- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Canim ya.hayirlisi olsun saglikli olsunda bir ay daha bekleriz ne yapalim.SLM TATLIŞLER DR DAN GELDİK İYİ ÇOK ŞÜKÜR BAĞDAŞ KURMUŞ GÖREMEDİK CİNSİYETİ DAHA ERKEN AMA YANILABİLİRİM DEDİ BİR AY SONRAYA KALDI NE YAPALIM AMA BANA EL SALLADI
3 hafta sonra gelirim dedim güldü tmm dediCanim ya.hayirlisi olsun saglikli olsunda bir ay daha bekleriz ne yapalim.
Simdi kac haftaliksin3 hafta sonra gelirim dedim güldü tmm dedi
13+3 canım bir hafta düş ama ufakmışSimdi kac haftaliksin
okudum allah kabul etsin...
1. berirem.....................................4
2. Babamin_kiziyim.........................2.........okundu
3. elanur84...................................3
4. gulucukgs.................................2
5. Kitapseverim..............................4......okundu
6. berree......................................4
7. blgsdr.......................................6.......okundu
8. tuncer82...................................4
9.asmunikal...................................3.......okundu
10. e-brulim...................................3.......okundu
11.loyalty88...................................4
12.adrenalin85................................2
TOPLAM...................................................41
KIZLAR SÜREMİZ İKİ (2) GÜNDÜR. AKSATMA YAPILMAMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR!!!!
yeni liste bu..BLGSDR için okuyoruz ..
haydi besmeleyle başlayalım
Allah kabul etsin...(hamile kalabilmesi ve bebegini saglikli bir sekilde kucagina almasi icin okuyoruz) Şimdiden herkesten Allah razı olsun......
Adet tarihine gore 13 ultrasona gore 12 mi13+3 canım bir hafta düş ama ufakmış
Fatmacim ben kumbarayi dolduruyorum bir yandan mazereti olan varsa yerine sayalimInsallah cnm benim
evt canım 1 hafta geç döllenme dediAdet tarihine gore 13 ultrasona gore 12 mi
benım hala devam edıyor bıtecegı de yok cnm 2 tane bana verır mısın o zamanFatmacim ben kumbarayi dolduruyorum bir yandan mazereti olan varsa yerine sayalim
Tmm canim.iyikide okumusum yarin adet gunumdu simdi lekem gelmeye basladi yarinda olurum artik.9 tane okudum 2 si sana olsun kalan 7yi de okuyamayan olursa sayarsin benden sonra mine var onada sayabilirsin.buayda olmadi.moralim cok bozuldu.Rabbim hayirlisini versin.iyi degilim.Rabbim sabir versin.bu ay cok guzel yumurtlama akintim olmustu.nasip degilmis demekkibenım hala devam edıyor bıtecegı de yok cnm 2 tane bana verır mısın o zaman
Tmm canim bu normal bi durum.Yüce Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.ben yine kirmizi karti gorecem lekem gelmeye basladi.iyiki sen varsin bize moral oluyon yoksa iyice kafayi yiyecez.evt canım 1 hafta geç döllenme dedi
Kac gun oldibenım hala devam edıyor bıtecegı de yok cnm 2 tane bana verır mısın o zaman
nrmal adetım 4 gun surer suan 9. gundeyımKac gun oldi
olur canım merak etme ısyan etme hepımızın olacakGunu gunune adet goruyom ama hicbir ise yaramiyor yine yok yine yok.
nasıp kısmet canım yakında olacak bebısın ınan buna bende umutsuz vakayım çok üzgünüm bugun yıne offfTmm canim.iyikide okumusum yarin adet gunumdu simdi lekem gelmeye basladi yarinda olurum artik.9 tane okudum 2 si sana olsun kalan 7yi de okuyamayan olursa sayarsin benden sonra mine var onada sayabilirsin.buayda olmadi.moralim cok bozuldu.Rabbim hayirlisini versin.iyi degilim.Rabbim sabir versin.bu ay cok guzel yumurtlama akintim olmustu.nasip degilmis demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?