- 30 Haziran 2013
- 21.739
- 1
- 17.646
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.061
Kizlar persembe gecesi tum listedeki arkadaslarin niyetleri icin bir tane okursak yada kac tane okumak istersek o kadar okuyalim mubarek geceden hepimiz faydalanmis olalim bir de cuma selasi ile ezani arasinda bir yasin okumak da cok makbulmus cuma suresi okumak da
Katre sen bu listede okuma seninkileri baska bir arkadasa vericem keske bittiginde geldim deseydin boyle ondan al on a ver karisiyor bazen karsimdaki ben okumustum ama diyor nese sana bi sonraki listede yazacagimTm cnm ama hastayım dha 3. Günüm bi süre dha okuyamcam 2 taneyi de başkasına yaz sorun olmcaksa
iyi olur aslındaKizlar persembe gecesi tum listedeki arkadaslarin niyetleri icin bir tane okursak yada kac tane okumak istersek o kadar okuyalim mubarek geceden hepimiz faydalanmis olalim bir de cuma selasi ile ezani arasinda bir yasin okumak da cok makbulmus cuma suresi okumak da
Canim 4 tane oku musait olmayan bir arkadas vardi onunkileri sana verdimcancağızım. merhaba nasılsn. tatlım ben artık okulabiliyom. ne kadar oukcam. listede ismimim yananda yazmıyo tatlım.
Tabi canim herkes ne kadar istiyorsa okusun kime hediye etmek istiyorsa etsiniyi olur aslında
hatta günlük esma yada selavat da okuyabiliriz
Tamam peki bu arada diger arkadaslarin listelerinde okuyabilecek misin yoksa senin listene sira geldigi zaman mi geleceksinselam kızlar.
benim sıramı sürekli atladık.
bir akrabamız vefat etmiş. yarın onun taziyesine gidicem. muhtemelen cüz falan alıp okurum. cuma gününe kadarda hastalanırım.
benim sıramı en altta yazabilirsiniz. bunu yapmamın sebebi, kendi sıramda 5 6 tane okuyabilecek durumda olabilmek için.
rabbim herkesin duasını ve dileğini kabul etsin
okCanim 4 tane oku musait olmayan bir arkadas vardi onunkileri sana verdim
selam kızlar.
benim sıramı sürekli atladık.
bir akrabamız vefat etmiş. yarın onun taziyesine gidicem. muhtemelen cüz falan alıp okurum. cuma gününe kadarda hastalanırım.
benim sıramı en altta yazabilirsiniz. bunu yapmamın sebebi, kendi sıramda 5 6 tane okuyabilecek durumda olabilmek için.
rabbim herkesin duasını ve dileğini kabul etsin
ben başladım tatlım mesalal sabah-tan beri okuyom...KIZLAR BU ARADA EGER 3. TURU YAPACAKSAK SUNU BELIRTEYIM BURDA ORTADAN OLDU KURAL GERCI BEN ELIMDEN GELDIGINCE UYDUM ON GUN ADET OLDUM AMA HEP ANNEME OKUTTUM DIGER TURDA MAZERET KABUL ETMIYCEZ UYGUN GUNLERINIZDE FAZLADAN OKUYUP KUMBARA YAPARSANIZ KIMSEYE VERMENIZE DE GEREK KALMAZ LISTE DE HIZLI BIR SEKILDE ILERLER HERGUN BIR KISIYE OKURUZ
ebrulim arkadaşımız için 4 adet yasin okudum. Allah'ım hepimizin hakkında hayırlısını versin.YENI LISTE HAZIR EBRULIM ICIN OKUYCAZ ASMUNIKAL BIR SURELIGINE BURDA OLMAYACAK BUYRUN IKI GUN ICINDE TESLIM EDELIM
ben başladım tatlım mesalal sabah-tan beri okuyom...
şöyle 41 tane yapıp bırakıcam.işimde yok hem bugün okuduuğum kadar okuyup bugün ..
ama 41 tamamlıcam kumbaramı..
yoksa çok zorladım sizleri 10 gündür.
ebrulim arkadaşımız için 4 adet yasin okudum. Allah'ım hepimizin hakkında hayırlısını versin.
bir arkadaşımız eşiyle ayrılma noktasında olduğunu yazmış, Rabbim yardım etsin. herkesin yuvasına, bizlerinde yuvasına huzur versin.
canım okudum 4 taneyi allah kabul buyursun. aminCanim 4 tane oku musait olmayan bir arkadas vardi onunkileri sana verdim
hepimizden Allah razı olsun. rabbim kalbine göre versin.Canim nasil niyetleniyorduk kumbara yaptigimiz zaman?
Allah razi olsun abla. Amin, Allah kabul etsin.
Canim nasil niyetleniyorduk kumbara yaptigimiz zaman?
.
canım okudum 4 taneyi allah kabul buyursun. amin
hepimizden Allah razı olsun. rabbim kalbine göre versin.
tatlım okuyosun.. sonraki günlerde biri yerine bağışlıcan.
mesala sıra sende.. ben okuyumıyom.. daha önceden okuduklarım var. allahım kumbaramdakı 10 yasinin 4 tanesini sen arkadaşımızın dileği için kabul buyur. amin dicem ...
böle olcak sanırım...
Yok sen bizi zorlamadin mazeret olayi yerlessin istiyorum 3. Tur olmali cnm 123 yasin hatmi kebir demek basladik bitirelim hizli gecsin bu turda ortada oldu kural herkesin kumbarasi yoktu ben anneme okuttum ama herkesin okutacak kimsesi olmayabilir benim cabam 3. Tur icinben başladım tatlım mesalal sabah-tan beri okuyom...
şöyle 41 tane yapıp bırakıcam.işimde yok hem bugün okuduuğum kadar okuyup bugün ..
ama 41 tamamlıcam kumbaramı..
yoksa çok zorladım sizleri 10 gündür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?