- 30 Haziran 2013
- 21.739
- 1
- 17.648
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Bizim de bi dunya borc var yhaaa onlari da odeyebilsek hayirlisiyla iyi olucak ama hic gozumde diil borc biter ama bebis istiyom benBEN NE DUA ETTİYSEM OLDU.BİR DAHA GİDEBİLSEM BU BORCLARDAN Bİ KURTULSAK
Pko mu var onu pkolulara veriyolarİNOFOLİK KULLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM
Su ara knama kafama takildi bugun baya geldi adet kani degil belli diyorum acaba engeller mi bi de diyorum insanlar dogum yapio hemen hamile kalabiliyor bi etkisi olmaz diyorum bidahaki aya insallah kendimi dogru avutuyorumdur tedavi olabilsem hic degilse umudum olurduHADİ BAKALIM BİR DAHAKİ AY YENİ UMUTLA İNSALLAH YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRECEKSİN
BENDE SOGAN SUYU İÇTİĞİMDE KANAMAM OLMUSTU BELKİDE KİSTİM VARDI O TEMİZLENDİ.KANAMAYI KAFAYA TAKMA KİSTİN TEMİZLENİYORDUR.DK HAPI KULLANIYORSUN BİR AYDAN BİRSEY OLMAZ.SADECE İÇTİĞİN AY BASKILANIYOR SONRA HORMONLAR AYNEN DEVAM EDİYOR.DÜŞÜN BİRGÜN UNUTUYORLAR HAMİLE KALIYORLARSu ara knama kafama takildi bugun baya geldi adet kani degil belli diyorum acaba engeller mi bi de diyorum insanlar dogum yapio hemen hamile kalabiliyor bi etkisi olmaz diyorum bidahaki aya insallah kendimi dogru avutuyorumdur tedavi olabilsem hic degilse umudum olurdu
PKO YOKTA YUMURTA GELİŞTİRİYOR PKOSU OLMAYANLARDA KULLANABİLİYORPko mu var onu pkolulara veriyolar
Hii anladim cnm tez zamanda kavusursunuz bebeginize insallahPKO YOKTA YUMURTA GELİŞTİRİYOR PKOSU OLMAYANLARDA KULLANABİLİYOR
Di mi yani biliom bir aydan bisey olmaz acep su ara kanama engeller mi diye dusundum temizleniyordur icim dk hapi iyi gelecek bana lh degerini biraz dusurse tedaviye daha iyi cevap veririmBENDE SOGAN SUYU İÇTİĞİMDE KANAMAM OLMUSTU BELKİDE KİSTİM VARDI O TEMİZLENDİ.KANAMAYI KAFAYA TAKMA KİSTİN TEMİZLENİYORDUR.DK HAPI KULLANIYORSUN BİR AYDAN BİRSEY OLMAZ.SADECE İÇTİĞİN AY BASKILANIYOR SONRA HORMONLAR AYNEN DEVAM EDİYOR.DÜŞÜN BİRGÜN UNUTUYORLAR HAMİLE KALIYORLAR
allah razı olsun ama kimsenin sırasanı almak istemem ..her razısıysa kabul ederim... yer gök dua üzerine kurulmuş bunu biliyorum. rabbim darda koyunca dermanınıda , hızırıda yetiştirir.Canim ben de oyle dusundum siradaki gulucuk olsun
bende üçüz....FATMACIM BEN COK İKİZ İSTİYOM YA İKİZ TOPİNGLERİNE BAKIYOM
Canim dun ewe gittim lavboya gidince peceteye baya kahverengi pembe akinti geldi adetime 9 gun var cok moralim bozuldu nerden cikti bu simdi dedim yine bana engel olacak diye cok endiselendim cok agldim dun aksam ama gecti rabbim en iyisini bilir olucak bizim de inanniyorum am bazen direncimi kaybediyorum bebegi dogurdugum an aklimdan cikmiogünaydın kızlar sizi çok karamsar gördüm fatma ve belgin ama siz inaçlı insanlarsınız fatmacım o lafları sana söyleyenler inançsızmı senmi istedin bunları allah onlara vermesin o zaman anlarlar yaşayan bilir.herşeyin zamanı var vardır bir hayır diyelim olur mu onlar doğsa belki kötü oalcaktı rabbim engüzelini bilir.inş en güzel bebişler sizlerin osun.:)üzmeyin ne olur içinize sıkıntı gelince şeytandır bu hemen rabbime sığının geçecek.
Canim ben karsi cikilacagini sanmiyorum berirem haber versin senin listeni yapacagim bugunallah razı olsun ama kimsenin sırasanı almak istemem ..her razısıysa kabul ederim... yer gök dua üzerine kurulmuş bunu biliyorum. rabbim darda koyunca dermanınıda , hızırıda yetiştirir.
Inanclilar cnm ama soyluyolar yinede duymazliktan geliyorumgünaydın kızlar sizi çok karamsar gördüm fatma ve belgin ama siz inaçlı insanlarsınız fatmacım o lafları sana söyleyenler inançsızmı senmi istedin bunları allah onlara vermesin o zaman anlarlar yaşayan bilir.herşeyin zamanı var vardır bir hayır diyelim olur mu onlar doğsa belki kötü oalcaktı rabbim engüzelini bilir.inş en güzel bebişler sizlerin osun.:)üzmeyin ne olur içinize sıkıntı gelince şeytandır bu hemen rabbime sığının geçecek.
çok verebilirsin bana canım.Canim ben karsi cikilacagini sanmiyorum berirem haber versin senin listeni yapacagim bugun
Biter biter merak etme zaten cok cabuk bitiyor cok bereketli artik listemizçok verebilirsin bana canım.
ben 10 tane okurum canım....hemen biter inş
Berirem 4
1. berirem..............................4
2. esma73...............................mazeretli
3. Babamin_kiziyim....................4 okundu
4. kitapseverim........................mazeretli
5. asmunikal............................3 okundu
6. berree.................................3 okundu
7. blgsdr..................................3 okundu
8. tuncer82...............................2 okundu
9. e-brulim.............................yok
10. gulucukgs.............................4 Okundu
11. loyalty88...............................mazeretli
12. adrenalin85.......................2 okundu
13. elanur84...........................4
TOPLAM...................................................41
KIZLAR SÜREMİZ İKİ (2) GÜNDÜR. AKSATMA YAPILMAMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR!!!!
yeni liste bu..ELANUR84 için okuyoruz ..
haydi besmeleyle başlayalım
Allah kabul etsin...(.........................) Şimdiden herkesten Allah razı olsun......
9 taneyi okur 3 saat sonra haber veririm canım.Kizlar yeni liste hazir buyrun baslayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?