- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.441
günaydın canlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canlar
Gunaydim canimgünaydın canlar
iyiym tatlım sen nasılsın .. memrların maaş zamanı biraz yoğunuz. bende mutemetlikte çalışıyom.. ayın 16 sı gelsin yoğunluk bitsin diye bakıyoz. çok giremiyom o yüzdenGünaydin canim nasilsin?
sen nasılsın peki tatlım...Günaydin canim nasilsin?
günaydın kızlar nasılsınız ben bu akşam okurum inş.bu ara pek iyi değilim belim çok ağrıyor
iyiym tatlım sen nasılsın .. memrların maaş zamanı biraz yoğunuz. bende mutemetlikte çalışıyom.. ayın 16 sı gelsin yoğunluk bitsin diye bakıyoz. çok giremiyom o yüzden
sen nasılsın peki tatlım...
Gecmis olsun canim, simdiden basladi demek ki bel agrilarin. Allah yardimcin olsun, hayirlisiyla kurtulursun insallah.
sgl cnm iki haftadır var canım çok zorluyor ama olsun iyi olsunda razıyım.inş canım rabbım sizede versin inş
sgl cnm iki haftadır var canım çok zorluyor ama olsun iyi olsunda razıyım.inş canım rabbım sizede versin inş
kızlar günaydın, hepiniz iyisinizdir inşallah.Gunaydim canim
inş canımAynen öyle abla, iyi olsunda insan agriya siziya katlanir. Amin insallah, vaktini zamanini Rabbim bilir, insallah bu duyguyu tatmayi tüm hasret cekenlere yasatir.
önce sen başla canım...Kizlar birbirimizi daha iyi taniyalim ne dersiniz mesela burclarimiz neler belirgin kisisel ozelliklerimiz neler
Arkadaşlar yek gök ayakta duayla durur diye bir söz vardır. Kimlerin duası kabul olur, olmaz bilemeyiz. Rabbim belki dileğimizi yerine getirmez; ama duamız sayesinde bize ne hayırlı kapılar açılır, başımızdan ne musibetler kalkar hiç bilemeyiz. Bende nacizane bir süre tavsiyesinde bulunacağım. Al-i İmran süresi (189-194)/( kim bu sürenin 189-194 arası ayetlerini her akşam okursa Rabbi ile görüşmüş demektir. Her kim bu ayeti Celileleri gece-gündüz okursa Cenab-ı Hakk Teala Hazretleri “o kulumun duasını kabul ederim. Erkek olsun, kadın olsun hiçbir kimsenin amelini boşa çıkarmam” buyuruyor. )(kaynak: münacat cüzü Yasin-i şerif ve şifa duaları hazırlayan:h.özkan)
T.ederim canım.Bu güzel paylasimindan dolayi ALLAH razi olsun abla.
Devamini bekleriz :)
ben aslan burcuyumKizlar birbirimizi daha iyi taniyalim ne dersiniz mesela burclarimiz neler belirgin kisisel ozelliklerimiz neler
Kizlar birbirimizi daha iyi taniyalim ne dersiniz mesela burclarimiz neler belirgin kisisel ozelliklerimiz neler
ben aslan burcuyum
çok sakinimdir bunu patronumdan bile duydum ne kadar da sakinsin derler
çabuk sinirlenmem, olayları büyütmem ama damarıma basılmaması gereken bir eşik vardır
işte o geçilince ben bile kendimi tanıyamam :)