- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Herkesin mutlaka derdi sikintisi oluyor.Yüce Rabbim sikintilarimizda mucadele etme sabri versin.hayatta hicbir sey kolay degil.herkesin bi intihani var.
Benden sonra sensin fatmaya okuyalim dedik ama fatma gitti ne yapalim sanami okuyalim fatmayamicanım dua et bol bol allah yardımcın olsun bende edeceğim sana kafanı başka şeylerle dağıt ailene git iyi gelir
Bende bir sen birde loyalty kaldi.ben bitince ne yapacagiz bilmiyorum fatmanin gelmesini bekleyelimmiBenden sonra sensin fatmaya okuyalim dedik ama fatma gitti ne yapalim sanami okuyalim fatmayami
olurrrrAllah yardimcin olsun canim - DUALARIMDASIN.
Arkadaslar, fatma kardesimizi siralamada öne almaya ne dersiniz? Síkíntísí var, okuyalim belki faydasi olur?
Kizlar ne yapalim bi fikri olan varmi devam edelimmi fatmayi bekleyelimmi.bana sorarsaniz fatmasiz hicbirseyin tadi yok fatmayi bekleyelim derim zaten birkac gune gelirim dedi.yinede siz bilirsiniz devam edelim derseniz ederiz
kumbara en mantıklısı gibiCanim benim icin farketmez, ben herseye uyarim. Fatmanin gelmesini bekleyip bu arada kumbaramiza birikim yapabiliriz, fatma gelince de diger arkadaslar icin bir mahsuru yoksa önce ona okuyalim, síkíntílaríndan kurtulsun insallah ama daha cok ihtiyaci olan varsa sirayi bozmayiz.
Yokki anlatsam sevinirler cubnku biz disardan mukemmel bir cift gibi gorunuyoruzCanim blgsdr da yazmis cocuk konusunu biraz kenara birak aklindan cikarmaya calis. Karismak gibi olmasinda önce síkíntílarinin giderilmesi icin okutsan bir sonra ki tur da bebek icin okutsan? Ayrica diger arkadaslarimin dedigi gibi gitmesen belki daha iyi olur, icini dökersin ama tabi karar senin. Senden sadece bir ricam var, icine atma güvendigin biriyle paylas, rahatlat kendini.
Yokki anlatsam sevinirler cubnku biz disardan mukemmel bir cift gibi gorunuyoruz
ÖLE DÜŞÜNME TATLIM,, AAAA.. EN ÇOK MORALİ SEN BİZE VERİRKEN ŞİMDİ .. UMUTSUZSUN..Yani mukemmel olan esim uzun boylu duzgun fizikli yakisikli ama ben bi de bana bak tombul kisa boylu cirkin ee ben zaten bu adami haketmiyorum cocuk da doguramiyorum anlayacaginiz ben ise yaramazin tekiyim
Mineye okuyun cnm ben kendi siramda okunurum acelem yok sagolun dusuncelisiniz tesekkur ederimBenden sonra sensin fatmaya okuyalim dedik ama fatma gitti ne yapalim sanami okuyalim fatmayami
Yokk moralsiz degilim isteksizim sadeceÖLE DÜŞÜNME TATLIM,, AAAA.. EN ÇOK MORALİ SEN BİZE VERİRKEN ŞİMDİ .. UMUTSUZSUN..
oldumu şimdi bu dediğinYani mukemmel olan esim uzun boylu duzgun fizikli yakisikli ama ben bi de bana bak tombul kisa boylu cirkin ee ben zaten bu adami haketmiyorum cocuk da doguramiyorum anlayacaginiz ben ise yaramazin tekiyim
KURANA EL SÜREMİYİNCE NE KADAR İNSAN GARİP OLUYO. NEYSE KENZÜL ARŞ OKUYAYIM SİZİN İÇİN.Mineye okuyun cnm ben kendi siramda okunurum acelem yok sagolun dusuncelisiniz tesekkur ederim
Siz cok yakinimsiniz zaten buraya yazdim sadece diger bayanlar gibi bdv de konu acmadim zaten adetim bitmedi bir turlu 10. Gin oldu az az geliyo hala ne yapsam bilemedim sokuleli 5 gun oldu 5 gun de kahvrrengi leke geldiO zaman bizlerle paylas canim, daha dogrusu burda kendine yakin hissettigin arkadaslarinla paylas. Yaslanip birlikte aglayabilecegin cok omuz var burda.
Ben boyle dusunmuyorum esim beni begenip bi gere goturmeye tenezzul etmiyo ona gore boyle ben oyle bir asagilik psikolojisinde degilim cnm hatta resmimi koycam cirkin de degilim yani tek kusurum benim de hoslanmadigim sey biraz fazla kilom var 72 kiloyum versem de kurtulsamoldumu şimdi bu dediğin
yakın olsaydık da oturup konuşsaydık keşke
Ben de ozledim yhaaKURANA EL SÜREMİYİNCE NE KADAR İNSAN GARİP OLUYO. NEYSE KENZÜL ARŞ OKUYAYIM SİZİN İÇİN.
Yani mukemmel olan esim uzun boylu duzgun fizikli yakisikli ama ben bi de bana bak tombul kisa boylu cirkin ee ben zaten bu adami haketmiyorum cocuk da doguramiyorum anlayacaginiz ben ise yaramazin tekiyim
Siz cok yakinimsiniz zaten buraya yazdim sadece diger bayanlar gibi bdv de konu acmadim zaten adetim bitmedi bir turlu 10. Gin oldu az az geliyo hala ne yapsam bilemedim sokuleli 5 gun oldu 5 gun de kahvrrengi leke geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?