yaşımdayım o 42. Bence aramızda çok yaş yok. Abartıyorlar sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce 42 yaşında birine abi mi demeliyim? Benden çok mu büyük oluyor? O yaşta her hangi biriyle aramda bir şeyler olamaz mı? Kaç yaş büyük birine abi gözüyle bakmalıyım ona abi demeliyim? Kafam karıştı
Yaş farkınız çok bence kuşak farkı olacağını düşünüyorum 11 yaşta az değil hani birkaç seneye iyice çökecek falan.Hoşlandıysanız şans verin ama küçük çocuk değilsiniz insanlara ne ki kime abi deyip demeeceğiniz.Adam rahatsız oldu mu mesela adıyla seslenince ? belkide o da sizi kardeşi gibi görüyordur bilemezsiniz.Arkadaşlar bir adamla tanıştım arkadaş ortamında. Aramızda hiç bir şey yok. Ben ondan hoşlanıyorum öylesine sanki o da benden hoşlanıyor gibi. Ama bana diyorlar ki, o senin abin olabilir, abin yaşta, abi demelisin. Ben 33 yaşımdayım o 42. Bence aramızda çok yaş yok. Abartıyorlar sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce 42 yaşında birine abi mi demeliyim? Benden çok mu büyük oluyor? O yaşta her hangi biriyle aramda bir şeyler olamaz mı? Kaç yaş büyük birine abi gözüyle bakmalıyım ona abi demeliyim? Kafam karıştı
Zor olmuyor mu zevkleriniz konularınızGayet normal bi yaş farkı. Bende 30 yaşındayım eşim 43.
Zor olmuyor mu zevkleriniz konularınız