- 30 Haziran 2013
- 21.769
- 1
- 17.684
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
Yeni listede kucuk bir degisiklik var ama renkler farkliyeni liste bumu?
öncekiyle aynı gibi
asmu ve ebrulim okudumu kafam karıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni listede kucuk bir degisiklik var ama renkler farkliyeni liste bumu?
öncekiyle aynı gibi
asmu ve ebrulim okudumu kafam karıştı
dün akşam belgin için 4 tane okudumYeni listede kucuk bir degisiklik var ama renkler farkli
ben bi arkadaşa okuturum.
1. berirem.....................................4
2. Babamin_kiziyim.........................2
3. elanur84...................................3
4. gulucukgs.................................2
5. Kitapseverim..............................4......okundu
6. berree......................................4
7. blgsdr.......................................6
8. tuncer82...................................4
9.asmunikal...................................3.......okundu
10. e-brulim...................................3.......okundyu
11.loyalty88...................................4
12.adrenalin85................................2
TOPLAM...................................................41
KIZLAR SÜREMİZ İKİ (2) GÜNDÜR. AKSATMA YAPILMAMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR!!!!
yeni liste bu..BLGSDR için okuyoruz ..
haydi besmeleyle başlayalım
Allah kabul etsin...(hamile kalabilmesi ve bebegini saglikli bir sekilde kucagina almasi icin okuyoruz) Şimdiden herkesten Allah razı olsun......
benim temizlenince kumbara yapmam sart oldu.
Aynen cnm bende hala temizlenemedim bol bol okuycm temizlenince
kızlar okuyacak kimse yoksa ben akşam okurum yerinizeben bi arkadaşa okuturum.
kızlar okuyacak kimse yoksa ben akşam okurum yerinize
okurum inşallah canımbenim 2 taneyi okurmusun peki. ben temizlenince bol bol okucam...
gözün aydın :)SLM TATLIŞLER DR DAN GELDİK İYİ ÇOK ŞÜKÜR BAĞDAŞ KURMUŞ GÖREMEDİK CİNSİYETİ DAHA ERKEN AMA YANILABİLİRİM DEDİ BİR AY SONRAYA KALDI NE YAPALIM AMA BANA EL SALLADI
SĞL CANIM YA HER DR BENİM KALBİM ÇIKIYO GİRİYO AYYgözün aydın :)
canım nasılsın, dün doktora gittin mi, ne söyledi ?benim 2 taneyi okurmusun peki. ben temizlenince bol bol okucam...
kandan hormon testi yapıyoya o değer yüksek çıktı. dr dediki. büyük bi ihtimal bu dış gebelikti. cuma tekrar gel kan tahlili yapalım. ağrım var dedim oda o olucak dedi. ameliyathanede içini temizlerim dedi. bende istemiyom. pis bi duygu.. kendimi toparlayamıyom dedim. oda şükret kendi kendine bi sorunsuz hamile kalıyon dedi.ama şiddetli bi ağrıda gece gündüz gel dedi.canım nasılsın, dün doktora gittin mi, ne söyledi ?
Canım herşeyde vardır bir hayır. inşallah bir dahakine sorunusuz rahat bir hamilelik geçirirsin.kandan hormon testi yapıyoya o değer yüksek çıktı. dr dediki. büyük bi ihtimal bu dış gebelikti. cuma tekrar gel kan tahlili yapalım. ağrım var dedim oda o olucak dedi. ameliyathanede içini temizlerim dedi. bende istemiyom. pis bi duygu.. kendimi toparlayamıyom dedim. oda şükret kendi kendine bi sorunsuz hamile kalıyon dedi.ama şiddetli bi ağrıda gece gündüz gel dedi.
bende eski yöntem 5-6 maydonoz sapını bir soğanla kaynattım. içtim ağrım yok gibi. ay allahım şimdi dış gebeliği okuyom. inş bir daha olmaz dış gebelik.
başka bi doktora daha görünecem. eşim cuma bi daha gidelim başka bi doktorada başvuralım dedi.
her şey imtihan eşim ağzımın içine bakıyo.. sensiz yaşayam diyo.... ama mutluyuz evimiz daha şen şakrak olsun diye dua ediyoz. ama iki hamileliğimdede azrailden dönüyom.
Hayrolsun yesil gormek cok guzel.insallah cok guzel haberler alirizben ıyıyımmmm
yanı ıyı hıssedıyorum bılmıom nıye bı sebebı var mı bılmıyorum bekıde vardır ruyamda yesıl bır mont alıp gıydıgımı gordum hakı yesılı ve cımen yesılı karısımı tabırlere baktım bır kaç hafta ıcınde guzel bır haber alacagınıza ısaret falan dıodu
Insallah cnm benimHayrolsun yesil gormek cok guzel.insallah cok guzel haberler aliriz
Neler cekmissin cnm benim hepimiz imtihandayiz rabbim guldurecek sizi insallah cnmkandan hormon testi yapıyoya o değer yüksek çıktı. dr dediki. büyük bi ihtimal bu dış gebelikti. cuma tekrar gel kan tahlili yapalım. ağrım var dedim oda o olucak dedi. ameliyathanede içini temizlerim dedi. bende istemiyom. pis bi duygu.. kendimi toparlayamıyom dedim. oda şükret kendi kendine bi sorunsuz hamile kalıyon dedi.ama şiddetli bi ağrıda gece gündüz gel dedi.
bende eski yöntem 5-6 maydonoz sapını bir soğanla kaynattım. içtim ağrım yok gibi. ay allahım şimdi dış gebeliği okuyom. inş bir daha olmaz dış gebelik.
başka bi doktora daha görünecem. eşim cuma bi daha gidelim başka bi doktorada başvuralım dedi.
her şey imtihan eşim ağzımın içine bakıyo.. sensiz yaşayam diyo.... ama mutluyuz evimiz daha şen şakrak olsun diye dua ediyoz. ama iki hamileliğimdede azrailden dönüyom.
Canim benim ben 6 yasinimi okudum.Yüce Rabbim en kisa zamanda hayirli ve saglikli evlat nasip etsin insallahhazırlan şekerım sıra sende yarın yaparım senın lısteyı :)
Canim benim ben 6 yasinimi okudum.Yüce Rabbim en kisa zamanda hayirli ve saglikli evlat nasip etsin insallah