- 30 Haziran 2013
- 21.769
- 1
- 17.679
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
amın arkadasım sagol cnm benımÖYLE DEME ARKADAŞIM O SENİN KOCAN.YÜCE RABBİM ARANIZDAKİ SEVGİYİ MUHABBETİ ARTIRSIN.SENİ O KADAR ÇOK SEVSİNSİN SENSİZ WCYE GİTMEK İSTEMESİN.GÖZÜ SENDEN BAŞKASINI GÖRMESİN.DUA ET ARKADAŞİM.
ewet cnm bugun zaten dıreksıyon derslerım vardı etkıledı onları da stop ettırdım arabayı ıkı defaCANIM BENİM SEN BUNLARINDA ÜSTESİNDEN GELİRSİN
BENDE FATMAYA OKUYALIM DİYOM AMA KABUL ETMİYO SIRAMI BEKLİYİM DİYO KABUL EDERSE ONA OKURUZ ETMEZSE SENDEN DEVAM EDERİZcanım ona okuyalım o sıkıntılı ama başka dileği varmı bilmem sıkıntıları gitsin bebişi olsun mu desek
yok cnm hıc gerek yok sırayı bozmaya okuyalım mıneye sanırım bı tek kendısı bı de loyal kaldı yarın gecerız yenı lısteyeBENDE FATMAYA OKUYALIM DİYOM AMA KABUL ETMİYO SIRAMI BEKLİYİM DİYO KABUL EDERSE ONA OKURUZ ETMEZSE SENDEN DEVAM EDERİZ
TMM CANIM SEN NASIL UYGUN GÖRÜRSEN BENİM 9 TANENİN 2 Sİ SANA 3 ELANUR SAYDIK.4 TANE VAR ONUDA MİNEYE OKUYACAGIZYA BEN ADETLİ OLURUM ONA OKUMUS OLURUM.BURARADA BUGUN ADET GUNUM DAHA LEKEM GELİYOR SÖKÜLMEDİM BUGUN YARIN SÖKÜLÜRÜMyok cnm hıc gerek yok sırayı bozmaya okuyalım mıneye sanırım bı tek kendısı bı de loyal kaldı yarın gecerız yenı lısteye
canım elanurun kılerı kıtapseverım okumadı mı oncekı lıstedemıydı oTMM CANIM SEN NASIL UYGUN GÖRÜRSEN BENİM 9 TANENİN 2 Sİ SANA 3 ELANUR SAYDIK.4 TANE VAR ONUDA MİNEYE OKUYACAGIZYA BEN ADETLİ OLURUM ONA OKUMUS OLURUM.BURARADA BUGUN ADET GUNUM DAHA LEKEM GELİYOR SÖKÜLMEDİM BUGUN YARIN SÖKÜLÜRÜM
ÖYLEMİ OLDU BİLMİYORUMKİ VEDALAŞMIS GİTMİŞ.Bİ BAKAYIMcanım elanurun kılerı kıtapseverım okumadı mı oncekı lıstedemıydı o
CANIM BERRE İÇİN İKİSİ OKUMUŞ BENİM İÇİN OKUMAMIScanım elanurun kılerı kıtapseverım okumadı mı oncekı lıstedemıydı o
CANIM KUSURA BAKMA SABAH CVP YAZAMADIM.TMM OLARAK BİLMİYORUM AMA 7 FELAN TUTAR TAHMİNİM.ÇOK PAHALI ASLINDATüp bebek tedavisinin ücreti ne kadar yaklasik olarak?
ALLAH RAZI OLSUN ARKADASIM4 tane okudum belgin için allah kabul eder inşallah...
bende hergün 400 tane allahümme ya vedüd çekiyom.ÖYLE DEME ARKADAŞIM O SENİN KOCAN.YÜCE RABBİM ARANIZDAKİ SEVGİYİ MUHABBETİ ARTIRSIN.SENİ O KADAR ÇOK SEVSİNSİN SENSİZ WCYE GİTMEK İSTEMESİN.GÖZÜ SENDEN BAŞKASINI GÖRMESİN.DUA ET ARKADAŞİM.
CANIM KUSURA BAKMA SABAH CVP YAZAMADIM.TMM OLARAK BİLMİYORUM AMA 7 FELAN TUTAR TAHMİNİM.ÇOK PAHALI ASLINDA
hanımlar cuma günü sela ile ezan arasında cuma suresini okuyun ben ne zaman okusam feraha kavuştum
adre sen de oku mutlaka
fatmacım günaydın bugün nasılsın inş kalbin feraha erer rabbim ne hayırlısıysa onu verir sana dün çok dua ettim.canım benim acelem yok sana okuyalım yok diyorsan duamı biliyorsunuz sağlıklı sıhatlı imanlı hayırlı evlat olsun. yavrum hayırlısıyla doğurayım ve bir evimiz olsun kiracılıktan kurtlalım istiyorum dua edin kızlar ctesi ev bakacağız
AMİN CANIM İNŞŞŞ BURDA KİRALAR ÇOK PAHALI İNŞ KURTULURUZHadi hayirlisi bakalim, insallah evi begenip alirsiniz. Allah gönlünüze göre versin.
hanımlar cuma günü sela ile ezan arasında cuma suresini okuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?