- 5 Ekim 2022
- 25
- 5
-
- Konu Sahibi zencefillikurabiye0
Abi deme lazım olurArkadaşlar bir adamla tanıştım arkadaş ortamında. Aramızda hiç bir şey yok. Ben ondan hoşlanıyorum öylesine sanki o da benden hoşlanıyor gibi. Ama bana diyorlar ki, o senin abin olabilir, abin yaşta, abi demelisin. Ben 33 yaşımdayım o 42. Bence aramızda çok yaş yok. Abartıyorlar sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce 42 yaşında birine abi mi demeliyim? Benden çok mu büyük oluyor? O yaşta her hangi biriyle aramda bir şeyler olamaz mı? Kaç yaş büyük birine abi gözüyle bakmalıyım ona abi demeliyim? Kafam karıştı
Arkadaşlar bir adamla tanıştım arkadaş ortamında. Aramızda hiç bir şey yok. Ben ondan hoşlanıyorum öylesine sanki o da benden hoşlanıyor gibi. Ama bana diyorlar ki, o senin abin olabilir, abin yaşta, abi demelisin. Ben 33 yaşımdayım o 42. Bence aramızda çok yaş yok. Abartıyorlar sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce 42 yaşında birine abi mi demeliyim? Benden çok mu büyük oluyor? O yaşta her hangi biriyle aramda bir şeyler olamaz mı? Kaç yaş büyük birine abi gözüyle bakmalıyım ona abi demeliyim? Kafam karıştı
Arkadaşlar bir adamla tanıştım arkadaş ortamında. Aramızda hiç bir şey yok. Ben ondan hoşlanıyorum öylesine sanki o da benden hoşlanıyor gibi. Ama bana diyorlar ki, o senin abin olabilir, abin yaşta, abi demelisin. Ben 33 yaşımdayım o 42. Bence aramızda çok yaş yok. Abartıyorlar sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce 42 yaşında birine abi mi demeliyim? Benden çok mu büyük oluyor? O yaşta her hangi biriyle aramda bir şeyler olamaz mı? Kaç yaş büyük birine abi gözüyle bakmalıyım ona abi demeliyim? Kafam karıştı